Close

Logo

Det er 511 brukere på siden. 1 bruker er logget inn. Tordag 26.11.2015 kl 06:01

BB: En liten skrekkopplevelse

 Vi skulle egentlig ha sprangtrening idag, men pga plutselig sporløst forsvunnet hindre, ble det bakketrening/bomtrening.

Vi ankom pjaakerud litt før klokken fire, og ventet litt på Barbro. Vi startet bare å varme opp litt før hun kom. Siden hinderne ikke var så bra, startet vi med bakketrening/bomtrening. Både jeg og Pia hadde timen, så steglengdene på bommene ble litt i minste laget for Lavilla, men hun stokket bena suupert. Vi øvde også litt på versade og å stille henne innover. Vi øvde også en del på galoppen, og Barbro så mye forandring fra sist gang hun var hos oss. Nå klarer Lavilla å galoppere mye mer enn hun gjorde da hun var her sist. Hun fattet også riktig galopp hver gang *stolt* hehe. jaja!

 

Fra en annen gang 


Ble ingen bilder fra treninga, men noen bilder etter, og etter skrekkopplevelsen. Skrekkoplevelsen skal jeg fortelle om nå.

Etter treningen red vi da hestene til Pia. Hestene var ganske slitne etter timen, så vi skritta bare, og trava en liten slette bortover. Når vi hadde kommet frem, gått av hestene og var klare til å sale av, skulle Lavilla bare spise litt gress. Jeg skulle dra huet hennes opp for å ta av hodelaget, da det plutselig skjer noe. Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, da det skjedde så fort, men Lavilla har ihvertfall fått vikla benet i tøylene og martingalen, og hun blir helt fra seg og prøver å komme løs. Det var ikke et fint syn å se hesten sin kjempe seg løs mens hun hopper på tre bein. Jeg kunne jo ikke gjøre noe heller, da hun var helt vill og skulle få seg løs. Det første jeg tenkte var at nå kom hun til å rive av seg tunga og brekke beinet. Og dette ville ikke ende bra og at jeg måtte ringe til dyrlegen. Men omsider fikk hun rivd av seg beinbeskytteren, og jeg fikk tak i henne og roet henne ned. Jeg fikk løst henne løs fra tøylene og martingalen, og sjekket om alt stod bra til. Utrolig nok kom hun unna med et lite sår som bare trengtes å renses også var det fint igjen. Ingen skade skjedd *puh* Heldigvis kom vi unna uten varige mèn, bare en skjelvende eier. Men etterhvert var alt bra igjen. Dakkkaaar hesten <3

 Bildene:


Dette er på vei til Pia Hun lagde noen merker på plenen ja!  


Enda flere merker! Huff, får helt vondt av å tenke på henne, stakkar! Bra alt endte bra da!!! 


Hesten leveer! Ser litt sløv ut her da! hehe 


ooj shit! Fiin planke!!

Såå det var dagen idag! :) 


0.0209
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  14:44 - 09.08.11
  Barbro treninga var super, men det etter var ikke fullt så supert! hmm.. Ble livredd selv jeg der jeg sto, og Keilir stakk jo! nei og nei. hahahah! men det var skikkelig fine bilder! Utrolig fine farger!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • BlackyKyrre

  23:46 - 08.08.11
  Høres ut som dere hadde en fin trenig, tenker det var gøy! Merkelig at de hinderne plutselig ikke var der, da.. Uffamei, sånne oppelvelser er ikke noe kult! Man blir helt sjelven der man står å ser på hesten kjemper- for det er jo ikke noe vi kan gjøre når hesten blir voldsom.. Bra at det ikke ble noen store skader i alle fall :D Kjempefine bilder!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
0.0089

0.0288

0.0375

8.6912
i 0.0719
a 0.2038