Close

Logo

Det er 697 brukere på siden. 42 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 21:03

BB: Opptur med traveren

I 15 tiden tok jeg fatt på sykkelen og syklet til stallen. Lavilla sto med Ayuhwa idag faktisk, så de har tydeligvis funnet tonen litt! Kos det da!

Det var ingen der når jeg kom, så jeg begynte å møkke. Når jeg var sånn ca ferdig med å møkke, kom Pia. Mens hun møkka, filma jeg litt rundt i stallen. Filmen kommer så snart den er ferdig med å laste opp (tar jo 5847 år sååe)

Nok om deet! Jeg henta Lavilla og tok henne inn for å ordne henne til dressurøkt(trodde jeg) Men det falt tydeligvis ikke i smak. Ta henne inn på den måten a gitt. Da måtte det jo bare bli stressa hest og masse roping på de andre hestene da.. Jaja, jeg skyndte meg med å sale på og leide henne ut. Puh... 

Lykkelige uvitende om at dette kom til å bli en sprangøkt skrittet vi rundt på banen. Pia lurte på om jeg bare ville hoppe et liiiite hinder, og jeg gikk med på det da. Men jeg syntes da tydeligvis dette var litt gøy, så jeg fortsatte jeg! haha. Lavilla var jo så super, så det var jo bare gøy! Hun liksom sugde mot hinderne, og var skikkelig flink! Utrolig imponert over henne idag! Hun pleier virkelig ikke være sånn i det heeele tatt! Hun pleier å stoppe på 40 lissom, men nå hadde vi ikke ett stopp på 80! Utrolig til å være LaViLlA!! hohoh! jaja! Flott er det!

I begynnelsen hadde vi faktisk noen stopp på 30 da *kremt*, men så var det lissom noe som løsnet, også bare hoppet vi over stokk og stein..kremt!! Det så faktisk ut som om Lavilla syntes det var gøy!

Meen, hun hopper litt rart, det skal jeg ærlig innrømme, så jeg klarer lissom ikke følge med henne helt, men men! øvelsse gjør mester vettu... 

 

Ja, jeg vet jeg er kjekk! ahahahahah 

 


Opp på hesteryggen bar det! 


Jeg har alltid munnen oppe når jeg hopper, så idag konsentrerte jeg meg ekstra om å ha munnen igjen! haha 


Jada, her snakker vi elegant hoppeteknikk! 


Heei! 


Altså... den sitsen der har ikke dere sett..Okei? Så var det Pia og Keilir sin tur! 

Nå gidder jeg sånn seriøst ikke å laste opp flere bilder!! Det tar sånn seriøst 500 år for å laste opp ett bilde vettu! Så da ble det litt færre bilder enn det egentlig skulle være, men men! 


0.0091
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0050
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • TrudeL

  03:04 - 04.10.11
  var på stallen deres og leverte Vardar i går, håper jeg får komme og trene litt dressur på ham, han er en liten drømmehest :) Ligger veldig fint til stallen deres, jeg red mye i de traktene som tenåring.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0028
 • Karoline Sveen

  00:41 - 04.10.11
  Hehe, jeg også får merkelige utrykk når jeg hopper, men men :)
  Dere er jo flinke, teknikken kommer så fort dere får jobbet med det vettu ;) som du sier: øvelse gjør mester! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0051
 • KeilirogPia

  00:33 - 04.10.11
  nice pictures altsåå! dette går fremover veituu! blir vel snart sprangstjerner dere :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0182

0.0289

0.0374

9.9148
i 0.0432
a 0.2309