Close

Logo

Det er 572 brukere på siden. 9 brukere er logget inn. Mandag 30.11.2015 kl 07:09

BB: glemsk? jeg?

aldri i verden..

Ehm! Kankje.. Jo altså! Vi var veeldig tidelig i stallen idag. Kanskje sånn i halv ti-ti tida, for vi skulle opp og se om keilir hadde blitt bedre i benet sitt. Så når vi hadde hatt utredelse med benet hans, så hentet jeg Lavilla og hadde i tankene at vi skulle på barbaktur.

Jeg hentet henne da på beitet og satte henne inn i boksen sin. Jeg og Pia snakka akkurat om at jeg ikke måtte glemme hjelmen idag da, fordi jeg hadde jo glemt den før. Det har vel hendt meg to-tre ganger at jeg har satt meg oppå Lavilla og glemt å ta på meg hjelmen! (haha) Så jeg tok fram hjelm og hodelag. Tok på hodelaget og satte meg oppå Lavilla.


Jeg skritter glad og fornøyd bortover veien, mens jeg tar litt bilder av halsen til Lavilla for senere å legge det ut på hest.no. Så kommer jeg til toppen av bakken og oppdager plutselig at jeg har GLEMT HJELMEN! Jeg må jo le litt av meg selv, når vi nettopp sto og snakka om at jeg måtte huske den, og der skritter jeg avgårde uten hjelm. Så jeg snur jo Lavilla og ringer til Pia sånn at hun kommer ut med hjelmen til meg. Haha! Er det mulig sier bare jeg! 


Her er vi da tilbake på stallen med meg uten en viktig ting (ser jo ut som en vridd potet på det bildet da men...) 


Så når jeg endelig hadde fått på meg hjelmen da, så var det bare å starte på turen igjen. Jeg hadde jo egentlig tenkt dette skulle bli en skrittetur, men når jeg ser den fine veien med snø oppe ved væleren klarer jeg ikke dy meg. Jeg svinger Lavilla inn på traktorveien (eller hva det er) Og fatter galopp. Jeg er ganske sikker på at hun også syntes det var kjempegøy å galoppere i nysnøen, for ørene var toppet hele tiden. Det var helt utrolig herlig å galoppere der barbak i snøen på verdens herligste hest! Jippi, jeg blir så lykkelig, hihi  ♥ ♥ ♥

Så var det meg og de interresante mobil-turbildene mine da.. 


Kjempekoselig å ri tidelig på morgenen når solen er på vei opp. Kanskje blir det en morgentur i morgen også? 


Hjemme etter endt ridetur! Med frost på mulen   


Vet det er bra kvalitet... *kremt* Og etter turen fikk hun litt mat å knaske på da! Så var vi begge fornøyde! 


Hhaha! Etter en del kluss med dekken også videre, så skrev jeg da en lapp idag over dekkenhengeren til Lavilla. Syntes den ble så fin at jeg bare måtte ta bilde av den ..


Så var det ut til gjengen for å spise litt da! 


Sher a? 


Så da fant jeg ut at jeg kanskje var litt glemsk alikevell da... 


0.0899
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

  • KeilirogPia

    21:01 - 10.12.11
    haha, kult.. fin plakat du har hengt opp da, veldig proff lissom
    Du må logge inn for å like denne kommentaren!
    0.0025
0.0060

0.0286

0.0420

6.0893
i 0.1828
a 0.2699