Close

Logo

Det er 919 brukere på siden. 19 brukere er logget inn. Lørdag 28.11.2015 kl 12:16

BB: Ut i øs pøs regnvær!


Heihei!

Idag var det duket for flytting av hestene! Vi skulle da flytte de til Pia, og vi gikk ut mens det var opphold. Det hadde begynt å regne bittelitt, bare noen få drypp liksom, så vi trodde ikke det skulle begynne å regne så mye mer, men så feil kan man ta gitt!

Vi tok hestene inn og begynte å børste. Det begynte å regne mer og mer, og til slutt bare plasket det ned. Nå som vi hadde salet på og var klare til å ri, gadd vi ikke vente, så vi fikk bare bli litt våte tenkte vi... LITT! hehe! Vi ble lissom gjennomvåte etter to minutter! Sånn kan det gå! Såå... Etter en stund var vi vell våte overalt, bare ikke under jakka da, men ellers var det vel helt gjennomvått tenker jeg. Pias sitat '' Jeg er tilogmed våt i ræva'' jaja.. sånn kan det gå! Også måtte vi jo igjennom diiigre gjørmehull og fosser og ja, gud veit hva vi ikke måtte igjennom! Sitte fast i porten måtte vi og.. jaja!

Så når vi kom frem vred vi opp alt vi hadde på oss, neia, men hanskene hadde en del vann i seg ja, så hang vi opp alt og gikk inn og tok en varm og god dusj!! *deilig*

OOggg... Når vi hadde fått hentet oss inn igjen etter den våte rideturen, gikk vi ned på beitet til hestene med noen svarte bokser... kan jo si det ble en del bilder ;) Enjoy!


Hihi!<3
Loveu! <3
Har det regna hos dere idag?

Har du ridd i regnet??


0.0967
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0046
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

  • KeilirogPia

    21:43 - 11.06.11
    Haha! jo'a, fin tur da:D hvertfall når jeg (keilir) satt fast i bommen, det var herligg.,,,, også hoppa jeg ned i en dam.. huff! Ble noen fine bilder på beite da♥
    Du må logge inn for å like denne kommentaren!
    0.0025
0.0061

0.0547

0.0374

5.8092
i 0.1174
a 0.3546