Close

Logo

Det er 572 brukere på siden. 37 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 15:38

Tajet rideleir dag 6

Denne bloggen er sånn sinnsykt forsinket, men men! hehe

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke husker helt hva vi gjorde den dagen, men vi pakket ihvertfall alt og gjorde oss klare til oppvisningen. Oppvisningen var MG, så det var ikke på mye vi måtte øve på lissom.

Vi begynte å ordne hestene og foreldrene begynte å komme. Laget vårt var team fargerik, rett og slett fordi vi hadde alle mulige farger på oss. Det var jo også fordi vi ikke fant noen sjabraker som matchet. Derfor ble det team fargerik. Vi bestemte ihvertfall at vi skulle matche hesten da. Jeg hadde en grå sjabrak og en fresh svart t-skjorte med en grå elefant på! hahah! 


Her driver vi da og ordner hestene. Jeg ser jo paddesur ut da, men det var nok bare et uheldig bilde! haha 


Oppvarming 


publikummet ;) 


Enda mer oppvarming... 


Så er det desverre ikke noe bilder fra MG-en da mamma og pappa ikke fikk tatt noen bilder, og det ser det ut som om det er flere som ikke fikk gjort ;) Men det var 4 race tror jeg, og vi tapte! hahaha! jaja, sånn kan det gikk! Det var dumt da, for da gikk vi glipp av tønneracet, men men! 

En annen gang vi hadde MG

Når alle var ferdige, var det klart for hjemreise. Det var utrolig trist å si hade til alle sammen og reise fra stedet. Vi hadde jo hatt det så gøy! Men neste år kommer vi tilbake, og vi har avtalt at vi skal reise med noen av de som var på leieren! Det blir gøøøy!

Når vi skulle hjem, hadde ikke Lavilla tid til å vente! hun skulle hjem hun, så hun halveis dro jeg bort til hengeren, og hadde ikke tid til å vente og snakke nei, nå skulle hun hjem! haha! Søta! Bra hun ikke er redd for hengeren ihvertfall da. Så dro vi da, hjem fra Tajet. 

Det har vært en utrolig uke, og jeg savner det skikkelig! Jeg gleder meg allerede til neste år! :D 


0.0078
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0027
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

  • KeilirogPia

    13:40 - 16.08.11
    gleder meg tl neste gang! kan ikke vente :D skikkelig artig da!
    Du må logge inn for å like denne kommentaren!
    0.0026
0.0061

0.0286

0.0372

6.8021
i 0.0265
a 0.2080