Close

Logo

Det er 526 brukere på siden. 22 brukere er logget inn. Fredag 27.11.2015 kl 00:09

SBB: Traveren viser fremskritt

Idag hadde vi dressur med litt sprang. Pia og Keilir red først mens jeg tok bilder. De red mest sprang de da, og de hoppet en bane på kanskje 60(?) cm og oxer på 80 trur jeg. De var kjempeflinke!

 

Keilir har fått seg nye belegg! Kult altså 

 

 

 

 

 

 

 

 


Så var det min og Lavilla sin tur. Jeg tok på henne utstyret. Rød sjabrak idag, kanskje fordi jeg hadde røde ruter på genseren? haha! Vi skrittet bort til banen og begynte å trave(etter vi hadde skrittet en stund selvfølgelig) Jeg hadde egentlig ikke planer om å hoppe så veldig, men det ble et par ganger et hinder på 60 cm ellernoe, og resten dressur. Idag var Lavilla super i dressuren. Hun søkte ned og var skikkelig flink. Det er så gøy å ri når hesten er så sammarbeidsvillig! Jah.. 500 bilder ellernoe var det vel som ble tatt, så dette kunne jo ikke bli annet en SBB. 

 

Oppvarming 


Hoppetihopp 


Det var ikke lenge jeg klarte å holde igjen munnen nei... 


Der svever vi oppi lufta lissom! haha 


Også lander vi... 


Så var det tid for å trene litt dressur. Nei, hun går ikke perfekt, men hun går bedre enn hun har gjort før, så hun viser fremgang! :) 


Selvfølgelig måtte jeg ødelegge bildet med mine ''morsomheter'' 


Puuh, det var de bildene!

Så gjenstod det bare å skritte av 


I morra skal jeg forresten kjøpe rett muffe og nye ridesko. Skal bli spennende å se hvordan Lavilla er på rett muffe! 


0.0195
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0034
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • NanineHS

  21:43 - 16.08.11
  Syntes det er like moro hver gang å se bloggere som har travere som de driver å omskolerer. Denne var da kjempe søt, har ikke fulgt dere så jeg vet ikke hvordan ting var før, men kan tenke meg at det er stor forandring likevel i og med at hesten ser ut til å samarbeide med deg. Selv har jeg ferdig omskolerte travere(mine gikk aldri løp). og jeg husker godt begynnelsen på dem begge. Å omskolere er noe av det mest spennende syntes nå jeg og man lærer like mye som man lærer hesten sin. Dere får ha masse lykke til videre :))
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0035
 • KeilirogPia

  21:37 - 16.08.11
  ♥ Keilir ♥ Du og Lavilla har vist syykt fremgang! Du kjøpte henne som traver, og hva er hun nå? Ridehest! Kan ikke si annet! Hun har jo selvsagt traver i seg, men du har jobbet skikkelig bra med henne! Kjempe stolt av deg ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0050
0.0142

0.0286

0.0369

7.3538
i 0.0492
a 0.1357