Close

Logo

Det er 774 brukere på siden. 30 brukere er logget inn. Lørdag 28.11.2015 kl 21:12

BB: Avlyst

..igjen

Først må jeg bare skryte litt av meg selv. Neida, jeg må bare opplyse om hvor effektiv jeg har vært idag! Jeg har faktisk ridd, longert, pussa utstyr og jogga! Grunn til å være stolt eller? nei. haha.

Altså jeg sov jo hos Pia inatt. Vi hadde ''avtalt'' å stå opp klokka ni (må jo få mest ut av dagen nå som sommerferien snart er over) Og utrolig nok var vi oppe av senga halv ti ellernoe, så flinke, det var vi! haah. Litt av grunnen for at vi sto så tidelig opp var jo også fordi vi skulle ha sprangtrening, og den skulle vi hå på pjaakerud. Planen da var å ri hestene over til meg, (siden pjaakerud er rett ved meg) også skulle hestene få hvile litt før det var sprangtrening klokka 4. 

Det regna når vi gikk ut til hestene, så jeg red MED saltrekket på, og det funket faktisk veldig bra, bortsett fra at det så ut som om jeg hadde fått meg blå sal da, da saltrekket er blått(med hvite stubben merker). Men det viktigste var ihvertfall at salen ikke ble våt da! 


Når vi kom til meg satt vi dem inn i kanskje en-to timer ellernoe så de fikk tørka litt og stått i ly for regnet. Det så ikke ut som om det hadde så mye imot å stå inne. Det så rett og slett ut som om de syntes det var litt deilig. Jeg og Pia satt litt ute hos hestene før vi gikk inn for å spille scrabble.(haha) Regnet så ikke ut til å gi seg, så vi sendte meld til Barbro og spurte om vi skulle ha ridetime, og da fikk vi til svar at vi heller tar det i morgen. Så da ble timen idag avlyst... Tredje gangen vi avlyser denne sprangtimen! haha! Ikke meningen at vi skal få ha time ihvertfall! hehe!

Så gikk vi ut til hestene igjen, tok på de regndekken og leide de ut igjen.  
Men så slutta det visst å regne, og da var det jo bare å ta av regndekkenet da! 


Sånn kan det gå når man her veeldig lite å finne på! Så kom Tim og Zeta en tur på beøk også gitt! 


Veerdens kuleste katt!! 


Fordi katten min er kul! 


Ensom og gammel 


Etter jeg hadde tatt disse freshe bildene poppet det opp en tanke i huet mitt om at jeg kunne Longere Lavilla! Det er igrunn ganske lenge siden jeg har gjort. Da fikk jeg jo prøvd min mye longeringsdelta i samme slengen! haha! Jeg tok henne med inn og børstet over henne litt før jeg tok på hodelaget og alt det som hører med til longering og gikk bort til banen for å begynne. 

Hun var overaskende flink idag! Jeg ble skikkelig imponert! Hun begynte å trave med en gang jeg ba om det, og det var ikke et styr å holde henne igang. Det har det nemlig vært før! Så dette var en positiv opplevelse. Mye ros ble da resultatet, og ingenting er vel hyggeligere enn det? 


Dette var da før longeringen. Tok ingen bilder imens ;P 


Søøtnoos  


Så kommer min effektivitet da. Det jeg nevnte øverst her. Jo, jeg longerte da Lavilla. Etter det smurte jeg salen, hodelagene og martingalen. Så smurte jeg skoa og chapsa mine. Og imens jeg smurte skoa, oppdaga jeg at jeg hadde hull i dem. Ikke så rart jeg ble våt på sokkene idag da! Men jeg har jo hatt disse skoene i 3 år da, så de må jo få lov til å bli slitne de også! 

Og etter jeg hadde pusset alt dette utstyret tok jeg meg en joggetur! Wow! Utrolig utrolig. Såå var det kvelden på meg. Og her sitter jeg da, og blogger!

Jeg koser meg med is forresten: 

 Hadebra!


0.0486
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

  • KeilirogPia

    23:21 - 07.08.11
    du er sånn seriøst flink til å ta bilder, og nå syntes jeg veldig synd på den ensomme og gamle blomsten. stakar! men det var vel artig og longere i dag ja, funka den longerings tingen eller?:)♥
    Du må logge inn for å like denne kommentaren!
    0.0024
0.0057

0.0289

0.0363

6.0670
i 0.1072
a 0.3980