Close

Logo

Det er 864 brukere på siden. 34 brukere er logget inn. Tirsdag 24.11.2015 kl 23:03

Dag 2: Hestene som betyr/har betydd noe for meg!

Dette kan fort bli en lang blogg, da jeg har mye å si om hver eneste hest. Men jeg skal korte det ned og kun skrive litt. Begynner fra første hesten jeg hadde et forhold til.

Kvikken!
Kaldblodstraver
Halvforhesten til søstra mi, som jeg var med å rei iblant. Jeg var da 9 år.

Kvikken lærte meg alt, og da jeg begynte på rideskole hadde han ført meg til gruppe to, som ikke kaltes nybegynner. Jeg var heeeelt fersk da jeg begynte på denne hesten, og han lærte meg mye av det grunnleggende! Det er Kvikken jeg kan takke for godt grunnlag, den dag i dag!

 Har dessverre ingen bilder av storsjarmøren. Mange år siden jeg red han!

Muska, Markùs og Spök
Disse tre hestene var de jeg red på Vikingland rideskole! Bytta mellom de tre de to åra jeg red på skolen De var islandshester alle tre!
De lærte meg utrolig mye, og selv om de var rideskolehester, følte jeg at jeg fikk et forhold til dem. Jeg opplevde så mye på de!
Husker en opplevelse jeg og Muska hadde en gang! Hun var hesten som tasset rolig avsted, var veldig trygg og ri på! Men en gang skvatt hun av noe og løøøp bortover stien, forbi de andre! Mange ble redde, men jeg synes det var såååå gøy!


Jenta mi<3 Jeg kommer aldri til å glemme deg!

Stanza Lady!
Varmblodstraver
Født: 1990
Død: 2009

Lady var min første hest, en hest som ga meg mye! En bestevenn, en kamerat, en å stole på! Tapet etter henne var utrolig vanskelig... Og den jeg kan takke for at jeg faktisk kom igjennom det, er min fantastiske Natasja! Uten henne, vet ingen hvor det hadde blitt av meg...

Hun kom til meg, usikker, redd.. Det samme var jeg! Sammen kom vi oss gjennom alt det vanskelige!
Jeg hadde store drømmer for oss! Vi skulle nå langt, langt... Hun var min første hest, men eventyret vårt sluttet brått.

Hun hadde veldig dårlige bein, og rygg! Og ville ikke kunne bli ridd så mye! Derfor tok jeg det vanskeligste valget jeg har tatt i mitt liv, la henne få slippe! Nå svever hun på de evige skyer og løper på de evig grønne enger, sammen med sine kjære! <3

 Hun vil alltid være en del av oss, og jeg har vurdert ofte å ta henne med i headerne mine her, men jeg har vært usikker... Uansett har hun tatt del i hvem jeg er, og hvem jeg vil være! Hun fikk frem noe i meg, som var vanskelig å få frem! Jeg var så glad når jeg var med henne...

Vår siste ordentlige kosestund vil jeg aldri glemme... Jeg lå i boksen hennes, og fortalte henne om hva som skulle skje.. Jeg gråt og gråt, inni manen hennes, og hun virket roligere enn meg! Hun virket som om hun sa at alt skulle gå bra! Jeg tror hun var klar for å forlate jorda, og de vonde beina og ryggen sin, og sveve i godhet. Den siste setninga jeg sa til henne noen gang, var siste dagen med henne, før hun skulle avlives (ikke slakt, nei), det siste jeg sa var:Alt skal gå bra!'' Jeg vet hun er med meg 24/7, så en voldsom sorg har jeg ikke lenger!

Hvil i fred, Ladyen min! Du er høyt elsket, dypt savnet <'3 Jeg vil ALDRI glemme deg, og aldri glemme hva du var for meg! <3


Feeling down? Take a look at my awesome horse <3

Natasja!
Haflinger
Født 2003
Kom til meg 20.04.2009

Natasjaen min<3 Min jente er ikke mulig å beskrive med ord. Jeg beklager folkens, jeg har ikke ET ord for denne ufattelige jenta mi <3 Jeg er verdens heldigste som har denne bestejenta til odel og eie! Jeg får oppleve hver en dag med henne, og ikke minst si at hun er MIN!!
Hun er verdens beste, og har ført meg så langt. Jeg har vanskelig for å si noe om henne.. Om jeg skulle beskrevet henne med et ord, så hadde det vært; Allerbest! Og det mener jeg. Hun er min beste venn, og den jeg kan stole fullt og helt på. En dag ting går litt på tverke - jeg snakker med Natasja! Jeg kan gråte foran henne, vi kan sitte i boksen, eller være ute på tur, og tårene mine kan bare strømme og jeg kan si hvor dritt alt er. Hun er rett og slett den som gjør en dårlig dag bra - og en god dag enda bedre!

Jeg har ikke mer ord for henne, så jeg avslutter med at hun er ubeskrivelig, og verdens beste! Uansett hvor mange motargumenter jeg vil få... En må oppleve henne, for hun kan ikke beskrives med ord... hun er så mye mer <3
Jeg elsker bestejenta mi <33


Snille, herligste ponni<3

Mygla frà Bjørlia!
Mira
Født 1998
Kom til meg 19.August 09

Mira har vært en utrolig lærehest, hun er rett og slett awesome! Jeg kan stole helt på henne også! Både ridemessig og med hemmeligheter og slikt. Hun er rett og slett en hest jeg virkelig er trygg på!

Sammen har vi kommet gjennom mye, vår første stevnestart, myyye turer, rideleirer, timer osv osv osv! På vår ferd har det skjedd mye, og alt har vært bare bra!

Mira er rett og slett den beste lille ponnisen som finnes i verden, og jeg er stolt av å kalle henne min! Jeg kunne fått bedre tølthest, men noen snillere? Neh, tviler jeg på!

Mira er virkelig bare herlig, og et ord til å beskrive henne er; Snillest! Hun gjør sitt beste for å gjøre meg fornøyd, og har aldri prøvd å få meg skremt eller noe sånt. Hun er UTROLIG fantastisk <3 Beste ponni <3


Lånte dette fra google, da jeg ikke har noen bilder av henne på pcen her.. Eier må si ifra om jeg skal slette det. Savner deg Gledi, og vil aldri glemme deg<3 Du var kul :- D

Gledi fra Storli
Islandshest

Gledi hadde vi på prøve vinter 2009. Hun var en utrolig snill og morsom hest å både ri og holde på med. Men var ikke riktig hest for oss. Var opprinnelig søstra mi som skulle hatt henne om det ble noe av, men jeg var den som trente henne, stort sett, da hun hadde mye futt og energi, og søstra mi er ikke veldig glad i det.

Meg og Gledi har mye fine minner, og det fineste er en gang vi løp gjennom snøen på jordet. Det var utrolig koselig! Savnet den hesten virkelig mye den første uka, men jeg får håpe gamleeier fant et nytt og godt hjem til henne!
Har sett litt videoer av henne rundt på youtube osv, så om noen her eier henne - eller vet hvem, ville jeg blitt utrolig takknemlig om dere sa ifra!

Vi valgte altså å gi henne ifra oss, da hun ble for tøff for søsteren min, og jeg følte jeg ikke kom innpå henne skikkelig. Hun var utrolig fin, og en hest jeg kunne tenkt meg, men hun var vanskelig å komme innpå, dessverre! Og 3 hester ble for mye for meg. Så, når søsteren min opprinnelig skulle ha henne, ble det feil å beholde henne for min del.

Savner henne veldig, og ble utrolig glad i henne de ukene hun var her hos oss! Det var noe spesielt med henne..<3


Benny og jeg i startfasen av treningen vår. Sommer 2010.

Benny!
Blanding mellom kaldblodstraver og varmblodstraver!

Benny hadde jeg i trening sommer og høst 2010. Daværende eier red han ikke, og da fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst til å ha ham i trening! Dette takket jeg selvfølgelig ja til.
Han var ufattelig stiv, så jeg begynte rolig med bare leiing, og etterhvert skritting! Etter en stund begynte vi med løsgjørende øvelser. Og etter en god prosess var han UTROLIG fin. Han ble rund og fin på volta, og han galopperte på volta på sitt beste! Han var helt utrolig kul å ha med å gjøre!
Så kom vinteren, og jeg hadde mye å gjøre, så jeg måtte si fra meg treningen av ham, da jeg måtte sette mine 2 egne først. Men i februar ble han solgt til min venninne Marita, og han kunne virkelig ikke fått det bedre! Nå får han aktiv trening, og blir stelt med hver dag!
Drømmehjem for ham.

Denne hesten er utrolig kul, selv om han kan være sær :P


Dette var litt om de hestene som har betydd noe for meg!

Har vært borti flere hester, og ridd MAAANGE, men blir ikke glad i dem etter to rideøkter liksom x)

 -Ida!


0.0102
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0028
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Michaax3

  21:35 - 29.11.11
  Åh, masse søte hester♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0031
0.0066

 • Astrid1995

  Vurderer å slutte på hest.no av ett par forskjellige grunner :c <3 Men ingen ting kommer til å skje idag. Får ta tiden som hjelp...

 • Vallen

  Tusentakk for over 20 000 besøkende! &#9829;

 • sprangjente-20

  Takk for nesten 10 000 besøkede, jeg sletter denne brukeren og lager en ny.

 • Sagahestene

  Takk for 100 000 besøkende!

 • inacharlie

  Sov godt verdens fineste Loranzo <3 Savnet er allerede så altfor stort....

 • Idni2004

  Om 2 dager, så har jeg vært uten Idni i 4 uker... Savner alt med han, og savner å ri...

 • RagnhildE

  Min første status, som en test. Den vil slettes :)

 • pysa

  Juster ble kåret på hingsteutstilling i helga!!! Matmor er stolt som bare det :)

 • A9ck1v

  Jeg har gjort et forsøk på å være morsom - Om jeg lykkes med det eller ikke, er opp til deg. Blogg kommer ut i kveld (:

 • Tinkii

  Imorgen skal jeg og Aragon på sprangtime igjen, det blir spennende :)

 • IrishMasty

  Idag flytter Jeanné på Stend! Blogg kommer senere :-)

 • Livee

  I dag er det presist ett år siden jeg startet å ri Longshot og ett år siden jeg sluttet med Jacky :')

 • dressurberta

  Hvil i fred kjære Felix, verden blir aldri den samme igjen </3

 • Air

  Husk å titte innom instagrammen min @skardispus <3

 • Whisper

  Har nettopp hatt tidenes beste rideøkt med Maia i dag! Lykke. :D

 • Siiliia-Lissy

  Har helt glemt å oppdatere med at oppsummeringsblogg fra stevnesesongen er ute :)

 • emblus

  Frisk hest, og snart sommer. Nu kjör vi!!

 • Ida-Léttir

  En trist/dårlig nyhet er avslørt på bloggen. Les bloggen ''Dere er fantastiske'' :)

 • Sissi-piia

  Elsker den nye hest.no designe! Men det er litt uvant da.. Men man vende seg til det! :)

 • skjoni80

  Bloggen er i midlertidig dvale, men Fáni har bursdag i 6 minutter til! :) 7 år fyller han idag den 27/5! Gratulerer med dagen til super-Fáni! :D

 • Vjbl

  10 000 besøk!! TI TUSEN hæ

 • -HT-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HeddaG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • godbiten123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marita-Benny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Iselin-Myrland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneCamira

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AlmaogHelene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tinglir

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rambi76

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lina98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Kengis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulianneI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Birgittec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Icebreakers

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stokkarita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • amanda96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariacarisma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ramona2

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Max-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Headder-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Kaiser-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marenklippa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Idahelenes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suzanne-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sombiejenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • El5e

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ArabianDiamonds

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NickoValtin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Iselin-93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Annaa97-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -LovE-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • My-Love

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thoo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karisma77

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MaleneNordvi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.1347

0.0327

6.3843
i 0.0316
a 0.1978