Close

Logo

Det er 928 brukere på siden. 18 brukere er logget inn. Fredag 27.11.2015 kl 18:11

BB:På hesteryggen i Tyrkia

Oj, jeg er virkelig i bloggmodus for tiden! Og godt er vel det! hehe

Jah, jeg var jo i Tyrkia for ikke så lenge siden. Og der lå vi jo på stranda og slækkan helt da jeg plutrelig får øye på en riktig så kul herrekar med to hester! Jeg spretter opp og får mast med meg mamma og pappa opp for å hilse på dem. (ikke snakk om at mine søstre gidder å bruke energien på det) Kanskje jeg er litt barnslig når det gjelder sånt, men assa hester er hester og jeg digger dem! 

Jeg har jo alltid hatt en drøm om å galoppere på stranda og så for meg dette da med denne hesten. Jeg fikk jo lov til det, og Marlene, min kjære syster ville også være med å ri. Såå vi avtalte at dagen etter skulle vi ri. Jippiii! Jeg gleda meg masse masse, og endelig kom morgendagen.

Vi hadde bare på oss shorts og bikinitopp, både fordi det var så varmt og fordi jeg ikke hadde med serlig lengre bukser. Da måtte det blitt olabukse, men det hadde vært litt drøyt å komme med syntes jeg.. I og med at det var så varmt at hvis man rørte en lillefinger svetta man bort! hehe!

Jaah.. Opp på hestene bar det, og jeg turte så vidt ikke å ta i tøylene. Bittet var helt rustent, og det så ikke veldig behagelig ut å ha i munnen. Så begynte vi å gå. Vi fikk bare en stusselig ørken runde vi skulle gå tre ganger, så var vi ferdige. Det vil da si at stranddrømmen min gikk i vasken...Jeg som hadde gleda meg til å ri på strandkanten og.. Men den gang ei! jaja! Så skulle vi løpe. Marlenes hest var helt fin, men min derimot skjønte jeg at var noe galt med. Når jeg skulle trave halta den.(da sier det jo seg selv at det er noe galt med den) Så jeg stoppa og løpe, og gikk resten. Når vi var ferdige sa jeg at den hadde vondt i benet sitt (flaut), men han bare sa at jeg åtte gi mer på.

Dagen etter kom han uten hesten, og dagen etter der igjen kom han med en annen hest. Så tenkte jeg med min kloke hjerne at: nå har han skjønt det! Men så kom han med den igjen, men da sa han at den var bra i benet igjen. Får håpe han snakka sant da! Jeg så ihvertfall ikke noe haltheter, ikke at jeg er noe dyrlege..

Jaja! Over til bildene! Litt kuul han der daa! haha 


Der var Marlene på 


Heei, hesten! 


Og der var jeg på ja! 


Også, mens jeg er så godt igang, slenger jeg like så godt inn noen andre bilder fra tyrkia også! Sånn! Det ble tatt 1600 bilder.. såå hadde jo litt å velge i for å si det sånn!

Haha! Ser jo ut som om vi har vært på dyresafari ellernoe da, men det er så mange søte dyr der som bare ber om å bli tatt bilde av! hehe! 


0.0296
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0034
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Meritaa

  00:05 - 29.10.11
  Herregud så fine bilder ♥ så gøy at du rei i tyrkia da :D hehe
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Gipsy

  13:49 - 10.07.11
  Herlige bilder,ser ut som en herlig ferie=)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • BiTi

  09:53 - 10.07.11
  Synd det ikke ble helt som du hadde tenkt, men litt gøy var det vel likevel :) Heldigvis var ikke hestene tynne, så heller ut som de var i "litt for godt hold" :) Søte var de hvertfall! Jeg likte forresten bildene du hadde tatt veldig godt, hvertfall det av de to lyse hundene og de to bildene av sanden :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • OdaMartine

  09:52 - 10.07.11
  Dette hørtes morsomt ut! Jeg skal til Tyrkia om noen uker:) Hvor var du i Tyrkia? Var det fint der? :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • EllenSusM

  01:55 - 10.07.11
  Utrolig fine bilder, det hørtes morsomt ut :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • -maylen-

  01:11 - 10.07.11
  Heeerlige biiilder :D Blee kjempe fiine bilder! Det soom gjordee bildene så fine vaar jooo deet blå håvet baak, og den nydelige hesten.... desverre er det i noen land ikke folk bryr seg serlig mye om hestens utstyr, eller helse... noe jeg er glad for at vi gjør i norge:) Søøt hest ihvertfall! Håper haan skjønte at hesten var halt daa. men så bryr dem seg nok lite om helsen og utstyr hvis dem ikke har så veldig mye penger selv, for da tenker de jo bare på å tjene penger! . men utenom det håper jeg duu hadde en fiiin tuur daa :D Såå veldig deeilig uut! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
0.0203

0.0293

0.0393

6.2087
i 0.2089
a 0.5219