Close

Logo

Det er 1499 brukere på siden. 13 brukere er logget inn. Onsdag 07.10.2015 kl 17:41

BB: Sprang med ny pannereim!

Hey hey!

På tirsdag bestemte jeg og Pia oss for å ha sprang, men tideligere på dagen var vi i Sverige. Vi var på Nordbysenteret, og på nordbysenteret er det jo hestebutikk!! Og gjett hvem som skulle inn der a? Jo, det sier vel seg selv. Såå vi gikk inn der og k(l)ikka litt da.. Prøvde alle hjelmer og stevnejakker som kunne tenkes, og sa ''åååå....'', ''oo00o'', ''ååå, se på den aa!'' Til alle ting sånn ca. Plutselig får jeg øye på den flotte glengordon pannereima! Jeg har alltid syntes den var så fin, og har alltid ønsket meg den, men jeg har lissom ikke fått somlet meg til det, også har jeg ikke funnet den i noen butikker, meen nå bare hang den der og så på meg og jeg kunne ikke ta øynene fra den, så det var et vanskelig øyeblikk å henge den fra seg. Vi gikk for å spise og gikk i noen klesbutikker, men pannereima var fortsatt i hjernen min, haha! Så jeg bestemte meg for å kjøpe den. Så jeg tok den i veska og dro hjem,... hoho, neida. Jeg gikk til disken og betalte faktisk..Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe en svart nesereim også, men den var bare i cob, så da fikk jeg bare kjøpt pannereima da. Bare jeg fikk kjøpt den, så ble jeg fornøyd.

 


vakker, ikkesant ;) neida.. joda!! Men fikk ikke noe ordentlg bilde av den, da jeg bare tok noen kjappe bilder i bilen, men her er den da! 


Så over til sprangen!

Vi satte opp banen, og den bestod av tre hindre med ett galoppstegs mellomrom. Lavilla hadde aldri hoppet en slik kombinasjon med bare et steg imellom hindrene før, så jeg lurte på hvordan dette ville gå. Ooog det gikk vel egentlig dåårlig. Hun stoppet de første gangene, og når vi kom oss over det første var det ikke tale om å hoppe det neste. Så jeg ble egentlig gangke sur *kremt* såee..he....he.. Huff! jaja! Vi la nå ned det første til en bom, og hoppet nr 2 om dere skjønte.. haha! Men så hoppet vi et hinder på langsiden et par ganger og det gikk fint :)) noen stopp der og da, men hva kan man vente seg ? Over til bildene: 

(om noen av bildene ikke vises, trykk F5) 


 

Det er ikke noe fint med den hvite/svarte nesereima til det pannebåndet, men jeg måtte bare prøve det. Skal få kjøpt svart nesereim snart! Neste gang jeg hopper, teiper jeg igjenn munnen min!! :O Ble et par av disse... Pia og Keilir hoppet kjempebraa! 


Regnbuen på vei hjem fra Sverige. Det sies jo at der regnbuen ender er det en stor skatt.. Kanskje jeg skal ta meg et tur til det hvite huset en dag? hoho 


0.0251
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Marrrria

  23:52 - 21.07.11
  Det pannebåndet er inmarri fint!! :) Flinke dere er, sprang er alltid morro :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • EllenSusM

  23:45 - 21.07.11
  Fine bilder, pannebåndet var kjempe fint ^^
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
0.0091

0.0282

0.0410

6.6165
i 0.0469
a 0.1237