Close

Logo

Det er 414 brukere på siden. 2 brukere er logget inn. Fredag 27.11.2015 kl 05:34

NERVER på tur!!

Det var det turen idag var!! 

Altså... Vi hadde da tenkt til å bare ta en liten runde opp kråkebakken (som vi så fint har begynt å kalle det ) Og ende oppe ved hyttefeltet, men på stien stod det et skilt til ulleren, og forskere som vi er, måtte vi jo selfølgelig prøve denne stien. Den var fint merket, men turen bød på noen utfordringer... Både nervepirrende og actionfylte!!

Utfordring nr 1

Sitter fast!

Vi gikk da fredelig bortover da jeg kjenner Lavilla plutselig begynner å få veldig problemer under meg! Hun begynner å tja.. hva skal jeg si.. slite.. hun kneler og strir veldig med det ene benet. Jeg bare tenker ''Hva skjer nå??!!?'' Og Pia roper til meg: ''Hun sitter fast!! Hopp av!'' Jeg fikk ganske sjokk der jeg sitter, og hopper av. Lavilla roer seg og står helt stille, søtmomsen min. Jeg står og grubler på hvordan jeg skal få løsnet henne fra greinen. Hun hadde da tråkket i en rot ellernoe, så den var liksom rundt benet hennes... ikke at jeg klarer å forklare *kremt* Men uansett, så fant jeg fram superkreftene mine og satte benet på den ene siden av ''treet'' og dro i den andre siden. Heldigvis var rota (eller hva det var) litt råtten, så den var ikke så hard å få knekt opp.

Når jeg hadde fått den opp, gikk vi litt unna de stygge kvistene.. vi må alltid rote oss bort i sånne dumme ting... ajjaj! Så ble det helsesjekk på bena da, og alt så bra ut. Det ble bare et nervevrak av en rytter .. heheh! Jaja! alt gikk bra tilslutt. Så har vi opplevd det og... 


Utfordring nr 2

Vi kom til en ganske så deilig og svart myr. Pia og Keilir var forsøkskaniner og skulle over denne myren. De visste jo ikke at dette var synkegjørme, så når de skulle gå over denne lille dammen, sank keilir så langt at han ble svart helt opp til magen, ihvertfall på bakbenet. Når de flaksa over der, så det jo nesten ut som om de hadde tenkt seg et lite bad, men de kom over uten skrammer, bare masse gjørme på seg!

Så var det min og Lavilla sin tur. ALDRI om vi skulle over der!! Så jeg gikk av, og gikk litt lenger bort. Der var det mye bedre og hun hoppet over uten problemer! 


Flott flott!! 


utfordring nr 3,4,5,610,30

Jeg kan jo ikke ramse opp alle utfordringene som møtte oss på veien, da jeg følte det kom utfordringer hele tiden, men vi nevner i fleng; lastebil, bil med stor henger, masse myrer, ikke så store som den over da, men... Litt gale hester var det også å møte etter veien, og da ble jo lavilla litt klinkokos! haha! Så var det jo noen som drev og snekra på huset, med bråkete maskiner, og det er jo grådig skummelt daa! Og jah... husker ikke mer!

Lang og innholdsrik tur ble det ihvertfall ;) 0.0213
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0030
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  19:23 - 01.06.11
  jessda, sånn kan det gå! Koselig var det hvertfall utenom alt detta greiene! hahahaa;-))
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • FrkYmir

  09:46 - 31.05.11
  Godt dere kom dere hele igjennom en ganske innholdsrik tur! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
0.0093

0.0287

0.0367

6.6873
i 0.0433
a 0.1289