Close

Logo

Det er 600 brukere på siden. 14 brukere er logget inn. Lørdag 04.07.2015 kl 17:14

FB: Fra langt nede, til bunn.

Årets andre stevne er over, og dessverre må jeg skuffe dere denne gangen også. Det gikk ikke så bra.Tidlig opp, ta på stevneklær med joggebukse over, spise og dra i stallen. Kan ikke legge skjul på at jeg faktisk liker stevnemorgener. Det er en slags forventing som hviler i luften, ikke fordi vi starter for å prestere, men fordi at det skjer noe nytt og spennende. BS merker det han også, og i natt hadde alle flettene i manen fra kvelden før overlevd, så det var bare å rulle de opp og ta ut fletten i halen som han hadde fordi han skulle få bølger. Etter en siste-finish så BS ut som en million med den blanke pelsen og flettene, og etter at salen og hodelaget kom på så han ut som to. Minst.  

Akkurat på minuttet (etter min plan) forlot vi stallen, og skrittet bort til ridehuset og nabostallen. Pappa hadde alt vært i sekretariatet, så det var bare å gå rett på oppvarmingen for vår del. Anne kom opp og hjalp oss med oppvarmingen, og den gikk stort sett bra hvis man ser bort i fra litt hopp og sprett. De 30 minuttene jeg hadde satt av til oppvarming gikk fort, og snart var vi på vei inn i hallen. Der fikk vi ri på en volte frem til det ble vår tur, og mens jeg konsentrerte meg om å puste dypt ned i magen og høre på Anne, fant BS på noen sprell her og der ettersom han mente ting var skummelt.


Photobucket

Da vi fikk komme innenfor railen fikk jeg han ikke opp til dommerbordet en gang, men da jeg fikk med pisken i hånden gikk han rett forbi, selv om han syntes det var litt skummelt. Måtte se litt ekstra på den, men det fikk vi ikke så mye tid til før dommeren blåste i fløyta. Det var på tide å gjøre så godt man kunne, og denne gangen håpet jeg og ba for meg selv om at dette ikke skulle bli et kan-vi-plis-bare-bli-ferdig program.

Han startet å spenne seg allerede opp midtlinjen, men vi fikk løst opp litt innimellom spenningene og i alle fall vist litt av det vi kan. Han slo over i galopp i travøkningen, og galoppen er et kapittel for seg selv som ga oss 2- poeng. Men, vi kom i alle fall igjennom, så sånn sett er jeg fornøyd. Viste seg at prosenten ble enda lavere enn forrige gang, og det var vanskelig å smile akkurat der og da, selv om det er det jeg burde gjort. Etter mange timer med arbeid er det litt frustrerende når det ikke går bra de 5 minuttene du så gjerne vil at det skal det, og etter noen trøstende ord fra Anne som mente vi hadde klart og tatt oss fint inn etter en dårlig start og fått vist i alle fall litt av det vi kunne, red jeg tilbake mot stallen med hengende hode, med Kine og Pappa som var to fra dagens fanklubb gående bak.


Photobucket

BS gikk på langetøyler mens jeg forgjeves prøvde å samle tankene, og midt ut av det blå hoppet hesten til siden. Før jeg visste ordet av det smalt bakhodet mitt i bakken, og dagen hadde da virkelig nådd bunn. Tårene piplet frem, og jeg leide noen meter før jeg ba Pappa ta over fordi jeg var svimmel. Følelsen av å være så mislykket som jeg følte meg da var ikke noe god, men likevel satt jeg meg opp i salen igjen og skrittet de siste 100 meterne til stallen med hodepine og svimmelhet.

Fallet virket nesten litt symbolsk, som en bekreftelse på at vi nå hadde nådd bunnen, siden jeg bokstavelig talt gjorde det. Etter selve fallet løp BS i retning hallen igjen, altså motsatt av det vi skulle, men Pappa fikk heldigvis tak i han. Etter denne dagen merker jeg at jeg er veldig sliten og ganske langt nede, men jeg tror det blir bedre om noen dager igjen. Satser i alle fall på det, så får dere bære over med meg enn så lenge.

 

 


Mathilde og BS
0.0129
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Ponnikusk

  12:44 - 29.03.12
  Ikke morsomt i det hele tatt Mathilde :\ Føler så sykt med deg, jeg blir også så utrolig skuffa når det ikke går bra de få minuttene man skal prestere, og i tillegg når det går bra på treninger, er det enda mer skuffende når det går dritt på konkurranser :( Enda værre er det med at du fikk hjernerystelse ! Nå får du komme deg til hektene igjen, og få opp humøret og troa :) Vet det virker svart nå, men dere to er så herlige og flinke! Ikke gi opp!! ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • Baybest

  12:16 - 27.03.12
  Synd, håper det går bedre neste gang!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • NanineHS

  12:49 - 26.03.12
  Leit at sånt skjer når man har jobbet såpass mye i forkant. Jeg vet! Men det går oppover igjen, jeg har vært der og du vet jo sånn halvveis..Jeg har hatt tre uker opphold nå, men jeg tror dere klarer dette veldig fint. Bare ta det litt med ro og ikke tenk så altfor hardt på det, selv om det er litt vanskelig å unngå. Og om du har hjernerystelse må du absolutt ikke sitte på pcn, det gjør det verre :/ God bedring og bedre lykke neste gang :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Kjekken

  08:41 - 26.03.12
  Jeg blir helt matt av dette, jeg :( Dere har gjort alt riktig i forkant, alikevel skal det ikke klaffe akkurat de få minuttene innenfor railen...med det "symbolske" fallet ditt er det bare en veg å gå...nemlig opp :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • J0hanne

  18:35 - 25.03.12
  Uff, ikke dette i det hele tatt jeg håpet å lese, for er det noen som fortjener å få vise seg frem i all sin prakt så er det dere. Utrolig kjipt at dagen ble slik, og at det i tillegg endte med hjernerystelse.. Vet ikke hva jeg skal si jeg, for er det noen som virkelig fortjener få masse ros for arbeid lagt ned så er det dere.. Har man nådd bunnen, så er det bare en vei igjen, og da kan det bare gå oppover. Dere er supre, og jeg har troa på dere uansett. You rock ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • sivoya

  14:02 - 25.03.12
  Jeg pleier ikke å være så flink på å kommentere blogger her på hest.no, men nå har jeg lest din blogg en liten stund og liker den så godt at når det kommer en sånn nedtur for deg må jeg nesten skrive noen ord! det var så trist å lese at det ikke gikk bra i dag, jeg hadde virkelig håpet på et godt resultat for dere.. jeg vet ikke om jeg har så mange gode ord eller tips, men jeg ville bare si at jeg håper det går bra med deg etter fallet og at jeg håper du føler deg bedre etter noen dager. sånne nedturer er virkelig ikke noe moro. men det virker som du er ei bra jente som ikke gir opp, så bare stå på og kos deg med de tinga som går bra og gå fort videre fra det som går dårlig, og tenk at da er du en erfaring rikere! jeg heier på dere uansett! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • Tinkii

  20:38 - 24.03.12
  Utrolig dumt att det ikke ble så bra! håper det blir bedre neste gang!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • Shmee

  20:32 - 24.03.12
  Utrolig trist å lese at dette stevnet ikke gikk veien for dere :( Og at du føler deg sliten og litt lei om dagen. Det er slitsomt og frustrerende da man føler at man kanskje ikke får så mye igjen for alt "strevet" og arbeidet man har lagt ned. Men du og BS er et super team, og dere vil komme dere videre fra dette også! Snart er det påskeferie, og dere kan slappe av, nyte tiden, ha masse kvalitetstid. Dere vil være oppe å danse igjen snart, bare vent så får du se. Du og BS er en av mine forbilder, dere jobber så tappert og har allerede kommet langt. Dere kommer dere gjennom alt ♥ Jeg har tro på dere, og jeg vet at dere vil klare dette også. Og om du har nådd bunnen, så er det bare en vei å gå. Så stå på! ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • -Sandra-

  17:24 - 24.03.12
  Det er virkelig kjedelig med en hest som syntes nesten ting er skummelt nr dere skal ri :/ Jeg syns dere var superflinke uansett jeg, ridde dere på Nittedal? Iallefall, så på den filmen din, så jeg den gråe hesten som heter Max Myle, og June som rir(MaxMyle), som står på min stall. Dere var uansett nydelige, og akkurat fine! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
0.0277

 • Lucky96

  Æææ, tusen takk for forsideblogg!! Det hadde jeg aldri trodd :D

 • Riverina

  Vi venter og venter og venter på føllet. 12 dager over termin nå.. Nå kan det ikke være lenge igjen!

 • --Marthe--

  Vi har vært borte en stund, skal begynne på en comeback blogg, med alt som har skjedd, stay updated!

 • Tone92

  Vi har i dag testet boots, som gikk strålende! Blogg om dette og Simple System kommer etterhvert som tiden strekker til :-)

 • VEMarshan

  Var på Dressur stevne med Fineste ponnien, Tamsin I dag, blogg om det kommer innen I morgen kveld! I tillegg sprangstevne med Shakira I morgen:)

 • Vallen

  Tusentakk for over 20 000 besøkende! ♥

 • MathildeDR

  Tusentakk for 9 tusen besøk på bloggen!!:D

 • Linoo

  Tusen takk for noen fantastiske år! Bloggen slettes ikke, men jeg sier takk for meg :-)

 • -Solveiig-

  Summer er nå avlivd, så kommer ikke så mange blogger fremover...

 • AppleJack

  Stevnesesongen begynner snart! (gru-gleder oss):D

 • Benedicteogjk

  sliter med å få gitt bort hesten.. hva skal jeg gjøre?

 • Susanne-Fia

  skrevet ny blogg :)

 • SCamillaH

  Sjekk ut min nye blogg " Hva skjer i sommer?"!

 • DelantraSunniva

  Selger salen min! http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=57872352 ta kontakt om du er interessert! :-)

 • Hannei

  Ridd til ridehallen i dag, i disse betongrudebanetider:) Løsgjørende dressurtrening sammens med Rebekka og Aina :)

 • Naviin

  På vei tilbake tro?

 • Elise62

  På mandag ble vesla sluppet på sommerbeite Nr 2 ved Lillian Richstad, der vi har Lille My og Vesla. Bloggen kommer :D

 • -viktoria

  Ok da skal jeg prøve og bli flink til og blogge igjen :)

 • -Malen

  Nytt design på bloggen i et mer sommerlig tema! Ta gjerne en titt innom. ♥

 • emiutg

  Ny Header!!<3

 • siiw-mamun

  Noen som vil lage Header til meg :) ?

 • Puffy

  Mye spennende som skjer i juni! Blant annet et lite klubbstevne i sprang, besøk av hestefotograf, beitesesongen begynner og skolen er så godt som over

 • RagnhildE

  Min første status, som en test. Den vil slettes :)

 • Oss3

  Lilja var på utstilling i går og heldige meg fikk stille henne ut.Lykken var på vår side med veldig gode karakterer, nummer 1 i kvallitet og 1.premie!

 • Faith4

  Lang blogg pause, nå ligger det endelig ny blogg ute :)

 • Winterborn

  Kulgul har ankommet stallen!

 • TriSaPo

  Kommer snart ett innlegg om den fantastiske sprangtimen med Crusifix på lørdag!

 • Mariexxd

  Kan den spises? Ja, da spiser jeg den - Sørli Gulli

 • stjerna-er-best

  Jeg har en side på facebook som heter "Fotograf Maria Hopen" :) Ta deg gjerne en tur innom og følg siden om du liker å se heste- og hundebilder :)

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • Tinkii

  Imorgen skal jeg og Aragon på sprangtime igjen, det blir spennende :)

 • StallGullerud

  Høsten er kommet til Gullerud og det er bare koselig &#128516;&#128516;

 • Eirinhest

  Hvil i fred, verdens snilleste skjønne Snoopy&#9829;&#9829; :/

 • AnjaMoen

  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=52557236 Hudick Speedcart selges h.b over 1500,- ved hurtig avgjørelse og avhenting .

 • xBorkenx

  Har endelig blogget igjen! Kommer ikke til å blogge jevnlig som jeg gjorde før, men kommer nok med et innlegg i ny og ne. Ha en fortsatt fin sommer!:)

 • MinClinton

  Etter snart 5 måneder bloggpause er jeg omsider tilbake!

 • hildemarie

  Etter en uke på bootcamp på Stall Gaustad er det tid for refleksjon. Det handler nemmelig om de små tingene....

 • Britt-Rasmus

  Etter en laaang pause, prøver jeg å snike meg tilbake på Hest.no :)

 • NinaogRecco

  Er det noen som har lyst til å lage header til oss? :) Bruk bildene fra de tre siste bloggene :)

 • Lisus

  Endelig i gang igjen! Får se hvor lenge dette varer haha :)

 • SpangFrigg

  Det går foreløpig bare fremover med den nye stjerna mi Hot In<3, er så deilig å ha ho tilbake! savner jo hesten jeg hadde i fjor da! Drav Tom<3

 • BettyLove

  Det blir en bloggpause fremmover, tiden strekker ikke til.. Men følg gjerne med på ingridhest på instagram i mellomtiden.

 • Celsius

  Da er vi påmeldt til Rosa Sløyferittet 4. juli på Froland. Dette blir spennende!

 • Katrine87

  Bloggen bevares som et minne <3

 • EmilieF

  Beiteslipp på søndag!! Ser frem til å få hesten hjem på beite i sommer :) LYKKE

 • Hest-Ponnii

  Adam har funnet sin kjærlighet, med den lille søte traveren Mira, det er så godt å se han har funnet seg til rette!

 • mysann

  5 av 12 cellegiftkurer gjennomført <3 Vi nærmer oss halvveis!

 • KajaRambo

  3År med Shauns Rambo i dag <3

 • kvix

  12 år med vennskap, er nå over. Min vakre og aller kjæreste edelsten er borte. Vil savne deg for alltid, prinsen min. Du var alt. Hvil i fred <3<3<3<3

 • TikTak95

  1.plass på helgens stevne, får håpe på en like bra stevnehelg til helga da er vi klare for NM ! :)

 • Mion

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TabithaogBolla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Mariell

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LadyCorbella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tokodiko

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mhh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MegogFjaler

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elinewh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ROSITA07

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • XxMariaXx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StrandaPrinsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cassandra123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wildkogel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • therese95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kineogsilence

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • madda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • botnar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Theawizz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmiliePuus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EllaH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nadja95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Idaoglizis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JohnAnders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liseby

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lappeto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Livius-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • renate-s

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lunsepuns

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • silkestjerne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jubbisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanna-LA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HerosogAnnika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Ingridlr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Analog-Kristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisa12

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hetii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FeltrittJenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • milla-andrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieogNicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliemartinees

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Sandra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Feike

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NNK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FridaOgMartine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lunnergrom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heide

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Engeland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RitskeR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marty-troll

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Feike-gutten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drummer

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristine09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nocturno

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ShakiraogLinnea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gladstone

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lulle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliacaos

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hestejenten98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nagini0

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LiseogBrego

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrea-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sivoya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JCS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dressurrytteren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaaN

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BellaAmanda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anna624

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PCS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lekse1000

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarteOgHestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • DinaEnerhaugen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariogBastian1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TRIXI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • foxie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Paatricck

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fee-girl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Expresso

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moblu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Skogtrollet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tessa72

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • foto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenesmil

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarieH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elden

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dustymin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suzanne-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Aviee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Hanna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sandra-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emelym

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Filmblogg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maiamin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Leastefine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liseaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • skimmern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dressurjent

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mina96H

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BodyFlame

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • zoonaogmarte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnikusk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanne-K

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IngridogLego

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NZ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BirgitteogMille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • langunn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Splendour-elise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hemal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helkass

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susanna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hurray

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaFalko

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Monikaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SoniaMarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sometimes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • majanponnizen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moonflower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • J0hanne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charlottehuuse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrea-Rambo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AinaL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarenHera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.2209

0.0367

6.3149
i 0.0535
a 0.1776