Close

Logo

Det er 337 brukere på siden. 10 brukere er logget inn. Mandag 30.11.2015 kl 01:48

BB: Når ting ikke går så bra!

Er det i motbakke det går oppover? Vær så snill og si det! For igår hadde jeg endelig fått strevd meg og Lavilla på banen for en liten baneøkt. Og jeg skal si deg det gikk dårlig! Hun var helt forferdelig treig, og galoppen var det jo bare å legge i do. I starten var det en par galoppsteg, og etterhvert fattet hun ikke galopp en gang! Hva har skjedd lissom? Jeg ble helt  fra meg og ba Pia ri henne litt. Men hun fikk henne heller ikke i galopp. Selvfølgelig var Lavilla sliten etter en lang økt, men at hun ikke fattet galopp en gang, var jo bare helt ...rart! Kan jo så klart være at hun blir slapp av pelsskifte, får jo trossalt mer klær å bære på! Hun pleier jo å galoppere i det minste to steg når hun er sliten, men igår var det akkurat som om hun ikke visste hva det var!

Så etter Pia hadde ridd litt, gikk jeg oppå igjen, for så å fatte galopp og gi meg når jeg ihvertfall fikk ett galoppsteg, og det gjorde jeg! Men uansett. En svett hest ble resultatet, så noe fornuftig fikk vi nå gjort!

Bandt henne på stallgangen (ikke så skummelt lenger) og tok på henne ulldekkenet før jeg satte henne ut i flokken igjen. 

Her er Lavilla med det nye hodelaget! Vet det ser dumt ut med den fargen på bittet, meen men! (kakao før rideøkt anbefales) haha! Også ser det jo ut som om jeg kvæler Lavilla med den hakereima da, men den var ganske løs altså!


En annen ting som også ikke ble bra var bildene! Når det begynte å bli mørkt, ble jo bildene helt forferdelige, såå enjoy sier jeg bare! haha Eksempel på hvordan de fleste bildene ble! hahaha 


Pia og Lavilla!  


Det var bildene fra gårdagen!

Idag har jeg klikkertrent litt og leid en tur rundt jordet! Koselig å drive på med henne fra bakken også! Lærer henne å smile og å bli! hihi!

Ble ikke noe bilder fra klikkertreninga, men her er et misslykket bilde fra hun skulle smile mens jeg tok bilde, ikke bra kombinasjon.. 


Du vet jeg elsker deg  


Og her har Pia vært så flink og tegna fra økta igår. Hun var så slem og lo av meg når jeg ble sint, så da blei jeg sur på henne... og da holdt hun kjeft resten av timen! hahaah! Så.. for dere som tror Pia er snill, så er hun ikke det! haah, neida, joda...neida..joda, neida! 


0.0265
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • CaLi

  20:08 - 01.11.11
  Ikke alle dager er supre for hestene heller ;-) Men håper hun blir bedre da ☺ Bildene var fine og det var hun å! Klem CaLi ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Jean22

  19:57 - 01.11.11
  Ja, hestene har jo noen dårlige dager de også. Så du må nok ikke dvele så lenge ved en dårlig ridetime, kanskje hun ikke var i toppform? Hun var kjempe fin på bildene ;D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
0.0236

0.0339

0.0372

78.4590
i 0.0622
a 0.1844