Close

Logo

Det er 279 brukere på siden. 12 brukere er logget inn. Søndag 29.11.2015 kl 09:41

SBB: Tajet rideleir dag 5

Allerede var torsdagen kommet, stevnedagen.

Jeg hadde egentlig meldt meg på 60 cm, galoppløp og høydehopping. Men siden Lavilla aldri hadde hoppet ordentlig bane før, meldte jeg meg på 40 cm. Da fikk jeg litt mer roen i meg! hehe.

Så begynte vi å ordne hestene. Først var det turritt, så vi fikk litt ekstra tid til å ordne hestene. Jeg børstet Lavilla ekstra godt og tenkte jeg skulle flette halen, men den ble helt rar, så jeg nøyde meg med å flette manen og panneluggen. Hannah-Emilie flettet en liten klump på panneluggen hennes, (for jeg klarer ikke det) og da ble hun jo ekstra søt!  

 

See så søt hun ble daa <3 


Så var det klart for 40 cm. Jeg var veldig nervøs, dette var tross alt meg og Lavillas første stevne! Det var jo ikke noe ordentlig stevne, men morsomt var det! Vi hilste til Lene og hoppet det første hinderet. Det gikk faktisk bra, bortsett fra at hun stoppet på det blåe hinderet, men ellers hoppet hun. Vi kom faktisk på delt 1.plass med to andre med 4 feil. De to andre var vel Oda/Skuggi og Marlene/Curry.


Så var det klart for høydehopp! Jeg trodde egentlig at jeg og Lavilla var de første eller andre som røyk ut og kom til å ryke ut på 40-60 cm, men Lavilla ovverasket meg virkelig, så mye at jeg nesten ble rørt, eller jeg ble ikke nesten rørt, jeg ble rørt! Vi kom oss faktisk helt opp i 90 cm!!!! Det høyeste vi hadde hoppet sammen var 65 cm, så dette var ny høyderekord! Jeg er kjempestolt av Lavilla etter den dagen <3

 


Men på 95 ble det stopp! hehe 

Og de som stakk av med seieren var Superteamet Keilir og Pia med hele 95 cm! Supre!!! 


Så var det klart for galoppløp! Først skulle jeg løpe mot Thea og Rosita. Vi vant mot de, og d skulle jeg og Lavilla løpe mot vinneren av det andre ''løpet'' som var Sarha og Mundur. Jeg og Lavilla hadde yttersvingen + at Lavilla snublet litt, så da vant Sarha og mundur. Neeida, jeg skal ikke være dårlig taper jeg :D De hadde en vellfortjent seier!! Det var kjempegøy da, og jeg skal si deg det gikk suuuperfort!

Ble ikke så bra bilder av galoppløpet da, men her er et par  Det ble også tatt film, kanskje jeg legger den ut en gang i fremtiden, bare jeg får tak i den. Den ble ikke tatt på mitt kamera, shø! Vinnerne av de forskjellige løpa! 


Og etter galoppløpet var stevnegagen over og vi dro til kulpen for å bade. Jeg bada faktisk, selvom det tok lang tid å få meg utti. Kjempekaldt vann, men men, vi overlevde. Som kveldsaktivitet hadde vi ridning i westernsal! Det var jo artig det, bare at jeg klarte det ikke da, hahaha! Først red jeg Donna. Hun var suuuperfin, men jeg klarte ikke helt å ri henne så bra da. Så red jeg Oddny etter det, og når vi skulle ta galopp i svingen, var ikke salen så godt festa, så den sklei på sia, og dermed fikk jeg hilst litt på grusen også! haha! 

Hannah-Emilie og Co 


Stine og Donna 


Meg og Donna 


Pia og Oddny 


Sarha og Co. Sarha kunne jo dette fra før! 


Så skulle vi ri hestene over på beitet, og Marthe fikk ri denne lille søte skapningen!  


Og på kvelden var det skrekkfilm, spøkelseshistorier og spøkelsesritt. Jeg tenkte sånn at ''dette er ikke noe skummelt, dette blir jeg med på'' Men etter filmen turte jeg abolutt ikke å være med på spøkelsesrittet!! Og det var det flere som ikke turte! Så av 17 jenter, var det 4 som ble med! hehe

Det var ganske trist at det var siste kvelden, siste kvelden vi skulle sove sammen med de 6 andre jentene, men neste år!! Da drar vi sammen! :D 


0.0389
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  14:39 - 24.07.11
  Åh, som jeg savnerr det nå!! neste årblir artig♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • BlackyKyrre

  22:48 - 22.07.11
  Det høres utr som du hadde det skikkelig morsomt på Tajet! Gratulerer med delt 1. plass i 40 og at det gikk fint i galoppløpet + at det ble ny pers! Kjempemorsomt at dere kom over 90, det er jo veldig bra! Det så artig ut å ri i westernsal, tenker det var ganske annerledes enn sprang/dressursal :) Skikkelig flotte bilder!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
0.0150

0.0368

0.0625

18.9821
i 0.1799
a 0.3535