Close

Logo

Det er 681 brukere på siden. 39 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 20:58

TB/MB/ Miljøet på hest.no!

Vi kan være riktig rappkjeftede, men vi er også de mest tillitsfulle!

PS; Alle bildene i denne bloggen er det copyrigth på og Emilie Jorsett er fotografen.


Vi her på hest.no er noen mennesker som takler mange hundre kilo per dag. Vi begir oss utpå mange utfordringer. Mange klarer de, men mange klarer det, det er kun sånn det er!

Vi kan være så frekke at det er nesten litt skummelt å lese

Det er faktiskt sant. Ikke alle her tenker seg om før de skriver. Det er ikke mange som skriver konstruktiv kritikk når først en har skrevet en slags bøttekommentar (som jeg kaller de) Hva er så vitsen. Hvis en har skrevet noe trenger vel kanskje ikke absolutt alle (nesten) å skrive omtrent det samme. Kanskje den personen som for disse fæle komentarene aldri har lært seg hvordan man egentlig skal gjøre det. Kanskje ikke lært seg hvordan man skal gjøre det som er riktig. Vi alle har vært en nybegynner, ikke sant?


Jeg blir nesten litt flau over meg selv. Jeg blir redd ovenfor den bloggeren dette handler om. Nesten ingen vet bakrunnen, kun få. Og de som vet det lyver kanskje, bare for å blli "likt" av mengden. Virke kul, men hvis vi ser tilbake på dette ser vi hvor fælt dette her er. Jeg blir lei meg og jeg vil virkelig ikke lese. Det kan hende jeg dummer meg ut og skriver en fæl kommentar. Men da til de jeg har skrevet noe vil jeg unskylde meg helt og fult. Når jeg leser alt som herjer fra blogg til blogg.

Denne personen/personene dette kan gå utover kan skade ufattelig mye. Skriver ikke opp det siden såpass kjønner dere. Hvis ikke så spør meg i gb eller på melding, så kan jeg svare helt og fult og er åpen for det.


 

Vi kan være utrolig kjærlige!

Vi her på hest.no er ikke bare beinharde, langt ifra, det er bare iblandt vi er det. Da det virkelig sprenger. Vi er nok de mest kjærlige også. Jeg blir glad av å se sånne kommentarer. Og de fleste kommentarer er fylt med glede! Vi er noen virkelige gledespredere. Når jeg trykker meg inn på en blogg blir jeg som oftest veldig glad. Jeg må nesten alltid lese helt til slutt. Det blir så vanskelig å unngå det. og mest av alt så er alle kommentatorene her så herlig. Miljøet er så herlig, så den første kommentaren avgjører en god del. Den får folk til å se tingen på en anen måte. Og de første kommentarene er som regel så hyggelige. 

Klisjekommentarer!

Klisjekommentarer gjør egentlig også dette litt skummelt. Det blir så falskt. Man vet liksom ikke helt hva man skal tro. Om den personen mener det eller ikke. 

Eksempel på et bilde;

 


 
Klisjekommentar;
Åherregud, jeg blir helt målløs, så uuuutroolig fantastisk <333 !!! Dere er såååå flinke assa! Herregud lissom. Kleeemmmmz Fjompenissen ( fant bare på noe, ingen personangrep) 
 
Saklig og Meningsfull kommentar;
 
Så utrolig flinke dere har blitt, her ser man en utvikling.  Så ut som at både ponni og rytter koste seg, Lykke til videre! :) Klem Fjompenissen !
 
 
Ikke noen av de kommentarene er sanne, måtte bare finne på noe x) Men uansett, du kjønner poenget.  
 
 

Oppsummering;

Her kommer da en oppsummering av innlegget;

Miljøet her på hest.no er så utrolig fantastisk, men iblant kan vi være skikkelig røffe og harde mot hverandre. Vi burde i blandt tenke før vi handler alle sammen!

 

Ja, denne bloggen føler jeg ble utrolig rotete og kanskje litt usaklig, men jeg prøvde og er ikke akuratt så flink på Tber, altså en nybegynner på det. Her kom jeg frem med meninger og litt TB. Håper du kjønner meg:

Vil helst ikke ha noen frekke kommentarer, vil bare at folk skal være litt obs og tenk på dette egentlige miljøet. Men jeg er åpen for meninger og vil gjerne høre!

 

Vi blogges! - Bobo og Helene :) 


0.0680
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0038
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Tinkii

  00:14 - 18.03.12
  Utrolig bra blogg skrevet! Å er helt sant i det du skriver, er ett tema som egentlig ikke mange tar opp! Men igjen, utrolig bra blogg :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0065
 • christine

  18:52 - 29.01.12
  Alt handler om kommentarer. "kommenter profilbildet, kommenter bloggen". Skriver man fordi man syns det er gøy, og for å holde kontakten/bli kjent med andre hestemennesker, eller skriver man bare for å håve inn ros? Sett blogger hvor forfatteren faktisk har skrevet nederst: "Ikke bare skriv "fin hest", skriv en ordentlig kommentar". Eheh.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0044
 • pysa

  16:31 - 29.01.12
  Enkelt skal det ikke være. Ikke vil vi ha strenge komentarer og ikke vil vi ha "klisje"-komentarer. At vi ikke skal være stygge mot hverandre er jeg enig i. Men iblant legges det ut blogger hvor bloggeren nesten ber om krass kritikk. Eller ihvertfall skriver en blogg som vil få mange til å protestere eller bli sinte. Slikt er modig gjort, men en må da være klar over at krasse komentarer kan komme. Å være mot andre som du vil at de skal være mot deg, er jo greit å tenke på når en komenterer☺)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Kaaro

  15:22 - 29.01.12
  Nå ble det 2 mening/tema-blogger av samme tema, hvorfor ikke la den saken ligge? Jeg er 100% sikker at 99% av alle her inne har glemt den spesifikke saken i dag eller i morgen.... Man har jo så mye å tenke på med egen hest, eget stall miljø (som etter min mening er mye værre og mye mere sleng kommentarer) En her inne...

  Det er klart noen klarer å gjemme seg bak et tastatur å skrive noe i full fart som ikke vart helt slik man burde, men -ok- leser kan jo alltid spørre opp igjen hvis man tror man har missoppfattet... Så oppdager skriver at han kunne ha glemt et lite ord, som gjorde den store forskjelden....

  Hadde alle disse kommentarene bli tatt privat, tror jeg ikke at jeg hadde turt å åpne innboxen etterpå..

  Jeg har lest her inne et år, ja det kan bli litt krasse kommentarer i hete diskusjoner, men når diskusjonen ikke er der mere, så forsvinner alt, da kan man jo heller lære seg å glemme...

  Skal det nå komme masse blogger i kjølvannet av en eneste blogg, så gjør man vondt mye værre...

  Det var en flott skrevet blogg, ikke missforstå meg, jeg synes bare at man ikke skal lage masse følge blogger, dette skjedde på hunden.no noe som gjorde at de beste bloggerne med mest kunnskap la ned bloggene sine å opprettet egene på blogspot.

  Dere har så mye fantastisk å komme med, jeg har drevet med hest lengre en dere fleste har levd å jeg lærer masse av dere, hver eneste dag.... Mange blogger jeg har lest 10 ganger før jeg vil slippe dem, for de er så gode.... Jeg er så imponert over kunskapsnivåene her......

  Jeg vet akkurat hvor jeg skal spørre når jeg trenger råd til min hest, jo til alle isi-hest eierne her inne...

  Hadde jeg skulle kommentert det bildet, så er jeg imponert over at ponnyen din hoppet det hinderet, mine hester har måtte hatt ordentlige kraftige hinder for å ikke refusere dem.... Så dere er så flinke og miljøet virker det ikke som det er noe galt med, å engasjementet er det ingenting og si på, for dette må være den mest besøkte forumsiden jeg har vært på :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Astrid1995

  15:15 - 29.01.12
  Ikke helt enig... Har ikke noe som helst i mot disse så kalte, Klisjekommentarene. Jaja, jeg liker å stå for det JEG mener... Lar meg ikke påvirke av andre. That`s just the way it is ;) Klem fra Astrid & Utz, ha en fin dag ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Elinejg

  15:08 - 29.01.12
  Utrolig bra blogg! Enig med deg :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • chanelmiin

  11:09 - 29.01.12
  Så enig, så enig! Kjempe flott skrevet blogg, og kjente meg virkelig igjen. Synd dette med alle klisjekommentarene osv, og de irriterer meg gang på gang. De har ingenting på hest.no å gjøre.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • -Bella-

  10:18 - 29.01.12
  Ja, jeg er enig med deg, det er så mange, så sakt fjortiss kommentarer. De er helt rare, og man blir litt tanke full når man leser de. Det er jo også mange hyggelige kommentarer her på hest.no, men de som bare kommenterer for å være stygg, kunne ha gjort noe annet. Fikk selv mange stygge kommentarer før, og det er forferdelig, men de klisje kommentarene de er ikke så bra. Så folkene som gjør det burde slutte. Det var bra du skrev denne bloggen.Det fikk meg virkelig til å tenke. klem fra maren
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
 • Ginii

  10:12 - 29.01.12
  Veldig fin blogg, Helene:)
  Igjen er jeg helt enig med Etanec . Hun skrev akurrat det jeg hadde tenkt å skrive;)
  Klem Gine & Turbo Donn
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Heste-RIkke

  09:27 - 29.01.12
  Veldig bra blogg takk for at du skrev den
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Etanec

  08:26 - 29.01.12
  Et bra tema du tar opp, selv om jeg nå kommentarer den 3.bloggen på rad som tar opp samme tema og samme blogg/person ;) Men enig i at man skal la være å komme med ufine kommentarer, om man ikke har noe fint å si så skal man heller klikke seg ut igjen fra bloggen! Syntes bloggen din var fint skrevet, og jeg "hang med" hele tiden - enkle setninger å lese og lett forståelig blogg =) Vi må tenke på at der sitter en person i den andre bloggen også, som har følelser på lik linje som oss. Å skrive på nett er lett, og det er lett å bli ufine i kommentarene.. Men tenk på personen som blir lei seg, tenk på hva kommentarer man selg ville ønsket å få og hvilk eman ville blitt lei seg for - og IKKE lyv for deg selv nå,- alle vil jo helst ha fine kommentarer ikke sant? Har du ikke noe godt å si om bildene du ser eller det du leser, neivel så klikk deg ut igjen! ;)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
 • Meritaa

  01:10 - 29.01.12
  Bra blogg! Noen ganger er det superfint miljø, men andre ganger så kommer folk med stygge kommentarer..
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • twilje

  00:32 - 29.01.12
  enig! bra blogg og fine bider♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Puff87

  00:27 - 29.01.12
  Ja, det er ikke så værst miljø her inne :) Litt skarp kan vi nok være, men sånn der dessverre livet. Alltid noe negativt, men som regel mest positivt. Vi må bare velge å fokusere på det rette:)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0028
 • Torine

  00:16 - 29.01.12
  Er enig i at det var en litt rotete blogg, det er ikke frekt men men det virker veldig fort skrevet så jeg slet litt med å forstå noen av setningene ☺ men er vel på hest.no som det er mange plasser, noen sier mere enn andre, og er mere direkte. Det er nok bare slik verden er og kommer til å være. men jeg vet og om mange blogger som ikke engang burde lagt ut, og når jeg lser kommentarene er jeg enig i kritikken fordi bildene i bloggen ikke ser bra ut. Derfor tror jeg og man skal være forsiktige med hva man legger ut og ikke legger ut, i slike alvorlige tilfeller er bildeblogger med stygg ridning ikke noe goy å se på... Men sant er det at det finnes flere hyggelige bloggere her inne enn uhyggelige, det er hvertfall min erfaring ☺
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Alfie

  23:58 - 28.01.12
  Flink pia : )Skjønner hva du mener :) Så sant så sant, vi alle kan være hyggelig, men noen må bare komme med de klisje kommentarene som er helt ufordragelig.. Bra blogg ! : ) lykke til videre..
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0592

 • -TM-

  Zepplin har en infeksjon i gaffelbåndsfestene i begge frambeina. Dette vil si skritt og leiing i en måned.

 • IngridogMitra

  Tuuusen takk for hele 10 000 besøkende!!! (snart 11 000) Veldig takknemlig! <3

 • --Vilde--

  tusen takk for enda en forsideblogg :D og i løpet av litt over en måned har bloggen min fått 10 000 nye visninger, det er helt utrolig, tusen takk!

 • TurboGull

  Tusen takk for 15 000(+ litt mer) besøkende på bloggen! Har vært dårlig med blogging, men jeg SKAL skjerpe meg.

 • paulinemh

  Sprangtrening på haahjem i morgen(i dag) !!

 • Marianne3

  SNØ, Endelig!!

 • Benedikteeh

  Skal selge hauk, link i profilen

 • Koda97

  Savner Serena mer for hver dag som går.. Vet egentlig ikke hva som skjer med bloggen fremover.

 • MarleneTylldin

  Jeg har laget ny header! Blir snart photoshoot med Doffen, da blir det blogg :D Litt problemer med å se header hos andre? hm

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • Ginii

  Hjemme fra Skåbu! Lover mange blogger fremover. Har utrolig mange bilder &#9829;

 • - Dreamer -

  Følg oss på Instagram! @corneliahedloy

 • VictoriaMP

  Fått meg forhest igjen, kommer ikke til å begynne å blogge igjen hashtagYOLO hashtagSWAG liksom

 • Mariel

  Forrige fredag hadde jeg eid Balouba i et halvt år, blogg kommer!

 • Rikky

  Flere som har egen instagram for hestebilder? følg meg og Rainy! (rikkyys) :D

 • Lodin

  Farandi er nå friskmeldt, og vi er igang med opptrening :-)

 • eivors

  Ett år med Deval!

 • Ronja94

  Da skal jeg prøve å begynne å blogge igjen nå som jeg har begynt som praktikant på Haväng i Sverige!

 • Villdee

  Da har jeg mekka ny header ^^

 • celinesh

  Charlie kommer snart hjem fra beite, gleder meg!

 • ThoFemti

  Blogges blir dessverre lite brukt for tiden da jeg ikke rir så mye mer..

 • Knottet

  <3 Gráni <3 Nå har du det mye bedre <3 Og du vil for alltid være med meg <3

 • Indymindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Topp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinnMG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hannee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildes97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • fostraogina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linnsterr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juuliee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Johanne-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • isabelogamigo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmyogEmpire

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kamille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drommenomhest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heeidi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Brownie12

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Viilde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bellmann

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TuvaogIngrid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SunnivaWest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TOTO

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idam08

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kaja97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmalieOgSjarm

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fotoliv

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnibasillen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RikkeJK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponduslover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Villstyringene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ida9

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • enits

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LitaMa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shm95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vannish

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Inkipinki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Piragirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Paii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • puuzi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnimikke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hestelsker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heidi-94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • millabruk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nevadaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmiW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Volvonek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniPernille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Styggamygga

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieOgSuper

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Une97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tuvaluvaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pirionlover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Irja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LilleMinert98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniHopp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GeniusGnu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Indyelsker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • pjokkengutten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Missaakre

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zitrus94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frasselover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Johannebn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TinaHovtrimmer

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sabra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emipemi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieOgSima

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • augustasu99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaEmilie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponni97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camelon

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tomteboadora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.1262

0.0155

9.9148
i 0.2853
a 0.7936