Close

Logo

Det er 1260 brukere på siden. 46 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 19:14

SBB: Stall Tajet - Vinter weekend

FREDAG:

 Etter en lang, og slitsom togtur var vi endelig framme. Sånn som jeg hadde gledet meg! Det er alltid så gøy på Tajet, at tiden bare flyr forbi oss. Når vi dro var det som om vi hadde kommet dagen før. Det var omtrent like mye snø der som det var her i Porsgrunn by. Skumringens time var kommet, og det var et utrolig vakkert syn! Når vi hadde fått rigget oss til i 2. etasje, og hadde fått funnet ut hvem hester vi skulle ri på kveldsturen. Jeg tror alle sto inne, men Curry som jeg fikk æren av å ri sto inne. Jeg syntes det var trist å gå forbi der hodelaget til Kila skulle henge. Da tenkte jeg på lille jenta, og alt det fine vi opplevde. Jeg tenkte også på hvor fint det hadde vært å se hun igjen. 

Jeg, og Curry fikk gå bakerst sammen med Stine, og magnus. Det var så utrolig koselig! Curry var utrolig ivrig, hun små trippa litt hele tiden. Noen ganger begynte hun å trave litt. Men det var på hjemmover veien hun var ivrigst. Når vi hadde kommet halveis til Setra snudde vi, og da ble hun kjempe ivrig. Jeg fikk roet hun litt ned, men da vi begynte å trave satte hun i galopp. De bakerste hestene(hvertfall jeg og Stine) galopperte etter de andre, men da begynte Curry plutselig å bukke gang, på gang. Salen begynte å skli både framover og sidelengs. Curry fortsatte likevel. Heldigvis datt jeg ikke av, jeg måtte hoppe av i fart. Bedre enn å dette av! Jeg tror Stine fikke seg en latter da, haha lo litt selv jeg også!! men Curry var en super flink liten ponnitass:)))

Etter en herlig tur i mørket var det på tide å spise kveldsmat. Vi diskuterte også hvem hester vi skulle bruke på lørdag til western trailen. Vi ble enige om at vi skulle bruke Donna, Emil, Magnus og Mundur. Så var det på tide å legge seg i giga madrassen min. Var litt deilig, var så sliten etter den lange dagen. Jeg tenkte kjempe mye på neste dag, og kunne nesten ikke vente. 

 

LØRDAG:

En spennende, og morsom dag var i vente. Nå var det på tide med stalltjeneste. Etter vi hadde fylt vann til hestene, møkka, og kosta tok jeg kjempe mange bilder, og jeg filma. Fikk fanget noen veldig søte øyeblikk! Så var det på tide med frokost- og se på stallgjengen. Det er kjempe morsomt å se på, vi gjør det hver gang vi er på Tajet. Skulle gjerne fått kjøpt meg noen, hvis det går ann!:)  

 Nå var det på tide med Western trail konkurransen. Jeg var litt spent på hvordan det kom til å gå. Jeg viste heller ikke hvem jeg ville ha. Etter å sett på Stine, Hedda og Anne ri bestemte jeg meg for å prøve Donna. Hun var kjempe flink! Det var bare rytteren som ikke var fult så flink.. Når jeg skulle flytte grima fra en hinderstøtte til en annen klemte jeg så vidt sjenklene inntil hun, og hun begynte å galoppere. Skulle jo egentlig trave, men heldigvis fikk jeg stoppa hun. Lene sa at alle lå ganske likt men, at det var en som ledet mer. Hedda vant, hun hadde også Donna, og de var kjempe flinke!:)

Etter jeg hadde kosta stall gangen litt, så sa jeg at jeg ville ha Curry når vi skulle hoppe snøhinder. Men da sa Emma til meg at Curry er jo syk, det er derfor hun er inne. Det viste ikke jeg. Stakkars, jeg håpa på at hun ble frisk fort. Det var litt vanskelig å vite hvem jeg skulle velge nå, men jeg tenkte jo mest på stakkars jenta.

Når vi hadde sittet inne og vilt litt sa Lene at vi ikke kunne hoppe snø hinder. Snøen var ikke kram så det var utrolig vanskelig å lage hinder av den. Så det ble heller en team- sprang konkurranse. Jeg var på team Islandshest med Emma. Vi hadde bare to hester igjen å velge. De andre hadde plukket ut allerede. Så vi valgte Emil og Taja. Jeg begynte med Emil. Jeg var redd vi ville skli siden det var kjempe glatt. Lene sa vi måtte trave i svingene så jeg fokuserte mest på å trave i svingene. Da vi hadde kommet over 3 av 5 hindre gikk det galt. Jeg travet litt for fort, og tok en brå sving. Jeg kjente Emil skli under meg. Det gikk veldig fort, men før jeg viste ordet av det kjente jeg noe tungt på det ene beinet, og jeg så Emil. Det var bra han reiste seg fort for jeg var livredd noe hadde skjedd han. Selv om det kanskje ikke syntes på meg. Tenk om han hadde skadet beinet sitt. Heldigvis var han ikke skadd. Jeg satte meg opp igjen og hoppet de to siste hindrene. Emil var utrolig flink!! 

Nå skulle jeg bare ri Taja så var jeg ferdig. Gjett om jeg var redd for å skli! Jeg tok det mye roligere denne gangen. Taja var super flink. Vi kom oss feilfrie gjennom banen, og alt gikk bra. Team gotlandsruss som Anne, Stine og Jenny var på var verdige vinnere av konkurransen.

 Sånn som tiden fløy rett forbi oss- eller hvertfall meg. Alt gikk så utrolig fort!! Det var så utrolig fint å komme tilbake til Tajet igjen! En siste liten barbaktur før kosekveld var utrolig koselig. Da rei jeg Penny hesten Annar. Jeg bare elsker å ri barbak!! Jeg føler at både hesten, og jeg er fri. Etter turen var det en koselig kosekveld sammen med fine folk med pizza, godteri + stallgjengen<3 kjempe koselig!!! Da jeg la hodet på den deilige puta tenkte jeg på at vi skulle dra allerede imorra. Jeg ville ikke hjem, jeg kunne jo vært på Tajet for alltid!!Herlige kosebamser!

Sindy og Chess er virkelig gode venner!:)


Du er så søt jenny!

fine Anne og Mundur<3hva skulle jeg gjort uten deg søte Curry?:)Mini pizza :DStine - Siden hu er så ufotogen til tider, var dette det jeg fant :)

Syntes Jexi(veit ikke hvordan navnet skrives) er så fin!


 


Søndagen kommer sammen med filmbloggen som jeg tror blir publisert imorra. Tipper at nesten ingen- eller ingen leser alt jeg har skrivd, men blir takknemlig hvis noen leser noe. Har sittet ganske lenge å skrivd! :)

Jeg avslutter bildene med et bilde av kosetrolla Sindy og Chess, de er så utrolig søte!! 
0.0145
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0079
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • heijorem

  15:47 - 31.01.12
  Fin blogg Ingrid! Har hatt en fin helg på Tajet skjønner jeg:) Mange fine bilder.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • ElineogHestene

  14:50 - 31.01.12
  Utrolig koselig helg! gleder meg til flere helger på tajet med deg Ingrid!! ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0028
 • tajet-lene

  08:21 - 31.01.12
  koselig blogg -gleder meg til filmbloggen og :) Kan jeg forresten låne bildene av Jexie? (de var så fine og hu er så vanskelig ta bra bilder av..)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • 23:12 - 30.01.12
  Kjempe fin blogg! Leste hele- du skriver veldig bra :) Fikk veldig lyst til å dra til tajet igjen nå, men er jo heldigvis ikke SÅ lenge til sommeren! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0033
 • Iselin87

  23:07 - 30.01.12
  Hørtes ut som dere har hatt det veldig koselig på Tajet i helga! Synes det var en bra skrevet blogg, lett å lese :) Mange fine bilder har du tatt også! Dette ble vel ikke siste turen deres til Tajet regner jeg med?? :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • SunnivaPonni

  22:46 - 30.01.12
  så fine bildeeer! blir helt.. ååh, du aner ikke hvor utrolig lyst jeg har dit ♥ du er flink å ta bilder, virkelig :)) håper vi møtes igjen der en gang :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • emmma97

  22:19 - 30.01.12
  Var en kjempe koselig helg og jeg savner tajet utrolig mye! Vi var jo kjempe flinke på lag-sprang konkurransen! hahah.. Kjempe bra skrivd og jeg leste gjennom alt som vanlig ☺
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • CaLi

  20:52 - 30.01.12
  Jeg leste alt jeg! Haha, elsket bildene av fjording og shetlandsponnien ♥ Så utrolig søtt! Virket som om du hadde det morsomt da :) Klem Camilla og Lina ♥^^
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
 • Suzanne-Marie

  20:40 - 30.01.12
  Hørtes ut som om du hadde en kjempe flott helg, og super flotte bilder du hadde tatt ! :) Ha fortsatt en flott Mandags kveld, Klem fra meg og min kjære Frieser Lydia♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0029
0.0343

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • ElinMS

  Tuusen takk for over 30.000 visninger :D

 • ElineogHestene

  Tusentusen takk for forsideblogg! Utrolig koselig :')

 • anneeee

  Tusentakk for forsideblogg! Så moro :D

 • Equestrian

  Tusen takk for fremsideblogg for tredje gang i år! :)

 • Gunnar-og-Hanna

  skal faktisk på stevne i helgen, så skal faktisk mest sansynlig blogge! haha, så stay turned

 • krris

  Siste sjanse til å stille spm til spørsmålsrunden jeg har på bloggen! Så hvis du lurer på noe så har du mulighet nå! :D

 • Mr.Thea

  Rideleir i morgen &#128522; 2 uker igjen til Mr. Jones kommer tilbake!

 • -White

  Ny forhest! Starter med joa på fredag.

 • FilurogMarte

  Martekm - min nye bruker på hest.no, gjerne les bloggen min der :-)

 • paddaogkarine

  Jeg har fått meg ny hest!! Drømmehesten var plutselig min <3 Blogg ute!

 • Carr13

  Jari og Tucker er på plass i sitt nye hjem, og fra hva jeg hører stortrives de begge to som feltrittsponnier. Det gleder meg å høre!

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • Rebecka-95

  Har tidenes sjøhest! Haha, han er helt fantastisk :-) bildeblogg kommer i løpet av dagen!

 • Selnes

  God sommer alle! Ny intro, vil du sjekke den ut? :-)

 • SolveigE

  Følg meg også på : Intagram: solveigengedal Youtube: Solveig Engedal ;)

 • maripusen

  Flere innlegg er ute nå så bare og sjekke;)

 • -Charlottem-

  Film av den nye hesten er ute på bloggen nå :D --->

 • Malene95

  Ferie snart, kommer til å bli veldig lite blogging fortiden pga. at jeg ikke har hest. fordi den for hesten jeg egentlig ble det ikke noe av. :'(

 • Vilde-Hest

  Endelig fikset på designet, etter hest.no bytta utsendee ^w^

 • SunnivaPonni

  Det ser ut som jeg ender opp med en bloggpause fremover.. Jeg har ikke motivasjon nok til å forsette akkurat nå.

 • sophia-og-walda

  det nye desiget er kult, men er litt komplisert. jeg håper jeg skjønner det etter hvert

 • Iselin87

  Da har endelig min tid for å ha hest på helfor kommet! Luna er nå på plass i sitt nye hjem for vinteren :-) Spennende tid fremover!

 • sal

  Blogg om stevnet i går ligger ute! Ta gjerne en titt og se hvordan det gikk med Athena og meg :-)

 • tiffelif

  Blogg fra den første uken på rideleir ligger ute nå :) litt forsinket, men bedre sent enn aldri!

 • NatalieJacobsen

  Beklager litt krasjet blogg - forside, jobber med saken!

 • ceffylau

  ANBEFALES - Den forferdelige brannen! Sofie lagd en nydelig blogg om den forferdelige brannen: http://hest.no/blog/?blid=1142420 - Margrethe

 • -Stjarna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kineera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineogHesten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarianneNordlli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karina-Saffier

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste-hedda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KeilirogPia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helle1998

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Equestrian-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniTwins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galskapforhest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annikenpaulsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Else-Mosi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieFelix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frasselover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linda99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hedaaab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -enOda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karolinehoiseth

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bikiniii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hjelpannonym

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall*Pandora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljesolnes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-lene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islandshestQ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GlendaDina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kjerstii-hab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Rikke-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tetris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ayuhwa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 123romario123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sara-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PetitPommeHune

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heijorem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenaoghestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cancara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -rosalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • prikken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-stine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BiTi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horse1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Musli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tajet-MGA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nikoo43

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TanitaogStjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andreaal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pinocchio

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Irja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • binders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tina-R-A

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shotime01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • romarioogandrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristianneogco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bamisavi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -heddah-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnikenOP

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineeddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emmma97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • millstjern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.1579

0.0352

6.5901
i 0.2370
a 0.4336