Close

Logo

Det er 772 brukere på siden. 32 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 22:53

Mistet motivasjonen!

Jeg har fullt og helt mistet motivasjonen til å ri på banen. Jeg syntes rett og slett det ikke er noe gøy lenger. Jeg tenker hver dag '' skal jeg ri på banen idag?'' men så blir det bare til at jeg rir på tur. En tur jeg alltid rir om jeg rir alene. Skritte på veien opp til bommen, trave bortover veien og galopp inn en skogsvei og snu og trave og skritte litt tilbake. Det er det eneste jeg gjør. Jeg orker rett og slett ikke å begynne å jobbe med Lavilla, jeg har rett og slett mistet helt motivasjonen. Og om jeg prøver å ri på banen har enten drittregnet ødelakt den helt, sånn at den er sørpete og forferdelig å ri på, eller så går treninga helt dritt. 

Lavilla er jo traver, så galoppen går aldri bra med oss. Det er en langside, også orker hun ikke mer lissom. Sånn har det vært i hundre år nå og jeg mister bare mer og mer lysten til å terpe på det. Jeg vil ha ridetimer med Barbro, for da sitter jeg alltid igjen med en god følelse og har lyst til å jobbe videre, men lommeboka sier stopp, og det er nesten sånn at jeg ikke har lyst til å ha ridetimer heller. Egentlig kan jeg bare slutte med hest og begynne å henge i parkeringshuset og røyke istedefor! Neida! Nå var jeg litt for upositiv (eller hva det heter) her.. Men altså det er ikke så greit dette her! Jeg vet jo det at galoppen kommer etterhvert som jeg bygger muskler, men jeg har bare ikke tolmodigheten til det! Akkurat nå i skrivende stund har jeg lyst til å dra opp til stallen og sale på Lavilla for å jobbe på banen, men når jeg kommer dit, er det akkurat som alt bare synker sammen og treninga går helt dritt! Og det ender med at jeg blir sint og mister MER motivasjon! Hurraa!

Japp, en syteblogg fra dumme meg som aldri blir fornøyd!

Har du noen tips for å få opp motivasjonen min!??? Hjeeelp meg!

Alt dette ble bare skrevet rett ut fra levra i en hastighet av 188797 km/t, så ikke bli irritert eller oppgitt over meg, dette var bare tankene jeg sitter inne med nåå! ooooouh, puuh... Da tror jeg hodet mitt er tømt for tanker! Følte meg plutselig litt lettere med en gang! 

Så sa det stopp! 


0.0191
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • ♥Mani♥

  01:19 - 01.01.12
  Kjempe fiin hest:)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • -glendallonstar

  08:26 - 02.11.11
  Vet ikke om dette hjelper, men du burde ta MASSE overganger fra, trav galopp,trav,galopp osv. Ikke mange stega i galopp, kanskje bare 10 steg også ned i trav igjen. Sånn trente jeg star når han bare skulle løpe i galoppen å ikke var noe samarbeidsvillig da. Bare ett tips som jeg tror kanskje funker i galoppen ihvertfall :) Da vil kaaanskje motivasjonen din komme tilbake :D Jeg hadde også bare lyst å selge star når han bare skulle løpe i galoppen og ikke gadd å høre på meg. Da mista jeg motivasjonen helt å hadde lyst til å gi opp alt... Btw ta masse tempovekslinger i skritt og trav. ( edward gal tips heheh ) funker utrolig bra på star ihvertfall! Da kommer nakken frem. Noen tis fra meg hehehe
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Jean22

  19:55 - 30.10.11
  Uff, det er kjipt når man føler seg sånn! Men du må nok kanskje prøve å endre tankegangen din litt! Se litt mer positivt på ting kanskje! Gjøre masse koselige ting med hesten din, og ri sammen med andre! Håper du får opp motivasjon da!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • EllenSusM

  19:34 - 30.10.11
  Ta deg en leietur, og noen koselige turer i skogen, prøv evt annen form for baneridning, som miljø trening, eller sprang ridning! :) kjenner til travere som ikke vi galoppere..Har fått en ny hest på stallen, og når vi galopperte i sta, trava han bare kjempe fort! :) Lykke til, håper du får igjen motivasjon til å ri på banen :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0144

0.0715

0.0635

6.9213
i 0.0454
a 0.2151