Close

Logo

Det er 931 brukere på siden. 18 brukere er logget inn. Lørdag 28.11.2015 kl 12:21

BB: Med hæla i taket og full fart!

Heluuu!

Her om dagen, altså mandag såå skulle Emma og Pippi komme på besøk til Pia. Altså Pias beite. Pippi skulle stå med Keilir og Lavilla en natt, før Emma skulle ri henne hjem igjen dagen etter. 

 På starten løp de litt før de roa seg og spiste litt. Lavilla og Pippi var ikke akkurat bestevenner, men etterhvert snuste de litt mer på hverandre, og det så ut som om det skulle løse seg. Men der tok vi feil. Senere på dagen ble det bare værre, og Lavilla og Keilir skulle leke litt kule, de eide trossalt stedet! ikke snakk om at en annen hest skal få bo her uten litt slossing. Såå de var ikke akkurat snille mot henne. De løp etter henne og jagde henne rundt. Etterhvert så det ut som om Lavilla ikke gadd å jage henne så mye mere, men Keilir og Pippi løp kjempefort rundt på beitet noen ganger, før vi bestemte oss for at Pippi skulle inn for natten. 

Men det slutter ikke her! Pippi hadde aldri stukket av fra Emma før, så vi lot henne stå løs på gresset og beite, til Emma hadde funnet fram vann osv til å vaske henne med. Plutselig stikker Pippi, og Emma etter, og etter der kom jeg da! hahah. huffameg. Pippi stakk ikke så langt da, bare bort til beitet hun stod for noen uker siden, og litt lenger, så Emma fikk tak i henne og satt henne på beitet der hun hadde stått før. Hun sto der over natten, mens vi gikk inn for å legge oss. Vi så en kvart film før vi slokna. Jeg i stolen og Emma og Pia i senga! haha 
Pippi i farta  Her kommer overskriften til god nytte 


Hva skjer her a?? 


Bøljebanditten 


<3 Det var en stor del med bilder, men dette er noen av de da. Gidde ikke legge ut så mange! 

Selvom hestene ikke ble bestevenner, hadde vi det hyggelig vi tre da! Og neste dag fulgte vi Emma og Pippi et godt stykke før vi snudde og red tilbake igjen.

 


0.0224
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • emmapippi

  19:22 - 04.08.11
  synd det ikke gikk altsåå! men vi hadde det jo kjempe koseliig! og pippi koste seg jo glugg ihjel på beitet over natten sååe.. hihi♥ fine bilder ble det da hvertfall! hhooho
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
 • MarleneTylldin

  23:41 - 03.08.11
  Så fine hester da! :D Synd de kranglet og ikke passer sammen da :/ Men hester er jo litt sånn at de tilpasser seg hverandre etterhvert kanskje? :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • KeilirogPia

  23:30 - 03.08.11
  Funka visst ikke sånn helt utrolig med de hestene her! Det hadde nok funka etterhvert, men :-D Fiiiine bilder ♥ mine ble kjempe skurrete og dårlig kvalitet ettersom jeg sto og hoppa og dansa.. hahah!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
0.0180

0.0547

0.0374

5.8092
i 0.0526
a 0.1398