Close

Logo

Det er 501 brukere på siden. 25 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 11:57

Travertur og traktormøte

 Når skal overskrfts-fantasi-ånden komme til meg??

Igår red jeg og Mona på tur med traverne våre, altså Vardar og Lavilla. Vi red opp hyttefeltet, og Lavilla gikk faktisk igjennom den lille porten! Hun har pleid å rase igjennom den og det har vært nære på at hun har skrapet opp både seg og salen, så vi har benyttet den store porten, men vi glemte jo nøkkel vi, så da måtte vi jo bare gå igjennom den lille porten, og bra gikk det! Vi startet å trave, og traverne som de er så gikk det jagge meg i trav hele veien, men Vardar var syykt rask i traven, så Lavilla måtte faktisk slå over i galopp for å  holde følge! 

Vi red da helt inn til enden av veien og ned væleren igjen. På vei tilbake byttet vi hester. Skikkelig gøy å ri Vardar! Han er jo den drømmen da! Deen fine galoppen! Guud! Gleder meg til Lavilla får sånn galopp, men det er vel 38662 år til, sååe. Jah, Mona red jo Lavilla da, som hun da beskrev som en kamel, men Lavilla er jo halvt kamel da, så det er jo ikke så rart ;) hoho! Jaja! Kjempegøy å ri andre hester i blandt også! Er så lett å gro fast til sin egen hest! 


Mona og Lavilla. Jeg velsigner mobilkameraet mitt, det tar så syyyyykt bra bilder.... eller bare ikke 


Også meg og Vardar, ihhi! Fortsatt bra kvalitet!! 


Vel hjemme til stallen, fikk Lavilla på seg et ulldekken og fikk komme tilbake til flokken igjen. Flott flott dag!

Også kan jeg jo fortelle om dagen i dag når jeg like så godt er i gang. Jepp, red på tur i dag også jeg.. Når skal jeg komme meg på den banen?? Jaja, uansett, på vei opp til væleren møter vi en traktor, eller vi møter den ikke da, den driver og måker snø på en gårdsplass. Lavilla som pleier å være redd for traktorer, enset nesten ikke traktoren en gang! juhu! Så oppi skogen øvde vi litt på galoppen og sånt, også når vi kom tilbake var traktoren der enda gitt, men nå var den litt skummel da. Den var jo tross alt på andre sida enn det den var ista, og vi var faktisk på vei hjemover(da er hun alltid litt ekstra stressa) Må hjem fortest mulig vettu! Men det gikk så bra atte! Bilde fikk jeg tatt til og med, med det suuuupre kameraet mitt ! Jupp, utrolig rotete og kjedelig blogg, men skriver dette mest for meg selv da så! 
0.0279
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

0.0070

0.0287

0.0340

21.1337
i 0.0470
a 0.1653