Close

Logo

Det er 1345 brukere på siden. 16 brukere er logget inn. Mandag 22.09.2014 kl 00:07

Prins forteller...

*vrinsk*
Heihei folkens eller hester eller hva dere nå er som sitter bak skjermen og leser dette.. Jeg tenkte jeg skulle presentere meg litt selv her da, selv om det ikke er noe spesielt enkelt å skrive med disse hovene på tastaturet, men det går helt fint vet du.. 

Kan begynne litt om hvordan min hverdag er.. Om jeg har stått inne om natten så tar enten Knut Arne som er eieren av gården meg ut, han er en veldig bestemt kar som jeg har stor respekt for så her tørr jeg ikke prøve på noe.. Hvis ikke han tar meg ut så er det Magne, faren til Knut Arne.. Altså bestefaren til Karoline min eier da.. Når Magne tar meg ut så er han så forsiktig, jeg har stukket av noen ganger men man må jo prøve seg når man ser hvor fint og grønt gress som er rundt omkring, men ellers er jeg ganske grei da.. Tongue out

Etter jeg har blitt slept ut med mine kompiser Beauty og Ofeigur så kommer Elsa, det er kona til Magne. Hun gir oss høy eller silo, nå om dagen er det høy.. Vi har sluttet å spise silo når de gir oss det, det er virkelig ikke godt lenger.. Vi bare venter og venter på å få et beite med saftig, grønt gress! Har hørt Camilla og Karoline har prata på at de har fiksa et jorde vi skal på, så jeg can't wait liksom!

Etter vi har stått ute ei god stund og Elsa har vært bortom oss med både mat og vann så kommer Karoline med bussen. Man hører alltid når bussen kommer for den bråker så inderlig, helt ærlig så er den litt skummel så hender jeg prøver stikke vekk fra den om vi møter den.. 

Når Karoline har vært innom å spist middag hos besteforeldrene sine så kommer både hu og Camilla bort. Jeg er alltid den hesten som kommer først bort, for jeg vil ha mest kos.. hihi, er ikke jeg smart?

Karoline koser masse med meg og kysser meg masse på mulen, men det kan bli litt mye iblant så hender jeg bare går litt unna.. Og da kommer alltid Beauty bort til henne, og det klarer jeg ikke se på at noen andre får all kosen så jeg kommer fort tilbake! 

Etter kosen tar hun å hekter leietau på meg og tar meg med inn i stallen. Jeg blir så stressa når jeg ikke har alle i gjengen rundt meg, men nå har jeg begynt å roe meg.. Dessverre har jeg bæsja ganske mye når jeg har vært stressa så Karoline blir litt oppgitt til tider når jeg bæsjer på meg, men det er jo igrunn ganske forståelig.. 

Etter hun har børsta meg så jeg blir fin i pelsen min så legger hun på salen og det er sykt ubehagelig akkurat i det hun strammer så hender jeg bare biter til i leietauet, men det er greit når hun er ferdig.. Det er bare ikke noe godt å bli stramma rundt magen! Når hun har på meg hodelaget tar jeg alltid leppa borti og prøver å få inn bittet så fort som mulig, nå om dagen har jeg eple-pessoa bitt og det smaker kjempe godt!

Etter vi har vært på en ridetur så er det ut på beitet igjen og da er det alltid godt med mat igjen. Har det gøy på rideturer i skogen! Elsker å løpe om kapp med Ofeigur, selv om jeg er tung så er jeg rask og slår han alltid! Det er kjempe moro og det synes Karoline også! Har merka at hun ikke har vært helt trygg  på meg noen ganger, men nå i det siste har hun vært kjempe flink til å slappe av!

Helt ærlig så trives jeg veldig godt på mitt nye sted! Det er masse koselige personer her og ikke minst eieren min, Karoline bryr seg kjempe mye om både meg og Beauty! 

 

 

Er vi ikke søte sammen? her koser jeg meg veldig..

0.0091
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0036
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • MorganChris

  08:56 - 09.07.11
  Kjempesøt blogg!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
 • follgalopp

  20:36 - 28.05.11
  Søt blogg :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Eiken

  20:59 - 27.05.11
  Hehe, søt blogg med Prins som forteller ^^, Virker som dere koser dere sammen altså ! :-D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • GKR

  22:30 - 25.05.11
  Ntåh så søtt å høre om hverdagen hans :D Hørtes ut som han hadde det veldig bra hvertfall!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • PrinsogIngrid

  21:10 - 25.05.11
  Aaww... søt blogg! Min gamle fôrponni heter Prins, og det er nesten som å lese om ham... Han biter også når man strammer gjorden, liker ikke silo, er ganske tung siden han er kaldblods, nøler aldri med å få inn bittet... herlig å lese ♥33
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0179

 • annamyklin

  åii herregud for en fin burdagsgave daa, tusen takk for nittini TUSEN besøkende <3<3

 • FarmenSita

  Rønking av høver i dag! Super nervøs :(

 • domino

  Nytt design, begynte å bli litt lei av det gamle og var på tide å få dytta inn litt mere farger på forsiden også nå, ble sånn passe fornøyd <3

 • StallDotcom

  Ny blogg ute, en bb fra føll til 2 år m godkjent mønstringsløp!

 • cartonnier

  Miss B trives godt på sin nye stall! I morgen skal hun rides av Dennis for første gang :D

 • Stormgutten

  I morgen reiser vi med Rognfaks til Bjerke, håper det går like bra som de 3 siste startene som har vært 1 plass til Rognfaks, ønsk oss lykke til! :D

 • BLevi

  https://www.facebook.com/pages/BLevi-p%C3%A5-hestno/181768221895836

 • bollemalin

  Gratulerer med dagen, Arnie <3

 • GKR

  Et halvt år uten min fineste Mai i dag

 • ABY

  Er på skoletur i noen dager, stille ifra min side da :)

 • Carolinee

  Elano er hjemme igjen fra beite, og vi er igang med treningen igjen!

 • Trav-jenta

  Da ble det ikke bare monte lisens men kjøre lisens å, veldig spennende første dagen gikk bra, i morgen er det øving på volte i monte :D

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • R-Bellboy95

  1-3 august var vi på ponnilandsleir på Klosterskogen. Blogg kommer! ;)

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Friprins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mari84

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0573

0.0376

0.0088
i 0.0458
a 0.2423