Close

Logo

Det er 1629 brukere på siden. 39 brukere er logget inn. Mandag 21.04.2014 kl 16:36

BB: Vi lever fortsatt

Beklager så mye, det har vært lite oppdateringer fra meg i det siste men kan skylde på at det har skjedd en del! 

Det siste jeg blogget om var vetrinærbesøket og etter det kan jeg jo fortelle hva som har skjedd! Den 17. Mars var jeg på fest på Lindheim i Snertingdal, før festen rei jeg en tur og børstet over han! Da fikk jeg meg en stor og fin overraskelse - RØYTETIDEN ER HER! 


 


18 Mars

Dagen etter festen var det opp igjen og ut på tur med Prinsen. Den dagen var det kjempe fint vær og jeg fikk så lyst til å ri et stykke. Jeg og Camilla tok inn hestene, salte på og rei ut. Vi rei ca 4 km en vei og skulle løpe en tur så plutselig får Prins en utrolig fart på seg og løper rett og slett ut uten at jeg har noe kontroll i det hele tatt, så kom det jo bil da vettu. Var jo bare det som manglet! Etter hvert fikk jeg stoppa han, skritta rolig forbi bilen og turen fortsatte videre og på tur hjem. Er så ekkelt når han bare hekter seg på bittet og løper som bare det uten å reagere at jeg prøver å holde han igjen. Uansett, bortsett fra det så var han flink på tur hjem igjen og gikk kjempe fint da. Er så rart med Prins, for om han gjør noe han vet er galt så blir han så rolig igjen etterpå og bare kan gå med lange tøyler og slappe av. Det er godt!  Tok jo noen bilder da vet du.. videre

Etter det har jeg tatt lite bilder av rideturer, men jeg har brukt mye tid på å ta med meg Prins inn først og fremst å børsta skikkelig over han. Synes det er så kjedelig med den pelsen så prøver å få mest mulig av. Har tatt litt bilder fra han har vært med inn. Her om dagen ble han tatt med inn mens han hadde igjen litt av maten sin så da var jeg så snill at jeg fant fram litt høy så fikk han stå å spise litt mens jeg ryddet og ordnet det siste i stallen. Da koste han seg da Smile


Det med at jeg sa det har skjedd mye er innenfor skole. Er siste innspurten i tiende nå og det har gjort til at det må legges litt ekstra arbeid i det og da blir det sånn at man forter seg å gjøre seg ferdig i stallen også må man øve eller skrive innleveringer. Men jeg skal prøve å blogge litt mer videre nå, regner med at folk kanskje er litt spent angåendes salget også? 

FREDAG 23.03

På fredag så hadde kjæresten tatt på seg å passe noen sauer + to hester på en gård lenger ovenfor enn stallen. Ettersom han kanskje ikke er mest glad i hester så skulle jeg være med å ta dem inn på fredagen. Hestene er to dølahester Willy og Liersvarten, veldig kraftige men fine å se på da! Nå skal jeg vell være med å ri dem en dag da så det blir jo gøy, fikk dessverre ikke tatt bilder men jeg kan prøve å skaffe noen! Tidligere på dagen rei jeg og Camilla en tur, var gøy å kunne ri en tur den dagen for var lyst så lenge og sånn. Dessuten fikk vi med oss lillesøstra til Camilla på Beauty og det var jo kjempe gøy å ha med alle tre ut på tur! Prins var kjempe flink gutt, stolt! 
Har ingen bilder av det, så slenger inn et av meg og Beauty!

LØRDAG 24.03

På lørdag var det ut på tur igjen. Vi rei ut rundt 13 tiden og rei i 1,5 time ca. Da rei vi opp en vei som heter Dullerudveien like nedenfor stallen og opp i skogen der. Der er det både flatt, oppover - og nedoverbakker. Så kjempe fint å trene kondis oppover der. Brukte turen til å skritte mye i begynnelsen og så trava vi et stykke før de fikk galoppert ut skikkelig i slutten. Var en kjempe artig tur! 
0.0025
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0024
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • StallLunne

  00:23 - 07.04.12
  Må være skummelt når han løper ut sånn, men bra han roer seg igjen etter på da! Hørte om ei som hadde falt av i Snertingdalen og slått hodet i asflaten, så jeg tenkte på deg, men da var det ikke det! Heldigvis :) Huff!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0030
0.0060

 • ABY

  Yarda var utrolig flink på Akademisk ridetime i dag, hun har begynt å søke ned og bøye seg normalt <3 Endelig lønn for arbeidet :-)

 • Sata

  Vi skal ha photoshoot i morgen, så kommer en STOR bildeblogg etter den :)

 • annamyklin

  pcn er herpa, muligens mista ca. 8000 bilder så det er grunnen til lite aktivitet her :( følg oss på insta for å følge med på oss: annamyklin3 :-)

 • StallDotcom

  Nye blogger ute! :)

 • Stormgutten

  I morgen reiser vi med Rognfaks til Bjerke, håper det går like bra som de 3 siste startene som har vært 1 plass til Rognfaks, ønsk oss lykke til! :D

 • BLevi

  https://www.facebook.com/pages/BLevi-p%C3%A5-hestno/181768221895836

 • R-Bellboy95

  Har du ikke sett min nyeste bildeblogg? Da anbefaler jeg at du gjør det! ;)

 • domino

  God påske alle sammen! :D

 • Carolinee

  Elano tok nok en 2. plass i helgen! Se blogg :)

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • FarmenSita

  Babyen min skal ut i løp! Klomp i magen og kortpustet mor nå .. trodde aldri i verden hun skulle komme med, men det gikk det å ..

 • SG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Friprins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0436

0.0601

0.0153
i 0.2591
a 0.4626