Close

Logo

Det er 630 brukere på siden. 3 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 04:50

OHS: Min opplevelse av Kingsland Oslo horse show

Årets store begivenhet skulle skje, og vi satt i bilen på vei til Kingsland Oslo horse show! Jeg hadde gledet meg helt siden i fjor, og spart i flere måneder i forveien. Oslo horse show må jeg alltid ha med meg, og det er alltid like morsomt.

Dette året var det bare en dag, menlig lørdag. Det var litt trist å bare være der en dag, i og med at jeg pleier å være der tre dager, men neste gang blir det ihvertfall to dager! jaja, da får vi begynne da!

I bilen satt vi, spente og opprømte over at lørdagen var igang!

 


Litt tidsfordriv må til! For de som ikke ser hva som står, så står det: '' OHS, here we come!'' 


Se! Sauer! haha

Jaja, vel fremme på arenaen, ''sjekket'' vi inn og fant plassene våre. Det var premieutdeling når vi kom, så vi så på den og gikk i handlegatene. Jippii! Jeg bare elsker å shoppe hesteutstyr!

Når vi hadde sett litt rundt, avtalte vi med Hannah-Emilie og Marthe at vi skulle møtes. Veldig hyggelig å se de igjen etter flere måneder. Så vi gikk med de og shoppa litt (mye). Vi satte oss igjen og så litt på sprangen mes vi spiste og drakk pepsi max..standard! mmmm :) 


Spennende eller, Pia? 


Og etter litt sprangtitting ble det enda mer shopping før familieshowet braket løs. Det begynte med presentasjon av de norske rasene. Dette var jo veldig fint å se på, men kanskje litt kjedelig spør du meg, skulle hatt litt mer action! hehe...

Etterfulgt av dette, var det shettisglopp og mounted games! Klassikkere som man aldri blir lei! Ihvertfall ikke jeg! Masse action og alltid noe morsomt som skjer i shettisgaloppen!

 
Og toppen av kransekaka må jeg virkelig si var Lorenzo og hans 12 løse hester! Må ærlig innrømme jeg fikk en tåre i øyekroken når jeg så han kontrolere hestene så fint uten så lite som en grime, bare to pisker! Det var det beste med hele oslo horse show! Utrolig flott å se på!!

Sykt! 


Etter familieshowet var det nesten ikke vits å gå noe i gatene, så vi skynde oss i kiosken og satte oss på tribunen for å se på folkemengden som stresset rundt i gatene mens vi koste oss med en godbit!

Noen få folk kan man si! 


Fra venstre: Marthe, Pia og Meg 


Oog Hannah-Emilie! 


Det er så greit med pakkesler som faktisk vil bære posene mine! Luksus! 


Vi støtter rosa sløyfe aksjonen! 


Også var det tid for litt sprang igjen da, og med Hannah-Emilie bak kameraet, ble det et par bilder.Flyyy 


Woops! Så var det ponnienes tur! Terje Schrøder! Visste faktisk ikke at han red, og at han var sååå flink! :O 


Og etter kostymehoppinga nettopp hade begynt, måtte vi dra. Noe som var veldig dumt, for jeg hadde gledet meg til høydehoppinga, men det jeg fikk med meg, var ihvertfall supert og jeg skulle gjærne vært der søndag også! Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag også for den sags skyld! hehe!

Det jeg syntes trakk det ned litt, var få kiosker, noe som resulterte i suuuperlang kø! Jeg syntes også de burde ha skap eller en garderobe der man kunne betalt for å oppbevare det man hadde shoppet ellernoe. For de som ikke har bil, blir det tunngt å bære på i lengden (kan jo egentlig bare takke oss selv) Men det hadde vært supert om det hadde vært skap der man kunne oppbevart ting altså!

Ellers var årets oslo horse show en super opplevelse! Sees igjen neste år! 


Her er hva jeg kjøpte. Vil du se mer ''detaljert'' kan du trykke her.


Etter flere dagers krig mot WMM og youtube, legger jeg nå ut videoen selvom det er et par steder der det er svart! Blir så irritert assaa!! Er det mulig??
0.0455
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0028
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

0.0094

0.0287

0.0467

7.5342
i 0.0685
a 0.1687