Close

Logo

Det er 695 brukere på siden. 16 brukere er logget inn. Lørdag 01.08.2015 kl 01:24

SBB: En økt som sent vil glemmes

Photobucket
Mathilde, BS og Pappa på nye eventyr

Solen skinte idyllisk utover plassen, og på et bilde ville det sett ut som en dag med godt og varmt vær. Det du ikke ville sett på bildet var vinden som blåste surt rundt veggene, som også gjorde at boblejakke var det beste valget i dag. Hestehengeren var i dag med oss når vi kjørte opp bakken til stallen, for i dag skulle vi nemlig til en annen stall og ri.

Selv om jeg hadde klart å ta med 3 gule bandasjer istedenfor 4 fikk vi gjort oss klare etter hvert (nei, jeg red ikke med 3 bandasjer :p), og med gul sjabrak i bilen og matchende bandasjer for anledningen lastet vi på  hengeren, og kjørte den 25 minutters lange turen til Sørum fritidsgård, der vi var på årets første stevne. Da vi kom frem var BS meget spent på hvor han var, men kjente seg igjen i det vi lastet av. Sammen med pappa gikk vi en tur bort til hallen for å se om den var ledig, og det skulle den bli om 15 minutter, noe som passet oss midt i blinken.

Da de 15 minuttene hadde gått hadde BS fått sal på ryggen, og plutselig var vi på vei inn under den skumle porten og inn i hallen. Hallen på sørum er bare så utrolig fin, geopad underlag som både jeg og hesten elsker har de, og også speil som jeg etter dagens økt har blitt veldig glad i. Jeg leide BS litt rundt i hallen først, lot han snuse litt på speilet, der han fant den samme fine hesten som han møtte på stevnet. Den var visst der og trente i dag den også. Etter litt satt jeg meg opp og skrittet på lange tøyler en stund, fortsatt litt spent, men løsnet med en gang jeg begynte å gi han oppgaver. Sjenkelvikninger foran speilet var noe av det første som stod på planen, noe som er utrolig genialt spør du meg. Sjenkelvikningene i skritt syntes jeg så overraskende fine ut fra speilet, og var veldig fornøyd med det.

Photobucket

Begynte også å ri noen versader opp langsidene, og introduserte han også litt for travers. Han tok alt veldig fint, og var mye mer avspent etter skrittearbeidet enn det han var da vi startet. Da jeg travet frem i lettridning var jeg nøye med å ha kontroll på tempo, og å ha en myk og ettergivende hånd sånn at han ikke skulle bli sterk. Red også noen sjenkelvikninger i trav, med litt blandet resultat. Fikk til noen fine, og noen ikke fult så fine der jeg ikke er nøye nok med å samle han opp før jeg flytter til siden. Hesten danset ellers avgårde på det nydelige underlaget, og fulgte min minste beskjed. Det var tydelig at han også koste seg der vi red. Svevende rundt i hallen, med bare pappa som publikum. Skal ærlig innrømme at dette var en litt sånn dream-come-true opplevelse for meg i dag, i og med at jeg har lyst til å bli god i dressur, og i dag red vi i et kjempefint ridehus, med en hest som gjorde hva som helst for å gjøre det jeg ba han om.

Galoppen var uvanlig fin og rolig i dag. Veldig balansert også, og konsentrasjonen til BS var virkelig på topp der han galopperte under meg. Jeg la umiddelbart dagens galopparbeid planer på hyllen, og bestemte meg for å bare nyte den flotte galoppen hans, samtidig som jeg skulle hjelpe han med å holde den i balanse, og også prøve å få han ørlite opp i formen. Da han svarte som aldri før kunne jeg ikke la vær og smile, og da vi skulle gjøre en overgang til skritt gikk den knirkefritt også.

BS begynte å bli litt sliten, det kunne jeg merke, og jeg bestemte meg for å ri litt travarbeid på slutten. I dag satt jeg han litt mer sammen i formen, noe jeg ikke har gjort på en stund, og det gikk kjempebra det også, selv om han syntes at det var tungt. Red noen tempovekslinger før jeg lot han trave ned på lange tøyler, med et stort smil om munnen.  Jeg skulle ønske jeg kunne klart å fortelle dere den følelsen jeg satt med da, men det kan jeg ikke for den er rett og slett ubeskrivelig.

Photobucket

Da vi kom tilbake til stallen fikk BS masse grøt som han fikk kose seg med, mens jeg pusset litt over han. Virket som han var fornøyd med dagens økt han også, han likte seg godt i hallen på sørum i dag, og det er godt å se. Vi reiste jo ned dit og trente for å ri noen andre steder enn der vi pleier, sånn at han skal bli litt vandt til det på stevner også, og det må jeg si vi gjorde med stor suksess. Dagen i dag har rett og slett vært fantastisk.

Som alle hestefolk vet, enten fordi de har opplevd det selv eller hørt det fra andre, så er det vanskelig å ta bilder i ridehus. Jeg synes likevel mange av bildene i dag ble veldig bra, og vil dele de med dere, men jeg ville bare at dere skulle ha det i bakhodet hvis noen av bildene er litt skurrete noen steder.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tusen takk for en kjempefin dag BS og Pappa!

Mathilde og BS her finner du oss på facebook  


0.0094
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0156
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • J0hanne

  11:28 - 05.04.12
  Fy søren dere er noe fine altså! :) Utrolig herlig å lese at han var så fin og avslappet i hallen på Sørum, og for the record så synes jeg dere ser fantastiske ut om dagen :D Det har dere jo alltid gjort da, men nå begynner det virkelig å utvikle seg her virker det som. Så nå gleder jeg meg til å lese flere stevneblogger, det her blir bjaaaa. Finingene ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0113
 • Dustymin

  19:26 - 04.04.12
  herliiiiigh :) dere er så flinke og syns bildene var kjempe fine:)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Tinkii

  01:12 - 04.04.12
  herliiiig! så herlig å lese att jeg måtte smile hørtes ut som dere hadde en suuper rideøkt i ett annet ridehus! bildene var kjempefine, dere er kjempefine sammen! flink du er til å ta med 3 bandasjer a gett! hehe, neida men går jo fint med to stk da :D ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0033
 • ROSITA07

  21:36 - 03.04.12
  Morro:)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0032
 • Kjekken

  20:35 - 03.04.12
  Jeg gjentar meg sjøl hele tida ang dere to.... Du skriver så levende om øktene deres at jeg blir inspirert hver eneste gang!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0036
 • Shmee

  12:26 - 03.04.12
  Dette var virkelig gode nyheter, utrolig bra at du fikk han så avslappet i hallen :-D Nydeliige BS'en viser hva han virkelig kan. Veldig moro da ting går så bra som her,og jeg syns du er utrolig flink med han ^^ Gleder meg til dere skal ut å starte igjen :-D ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Amaliiie

  09:10 - 03.04.12
  Åh, flinkinger! Hørtes ut som dere hadde en vellykket økt, i den fine hallen. Du rir BS utrolig fint, og bildene var flotte. Stå på videre ☺ Klem
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0032
 • StallSveinhaug

  21:22 - 05.08.13
  Dere er virkelig råflinke! Du rir BS utrolig bra, og jeg blir virkelig inspirert av å se på dere to☺ Hørtes ut som en veldig vellykket økt, og det var sikkert fint å få ridd litt på et nytt sted. Faren din virker kjempegrei; stiller opp overalt og tar bilder og farter rundt med bil! Heldig du er! Superfine bilder, dere er utrolig flinke:D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0058
 • Ponnikusk

  23:08 - 02.04.12
  Faren din er så snill ! :D Åh, så deilig å se og lese at det gikk så bra i dag ! Dere så råbra ut ! Stå på videre ! :D ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0028
 • stjerna-er-best

  22:43 - 02.04.12
  Dere ser superbra ut!! :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Katrine87

  21:46 - 02.04.12
  kjempe lurt sikkert å reise på nye steder bare for å ri egentrening som du gjorde da:) for å venne de til å gå på andre steder også:) kan sikkert bidra til å roe ned stevnenervene noe :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • TikTak95

  21:45 - 02.04.12
  flinke flinke flinke! :) Gleder meg til å høre hvordan framtiden deres blir, og den blir nok bra! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Hanna-LA

  20:05 - 02.04.12
  Dere to♥.. Godt og høre at du har hatt en flott økt med BS idag! =).. Han ser ut som en drøm på e bildene, virkelig! Håper det fortsetter i denne retningen for dere ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Liseaa

  19:26 - 02.04.12
  dere er såå utrolig flinke Mathilde! høres ut som en suuper dag, og flinke BS! haha, måå bare få sagt at du er flink som tar med deg tre istedet for fire bandasjer ;) hahah.. Men økta høres kjempe bra ut, og jeg koste meg med bildene! jeg elsket også det øverste bilde, gud veit! bare så genialt, "familiebilde" hahaha! kos dere videre! ♥ ..
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • bhomme

  18:58 - 02.04.12
  Så koselig :) Kjempe fin farge på hesten! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0037
0.0648

 • Lucky96

  Æææ, tusen takk for forsideblogg!! Det hadde jeg aldri trodd :D

 • Riverina

  Vi venter og venter og venter på føllet. 12 dager over termin nå.. Nå kan det ikke være lenge igjen!

 • --Marthe--

  Vi har vært borte en stund, skal begynne på en comeback blogg, med alt som har skjedd, stay updated!

 • Tone92

  Vi har i dag testet boots, som gikk strålende! Blogg om dette og Simple System kommer etterhvert som tiden strekker til :-)

 • VEMarshan

  Var på Dressur stevne med Fineste ponnien, Tamsin I dag, blogg om det kommer innen I morgen kveld! I tillegg sprangstevne med Shakira I morgen:)

 • Vallen

  Tusentakk for over 20 000 besøkende! ♥

 • MathildeDR

  Tusentakk for 9 tusen besøk på bloggen!!:D

 • Linoo

  Tusen takk for noen fantastiske år! Bloggen slettes ikke, men jeg sier takk for meg :-)

 • Winterborn

  Tilbake etter stor-shopping på Ullared i dag!

 • -Solveiig-

  Summer er nå avlivd, så kommer ikke så mange blogger fremover...

 • AppleJack

  Stevnesesongen begynner snart! (gru-gleder oss):D

 • Benedicteogjk

  sliter med å få gitt bort hesten.. hva skal jeg gjøre?

 • Susanne-Fia

  skrevet ny blogg :)

 • SCamillaH

  Sjekk ut min nye blogg " Hva skjer i sommer?"!

 • DelantraSunniva

  Selger salen min! http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=57872352 ta kontakt om du er interessert! :-)

 • Hannei

  Ridd til ridehallen i dag, i disse betongrudebanetider:) Løsgjørende dressurtrening sammens med Rebekka og Aina :)

 • Naviin

  På vei tilbake tro?

 • Elise62

  På mandag ble vesla sluppet på sommerbeite Nr 2 ved Lillian Richstad, der vi har Lille My og Vesla. Bloggen kommer :D

 • -viktoria

  Ok da skal jeg prøve og bli flink til og blogge igjen :)

 • -Malen

  Nytt design på bloggen i et mer sommerlig tema! Ta gjerne en titt innom. ♥

 • emiutg

  Ny Header!!<3

 • siiw-mamun

  Noen som vil lage Header til meg :) ?

 • RagnhildE

  Min første status, som en test. Den vil slettes :)

 • Oss3

  Lilja var på utstilling i går og heldige meg fikk stille henne ut.Lykken var på vår side med veldig gode karakterer, nummer 1 i kvallitet og 1.premie!

 • TriSaPo

  Kommer snart ett innlegg om den fantastiske sprangtimen med Crusifix på lørdag!

 • Mariexxd

  Kan den spises? Ja, da spiser jeg den - Sørli Gulli

 • stjerna-er-best

  Jeg har en side på facebook som heter "Fotograf Maria Hopen" :) Ta deg gjerne en tur innom og følg siden om du liker å se heste- og hundebilder :)

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • Tinkii

  Imorgen skal jeg og Aragon på sprangtime igjen, det blir spennende :)

 • StallGullerud

  Høsten er kommet til Gullerud og det er bare koselig &#128516;&#128516;

 • Eirinhest

  Hvil i fred, verdens snilleste skjønne Snoopy&#9829;&#9829; :/

 • AnjaMoen

  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=52557236 Hudick Speedcart selges h.b over 1500,- ved hurtig avgjørelse og avhenting .

 • xBorkenx

  Har endelig blogget igjen! Kommer ikke til å blogge jevnlig som jeg gjorde før, men kommer nok med et innlegg i ny og ne. Ha en fortsatt fin sommer!:)

 • Faith4

  Ettersom ponniårene er over, bestemte jeg meg for å sende tilbake lady.. Med så mange gode minner, vil jeg aldri glemme gullponnien! &#10084;&#65039;

 • MinClinton

  Etter snart 5 måneder bloggpause er jeg omsider tilbake!

 • hildemarie

  Etter en uke på bootcamp på Stall Gaustad er det tid for refleksjon. Det handler nemmelig om de små tingene....

 • Britt-Rasmus

  Etter en laaang pause, prøver jeg å snike meg tilbake på Hest.no :)

 • NinaogRecco

  Er det noen som har lyst til å lage header til oss? :) Bruk bildene fra de tre siste bloggene :)

 • Lisus

  Endelig i gang igjen! Får se hvor lenge dette varer haha :)

 • SpangFrigg

  Det går foreløpig bare fremover med den nye stjerna mi Hot In<3, er så deilig å ha ho tilbake! savner jo hesten jeg hadde i fjor da! Drav Tom<3

 • BettyLove

  Det blir en bloggpause fremmover, tiden strekker ikke til.. Men følg gjerne med på ingridhest på instagram i mellomtiden.

 • Puffy

  Da har bloggen endelig fått nytt design, laget av utrolig flinke EDfoto! Tusen hjertelig takk :)

 • Celsius

  Da er vi påmeldt til Rosa Sløyferittet 4. juli på Froland. Dette blir spennende!

 • Katrine87

  Bloggen bevares som et minne <3

 • EmilieF

  Beiteslipp på søndag!! Ser frem til å få hesten hjem på beite i sommer :) LYKKE

 • Hest-Ponnii

  Adam har funnet sin kjærlighet, med den lille søte traveren Mira, det er så godt å se han har funnet seg til rette!

 • mysann

  5 av 12 cellegiftkurer gjennomført <3 Vi nærmer oss halvveis!

 • KajaRambo

  3År med Shauns Rambo i dag <3

 • kvix

  12 år med vennskap, er nå over. Min vakre og aller kjæreste edelsten er borte. Vil savne deg for alltid, prinsen min. Du var alt. Hvil i fred <3<3<3<3

 • TikTak95

  1.plass på helgens stevne, får håpe på en like bra stevnehelg til helga da er vi klare for NM ! :)

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • renate-s

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lunsepuns

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • silkestjerne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jubbisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanna-LA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HerosogAnnika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mion

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TabithaogBolla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Mariell

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LadyCorbella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tokodiko

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mhh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MegogFjaler

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elinewh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ROSITA07

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • XxMariaXx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StrandaPrinsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cassandra123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wildkogel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • therese95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kineogsilence

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • madda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • botnar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Theawizz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmiliePuus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EllaH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nadja95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Idaoglizis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JohnAnders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liseby

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lappeto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Livius-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LiseogBrego

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrea-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sivoya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JCS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dressurrytteren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaaN

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Ingridlr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Analog-Kristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisa12

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hetii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FeltrittJenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • milla-andrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieogNicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliemartinees

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Sandra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Feike

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NNK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FridaOgMartine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lunnergrom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heide

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Engeland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RitskeR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marty-troll

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Feike-gutten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drummer

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristine09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nocturno

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ShakiraogLinnea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gladstone

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lulle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliacaos

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hestejenten98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nagini0

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Aviee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Hanna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sandra-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emelym

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Filmblogg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maiamin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Leastefine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BellaAmanda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anna624

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PCS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lekse1000

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarteOgHestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • DinaEnerhaugen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariogBastian1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TRIXI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • foxie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Paatricck

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fee-girl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Expresso

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moblu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Skogtrollet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tessa72

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • foto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenesmil

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarieH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elden

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dustymin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suzanne-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • J0hanne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charlottehuuse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrea-Rambo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AinaL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarenHera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liseaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • skimmern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dressurjent

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mina96H

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BodyFlame

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • zoonaogmarte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnikusk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanne-K

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IngridogLego

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NZ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BirgitteogMille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • langunn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Splendour-elise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hemal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helkass

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susanna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hurray

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaFalko

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Monikaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SoniaMarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sometimes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • majanponnizen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moonflower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.2322

0.0325

7.5790
i 0.4648
a 0.6670