Close

Logo

Det er 814 brukere på siden. 34 brukere er logget inn. Lørdag 28.11.2015 kl 21:17

BB: Da var hestene hjemme

På ren impuls bestemte vi oss for å ta hestene hjem idag istedefor. Ikke vet jeg hvorfor, men når jeg og Pia var på vei til stallen idag gikk vi inn på beitet der hestene skulle stå, og jeg fikk bare plutselig lyst til å flytte de hjem idag istedefor på torsdag. Så da ringte jeg litt rundt og fikk ordna det sånn at vi skulle flytte de hjem idag. 

Vi gikk opp i stallen (for siste gang) og når vi kom dit møkka jeg for siste gang. Etter det så jeg på at Pia red Aria på banen, og mens jeg satt der og sola meg kom Mona, Vardar og Trude som også skulle ri på banen. Det var så fint vær, så jeg ble sittende der helt til jeg og Pia bestemte oss for å sale på hestene for så å ri de hjem til meg.

Vi salte da på, jeg uten stigbøyler, men Mona var reddende engel og lånte meg noen stigbøyler til en sal hun prøvde å selge.

Så var det bare å ri ivei ned til meg da. Vi salte av, og satte de inn på beitet. Det gikk veldig rolig for seg, og de gikk bare rundt og spiste.

Vi ordnet vann og skjærte hull i høyballen og jeg gikk inn for å spise. Det var da actionen begynte. Begge suste att og frem som to sprettballer, og når jeg skulle ta bilde av det fikk jeg tatt noen, også kan dere jo gjette hva som skjedde..... kameraet gikk tom for strøm.!!!

Jaja! Lavilla har vrisnket en del og løpt litt rundt i kveld, men det er jo ikke så rart når hun blir tatt fra flokken... Men det blir nok bedre etterhvert! Får vi håpe! :) 

Sånn.. over til bildenee 
Det skal bli morsomt å ha Tuva på for. Gleder meg masse til å begynne å ri henne! 


Snuppa mi! Pia er gentlemann i bakgrunnen! hha 
MAAAT!!! 

Helt normalt!! 


Nå kommer jeg og taar dere!! Jadaa.. fortsatt like normalt.. Wihjuyw 


Titteei! 


Søtii!  


0.0232
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0028
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Madelen95

  22:06 - 28.02.12
  Fine bilder^^ Den mørke hadde sine flotte bevegelser ja^^
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Lenthepus

  22:03 - 28.02.12
  Såå kule bilder og vakre hester :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
0.0109

0.0289

0.0363

6.0670
i 0.0470
a 0.1678