Close

Logo

Det er 596 brukere på siden. 16 brukere er logget inn. Tordag 26.11.2015 kl 11:31

Minne-blogg for Kila

Din mule som gravde seg ned i hendene mine, dine ører som lyttet, dine øyner som glitret, din majestetiske kropp, og din fyldige man, som blåste i vinden. Fanget mine øyner Du var, og er MIN drøm, du var den som lyste opp min lille verden. Du betydde ALT for meg i hele universe. Jeg kommer alltid til å elske deg. Du elsket å bli striglet. Når  jeg pratet med deg, var det som om du forstod meg. Ørene var rettet den veien jeg snakket. Jeg snakket om det som er dumt og det som var fint i min, og din lille verden. Ofte så snudde du ditt lille hode å gravde mulen i hendene mine. Eller så tok du tak i jakka mi, og dro i den. Du elsket å ha drakamper med meg. Spessielt med kamera beholderen min. Vi forstod hverandre. Vi har opplevd så mye sammen på den korte tiden vi var sammen. Jeg håper du vet hvor mye du betydde for meg, og hvor mye DU betyr for meg ennå. Det var så utrolig vansklig å beskrive alt ved deg med ord. For å virkelig beskrive ALT ved deg måtte DU oppleves.

 


Jeg er så fryktelig glad for at jeg møtte deg. For at jeg møtte akkurat DEG. Selvom du ikke lenger er på denne jord, vil du alltid være i mitt hjerte. Du er alltid velkommen. Det å miste deg er noe av det vondeste jeg har opplevd. Selvom det var vondt ville jeg heller ikke unnagjort å få opplevd deg. Vi har opplevd så mye fint sammen. Som et eventyr. Du er den vakre prinsessen og jeg er prinsen. Begynnelsen var bare slutten som egentlig bare har så vidt begynt. En gang etter en lang og fredfull hvile, skal jeg vekke deg til live igjen, og da kan vi leve lykkelige sammen i alle våre dager. Der kun det gode finnes.

Minnene vil vi alltid bære på, uansett! Det fine er at ingen, å da mener jeg absolutt ingen kan ta fra oss de vakre minnene vi har. De vil alltid ligge et trygt plass. Bare det å tenke på deg gjorde meg glad. Det var som om en glede, som bare spredde seg i hele kroppen min. Jeg husker så godt den gangen vi badet sammen. Det var fantastisk! Du elsket vannet, og sprutet på alle rundt deg. Du var en badeløve, akkurat som meg. Jeg elsker også vannet, slik som du. Den gleden, den følelsen du hadde inne i deg, spredde du over til meg. Slik som du alltid har gjort. Det var som om vi var et. Jeg kunne ikke annet enn å smile.   
Min drøm var helt fantastisk! Der var du, og jeg. Sammen. Å du var bare min. Vi delte så utrolig mye fint sammen. Du var lykkelig, og jeg var lykkelig. Min drøm var at jeg skulle akkurat til å holde tale. Det var konfimasjonen min. Plutselig kjørte en bil med en hestehenger inn i gården. Jeg løpte ut, og åpnet døren på hestehengeren. Der sto hun. Kila sto der, og mamma sa at hun var min gave. Jeg hoppet av glede, og alt var bare helt perfekt. Men nå er ikke det min drøm lenger.. Min drøm er at jeg aldri fikk vite at det som skjedde Kila, skjedde. At hun enda levde. At hun sto lykkelig i innheiningen med en venn, og gomlet i seg det deilig, saftige høyet...

Men jeg kan heller ikke tenke sånn, selv om jeg ønsker at du ennå var her. Jeg savner deg så. Jeg prøver så innmari å ikke være lei meg. Er det lett, tror du? Ikke i det hele tatt. Jeg vil tenke på alt det positive. Kanskje noen andre trengte deg et annet sted. De hadde bruk for fine deg. Alt har sin egen grunn. Å den grunnen at du ikke er her lenger, vet jeg ikke. Vi mennesker vet egetlig bare 5% av det som er mellom himmel og jord. Vi trenger ikke vite mer. Hvertfall ikke jeg. Det eneste jeg trenger å vite er at du har det fint!! Noe jeg håper.

Jeg gleder meg samtidig som jeg gruer meg neste gang jeg skal til Tajet. Jeg må tilbake, det er Tajet. Mitt andre hjem. Jeg gleder meg, fordi det er så utrolig gøy der, og det er noe spessielt ved stedet. Absolutt på en positiv måte. Jeg gruer meg også. Tanken på at vi skal ned å treffe på hestene igjen pleier å være helt utrolig! Men nå som hun ikke lenger er på denne jorden, blir dette utrolig vanskelig for meg. Jeg får bare bite tenna sammen da. Anne, Hedda og Emma er så utrolig heldige som ennå har skapningen de elsker mest av alt.

Kila. Du betyr så mye for meg. Jeg vil aldri noen sinne møte en som er som deg. Det gjør meg vondt, men det gjør meg samtidig godt. For det betyr bare at ingen er som deg, og at du var helt spessiel. Du var og er en helt uvurdelig skatt. En diamant. Heldigvis, har jeg vår tid sammen på både bilder og videoer. Ikke minst i mitt hjerte. Jeg vil møte deg en siste gang. Jeg vil bare holde rundt deg. Ha en siste farvel. Men hvem vet, kanskje jeg drømmer om deg i natt? Du skal hvertfall vite en ting:

JEG ELSKER DEG, OG JEG ER DEN HELDIGSTE JENTA I VERDEN SOM HAR FÅTT LOV TIL Å MØTE DEG!! 

 
Er det mulig, min sprangstjerne? 4 år gammel, og kunne hoppe det!!


første og siste stevne. du var kjempe flink!

 

HVIL I FRED, MIN LILLE PRINSESSE! Jeg takker alle gode venner, og familie som har trøstet meg! og sagt de fineste ting:) Jeg må nevne for de som ikke vet hvem jeg er, så var ikke Kila min. Lene(tajet-lene) eide hun. Jeg hadde hun bare på noen leirer på tajet, men hadde fryktelig lyst til å ha hun på for. Det var også en som spurte meg hva som skjedde hun, men finner ikke brukeren. Hun ble påskjørt av et tog den 1.Desember. Hun og en annen hadde rømt fra innheningen, og desverre kommet seg inn på togsporet. Det var veldig mørkt, siden det var morgen. Begge mistet desverre livet sitt på denne jord.
0.0780
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • tajet-stine

  15:14 - 04.01.12
  kjempe fin minnefilm Ingrid ! ♥ Kila var så heldig som hadde deg , du var så snill mot hu å du ga aldri opp uansett hva dere var så søte og flinke sammen jeg er sikker på at Kila savner deg å ♥ du var helt ubeskrivelig fin og grei mot Kila ♥ klem :*
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • tajet-lene

  21:47 - 03.01.12
  Du har lagd en veldig fin minneblogg her om go-jenta!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • anneeee

  00:06 - 31.12.11
  Haha, mente superglad *
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • anneeee

  00:05 - 31.12.11
  For en utrolig fin minneblogg du har laget ingrid! Du og kila var helt utrolige sammen og jeg forstår at du savner hun utrolig høyt. Jeg husker dagen du fikk vite om det skikkelig godt. Da jeg kom ned til deg klokka 11 på kvelden, alt var trist, alle gråt og det var skikkelig fælt :( kila var hvertfall en fantastisk liten prinsesse, og hun er virkelig høyt savnet! Det er urettferdig at sånne ting skal skje med en 4 år gammel unghest.. Jeg er hvertfall her for deg, og det kommer jeg alltid til å være ♥ jeg synes det er kjempebra gjort av deg å dra tilbake til tajet, og ja- jeg er heldig som fortsatt har mundur :) stor klem- jeg er superforbruker i deg ♥ du er sterk, Ingrid- virkelig!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • ElineogHestene

  10:49 - 27.12.11
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • Deaktiver

  01:20 - 27.12.11
  Trist :\
  men hva skjedde med henne?
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0023
 • 00:42 - 27.12.11
  Utrolig fin minnefilm! Husker jeg red henne på tur en gang da Signe, Hedda og jeg var ledere.. Hun var utrolig snill og flink til å bare være 4 år! Utrolig fin minneblogg- og ikke minst filmer. Hvil i fred, vakre Kila ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • SunnivaPonni

  23:49 - 26.12.11
  Utrolig fin blogg, men også trist å lese.. Dere var utrolig fine sammen, utifra bilder, og ikke minst i virkeligheten! ♥ husker dere veldig godt enda, og glemmer dere ikke.. tenkt mye på deg etter det forferdelige som skjedde ♥ filmen er utrolig triste, men sinnsykt koslige på en måte!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • MarianneogPitou

  23:35 - 26.12.11
  Ho ser ut som verdnes beste, R.I.P! ♥3333
  Når jeg ser sånne filmer får jeg klmp i halsen for det er så mange som mister sin aller bste vnn nå for tden! ♥ =(
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0284

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • ElinMS

  Tuusen takk for over 30.000 visninger :D

 • ElineogHestene

  Tusentusen takk for forsideblogg! Utrolig koselig :')

 • anneeee

  Tusentakk for forsideblogg! Så moro :D

 • Equestrian

  Tusen takk for fremsideblogg for tredje gang i år! :)

 • Gunnar-og-Hanna

  skal faktisk på stevne i helgen, så skal faktisk mest sansynlig blogge! haha, så stay turned

 • krris

  Siste sjanse til å stille spm til spørsmålsrunden jeg har på bloggen! Så hvis du lurer på noe så har du mulighet nå! :D

 • Mr.Thea

  Rideleir i morgen 😊 2 uker igjen til Mr. Jones kommer tilbake!

 • -White

  Ny forhest! Starter med joa på fredag.

 • FilurogMarte

  Martekm - min nye bruker på hest.no, gjerne les bloggen min der :-)

 • paddaogkarine

  Jeg har fått meg ny hest!! Drømmehesten var plutselig min <3 Blogg ute!

 • Carr13

  Jari og Tucker er på plass i sitt nye hjem, og fra hva jeg hører stortrives de begge to som feltrittsponnier. Det gleder meg å høre!

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • Rebecka-95

  Har tidenes sjøhest! Haha, han er helt fantastisk :-) bildeblogg kommer i løpet av dagen!

 • Selnes

  God sommer alle! Ny intro, vil du sjekke den ut? :-)

 • SolveigE

  Følg meg også på : Intagram: solveigengedal Youtube: Solveig Engedal ;)

 • maripusen

  Flere innlegg er ute nå så bare og sjekke;)

 • -Charlottem-

  Film av den nye hesten er ute på bloggen nå :D --->

 • Malene95

  Ferie snart, kommer til å bli veldig lite blogging fortiden pga. at jeg ikke har hest. fordi den for hesten jeg egentlig ble det ikke noe av. :'(

 • Vilde-Hest

  Endelig fikset på designet, etter hest.no bytta utsendee ^w^

 • SunnivaPonni

  Det ser ut som jeg ender opp med en bloggpause fremover.. Jeg har ikke motivasjon nok til å forsette akkurat nå.

 • sophia-og-walda

  det nye desiget er kult, men er litt komplisert. jeg håper jeg skjønner det etter hvert

 • Iselin87

  Da har endelig min tid for å ha hest på helfor kommet! Luna er nå på plass i sitt nye hjem for vinteren :-) Spennende tid fremover!

 • sal

  Blogg om stevnet i går ligger ute! Ta gjerne en titt og se hvordan det gikk med Athena og meg :-)

 • tiffelif

  Blogg fra den første uken på rideleir ligger ute nå :) litt forsinket, men bedre sent enn aldri!

 • NatalieJacobsen

  Beklager litt krasjet blogg - forside, jobber med saken!

 • ceffylau

  ANBEFALES - Den forferdelige brannen! Sofie lagd en nydelig blogg om den forferdelige brannen: http://hest.no/blog/?blid=1142420 - Margrethe

 • -Stjarna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kineera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineogHesten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarianneNordlli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karina-Saffier

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste-hedda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KeilirogPia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helle1998

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Equestrian-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniTwins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galskapforhest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annikenpaulsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Else-Mosi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieFelix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frasselover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linda99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hedaaab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -enOda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karolinehoiseth

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bikiniii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hjelpannonym

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall*Pandora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljesolnes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-lene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islandshestQ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GlendaDina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kjerstii-hab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Rikke-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tetris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ayuhwa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 123romario123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sara-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PetitPommeHune

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heijorem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenaoghestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cancara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -rosalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • prikken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-stine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BiTi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horse1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Musli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tajet-MGA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nikoo43

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TanitaogStjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andreaal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pinocchio

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Irja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • binders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tina-R-A

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shotime01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • romarioogandrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristianneogco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bamisavi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -heddah-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnikenOP

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineeddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emmma97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • millstjern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.1578

0.0176

14.6837
i 0.2960
a 0.4789