Close

Logo

Det er 703 brukere på siden. 23 brukere er logget inn. Fredag 27.11.2015 kl 12:45

Uka da ting skjer!

Kanskje jeg kan oppdatere litt på bloggfronten? ja, det hadde vært lurt!

Hmm, først vil jeg bare si at Lavilla er kjempeflink for tiden! Idag galopperte hun 3 volter uten å stoppe!! tenk på det dere! TRE volter! hehe! kanskje ikke så fantastisk for dere, men for meg og Lavilla er dette ganske så fantastisk, Og her om dagen galopperte hun en langside og en volte etter det, så hun viser små fremskritt hver dag.. Og da blir jo selvfølgelig hu mor stolt da! hehe. Ja, uansett daa, så er banen en skikkelig våt ...sandkasse, så i det nederste gjørnet går det ikke ann å galoppere nesten, man bare sklir på en måte. Noe som er veldig dumt! Meen nå håper vi på regnfrie dager og sol, så skal vi prøve å få slodda banen på ett eller annet vis.. Hadde vært flott! 


Snart skal dissa tenna pusses! hihi
I morgen kommer dyrlegen, og da skal Lavilla få raspa tenna sine! ohnoo! Da må jeg holde huet hennes(om ingen andre melder seg frivillig) og det er tuuuungt! Overlever gjør jeg sikkert. hoho! Så etter det, tenkte jeg og Pia at vi skulle ta oss en liten tur til hønefoss på hestebutikken, og da tenkte jeg at jeg skulle ha meg hannoveransk nesereim og tredelt muffebitt. Hva syntes dere om det?

Så var det torsdag da! Da skal vi ha sprangtrening med Barbro! Det kan jo bli spennede. Vi skal låne banen til Stensrud, siden vår er så bløt. Aner ikke hvordan Lavilla kommer til å være. Kanskje hinderene spiser henne opp? hoho! 

Etter det, er det hovslager, så da får Lavilla ordna litt på skoa og a gitt! Masse nytt denne uka. Nyraspa tenner, nytt bitt, ny nesereim(og pannebånd) ,nye sko oog kanskje noen nye sprangkunskaper?? hehe! 


Kort og kjedelig blogg... Men sånn kan det gå ;) 


0.0244
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0121
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

  • KeilirogPia

    18:10 - 29.07.11
    fint bilde.høres ut som det blir en fin ukee
    Du må logge inn for å like denne kommentaren!
    0.0060
0.0185

0.0271

0.0382

8.4505
i 0.0708
a 0.8460