Close

Logo

Det er 964 brukere på siden. 28 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 11:13

FB: Stall Tajet påskeleir

Jeg satt i bilen, og hylte inni meg, jeg kjente lukta, lukta av Stall Tajet! Endelig! Jeg var på Tajet igjen, mitt 2 hjem(for meg)! Det høres kanskje rart ut, men på Tajet føler jeg meg som hjemme, Tajet er den beste Stallen jeg har vært på! De tenker på hestene, deltakerne og andre slags dyr. Det var nå ferien starta! 

 

 Lørdag - Endelig ferie! 

 Bilen kjørte inn innkjørselen, dette hadde jeg ventet lenge på! Denn gangen var det bare Meg, Hedda( hedaaab ) og Emma( emmma97 ) som var på Stall Tajet, uten Anne( anneeee ) :( Dette kom til å bli rart uten Anne, Anne har jo alltid vært med hun også, jeg kjente at jeg fikk dårlig samvittighet, Anne var på hytta mens vi nå gikk ut av bilen med bagasjen i hendene. Vi gikk inn med bagasjen, og fikk rommet vi hadde på sommerleieren. Men istedet for Anne var det Eline( ElineOgHestene ) vi delte rom med :) Etter vi hadde fått rom hadde vi gymkhana. Der brukte Taja og Tuva, de var kjempe snille! Etter det spiste vi middag/kveldsmat( husker ikke ). Etter vi hadde spist hadde vi påskeritt, som var barbak. Jeg var på gruppe med Stine( Tajet-Stine ) og Stine ( vet ikke om hun har blogg ) Vi hadde Curry og Magnus, det var kjempe moro, vanskelige rebuser da :O! Men Stinene tok av seg det meste, jeg var ikke til stor hjelp, så blond som jeg er ^^ Etter en lang herlig dag, var det natta, og i seng med oss.

 

 

Søndag - Spennende og Nifst

Idag var det skritte tur til Setra/Skimyra og der skulle vi hoppe terrengritt! Gleda meg utrolig mye! Vi spiste brødmat til frokost, og jeg bare elsker pålegget på Tajet! Hah, det er så godt ^^. Etter en god frokost, salte vi på hestene. Jeg fikk søte Timon gullet, å som jeg har savnet han! Vi skrittet bort til Setra, og salte av hestene der. Joda, vi hadde smørt oss niste vi skulle ha med, men som i sommer la jeg den oppå forkassa, og katta hadde spist den opp! Jeg glemte å ta den i jakka enda Lene( Tajet-Lene ) hadde advart oss, og jeg huska det jo egentlig fra i fjor! Jaja, godt vi har noen surrete folk, så noen snille kan gi litt av matpakka sin til de surrete :) Takk Hedda. Etter en brødskive salte vi på, og skrittet til slutten av terrenget. Vi hadde allered bygd opp terrengbanen, og var klare til å hoppe litt. Jeg hadde Magnus, hadde alldri hoppa med han, bare sett Stine ri han, og da hoppet han fint, men Stine er jo dobbelt mye bedre enn meg til å ri! Men han var utrolig flink! Etter det skrittet vi hjem igjen. Nå var det galopp løp! Jeg gleda meg kjempe mye! Jeg fikk Mundur sammen med Nadia. Mundur var anspent, han trippet på samme sted, han var urolig, han ventet på startsignalet. Len ropte: KLAR, FERDIG, GÅ! Mundur spant av gårde, en tåre kom ut på sien av øyet mitt. Det gikk utrolig fort, har alldri sittet på en hesterygg når det går så fort! Han og jeg vant ganske overlegent! Han var super flink :) De fire som hadde vunnet i de fire små etappene i galoppløpet skulle ha en liten konkuranse på banen. Vi skulle trave bort til hver vår skjegle vi hadde fått, som var på andre siden av banen, rundt den, også fri gangart til mål. Mundur tølta da, men tror ikke det var et minus( har alldri ridd islandshest, klarte nesten ikke få han i trav ) Han tølta hele veien til kjegla, og jeg ledet, fattet galopp, og han galopperte skeivt, tror han ville til de som skrittet på lillebanen. Jeg hang ikke med kom over salen, og han begynt å spinne rundt seg selv, jeg kom meg i salen og tøltet til de andre. Dermed blei kanskje 1 plass til 4, altså siste. Men, men man lærer av feil man kunne ha rettet på :) Etter middagen og kosekveld var det nattritt/spøkelsesritt. Lene fortalte spøkelseshistorier, Tajet er kjempe koselig, men om natta, så kan det være ganske nifst der! På spøkelses rittet fikk jeg Magnus og måtte ri bakerts! Vi rei en liten runde, barbak( rir alltid barbak på spøkelsesritt ) Jeg så ingen gjenferd/spøkelser( Er overtroisk ) Men jeg syntes jeg hørte dunking når vi stoppet og lyttet om vi så eller hørte noe i en låve( Sier ikke historien bak historien ) Den lyden fik meg nesten til å galoppere av gårde for å komme meg vekk, men kunne jo ikke gjort det. Etter en spennende, og nifs dag, var det natta, og jeg var jo helt skutt. Redd, sliten og trøtt på en gang, klokka var jo tros alt halv 1 når vi kom tilbake. 

 

 

Mandag - Ikke alltid like lett

Enda en ny dag på Tajet! Det er helt herlig! Idag er det en dressur økt, og sprangstevne, sånn jeg gleder meg! Jeg hadde Mundur i dressurøkten, og på sprang stevne i 50 og 60 :) Dressurøkten starta, og Mundur var kjempe flink, bare det som ødela hele dressurøkten var en dårlig rytter, som alldri hadde ridd en islandshest! Jeg fikk han i trav noen ganger, noen ganger ble det litt forskjellig( 5 gangarter ), galopp, men mest tølt. Det var utrolig vanskelig på volta siden han hadde litt sine egne veier han ville trave/tølte til. Han ville til den andre stor volta, ikke den han var på. Så noen ganger gikk han ut til den andre stor volta, der var han ganske vrien, og teknisk sett hadde jeg aldri ridd verken islandshest, eller Mundur! Så ting er ikke alltid lette, enn sån det ser ut til! Etter vi hadde ridd, var det pusse kokurranse. Jeg pussa søte Timon gullet, og så klart, som vanlig glemte jeg halen litt bort, og bare pussa den fort igjenom. Jaja, sånn går det med de surrete, og blonde folka. Eline vant pusse konkurransen, June ble veldig fin, men det ble de andre også! Etter å pussa hestene, som vi hadde pussa til stevne, skulle vi sale på. Etter en stund, var det min tur. Jeg gleda meg samtidig, som jeg grua meg. Jeg hadde alldri ridd Mundur i sprang! Å det er ikke lett å hoppe med en hest som du alldri har hoppa med, det har jeg prøvd før! Det var min tur jeg begynte å prøve et hinder, så jeg bestemte meg for å prøve trippelbaren. Den kom jeg meg fint over. Jeg hilste på Lene, og kunne begynne å ri. Jeg kom meg over første hinder, og andre, men tredje... Det var en litt vanskelig sving, og siden jeg ikke kjente Mundur så godt svingte han unna. Det eneste jeg viste var at jeg måtte komme rett på, for at han skulle hoppe, men jeg kom vist ikke rett på. Dermed gikk han venstre, jeg kom på igjen, og han kom over( husker ikke om han gikk uten for den andre gangen ) men jeg kommer over det, og alle hindrene. Untatt det siste, men jeg prøvde igjen, og fikk det til! Han er kjempe flink til å hoppe, hvertfall til å være islandshest! Det samme skjedde på 60. Bare at jeg måtte hoppe over det tredje hindret, han gikk utenfor for mange ganger, og jeg kommer over det siste hindret med en gang. Ikke alltid like lett å hoppe med en hest du alldri har hoppa med! Men grunnen til at han gikk til siden var min skyld.

Denne dagen skulle vi egentlig dratt hjem, men meg, hedda og emma, Stine( hun bor der da ) og Jenny( tiffelif ) skulle være ledere på den andre leieren som var for alle deltakere.

 Her kommer noen bilder :):  

 

 

 


Curry

Trengte bakrund til header, og syntes det var ganske nifst og fint, sånn var det på spøkelses ritt, bare mye mørkere :S :D
Meg og Timon<3


Mangnus :D

Mundur<3 Skulle hilse han fra anne, og gi han et kyss:)

Han er så nydelig, med leppestift, å greier!<3

Ble et utrolig langt innlegg, og filmen, er også lang, men håper du likvel vil lese den, og se filmen! Hadde vært utrolig koselig hvis du gadd, og alltid like moro med en liten kommentar :) TUSEN TAKK FOR EN HERLIG LEIR PÅ STALL TAJET!

PS: Når jeg rei til setra med Timon begynte han å rulle seg, også oppå beinet mitt, fikk han opp når jeg fikk beinet ut da:) Og på den andre leieren skritta vi samme turen, til setra, da rei jeg en unghest som het Dex, han hadde aldri ridd på tur og var utrolig flink. Men han tok noen galopp steg når jeg satt oppå, bukka to ganger, jeg over salen, bukka en gang til, og jeg føyk i forover salto inn i noen busker. Men det gikk bra, jeg begynner å le når jeg tenker på det x) 


0.0699
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0040
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • tajet-lene

  09:21 - 26.04.11
  Koselig blogg Ingrid!! Håper jeg får sett videoen snart!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0029
 • Frasselover

  17:40 - 22.04.11
  Det kjempekoselig da :D Håper jeg kommer på leir med dere flere ganger! Men jeg får ikke sett filmen :S
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0034
 • Akvinn4ever

  17:32 - 22.04.11
  Virker som dere hadde noen veldig fine uker på Stall Tajet! Veldig søte ponnier, og virker som et flott opplegg. Timon så ut som en vldig søt liten ponni. Spøkelsesrittet høres veldig skummelt ut, men var sikkert koselig også. God påske :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0038
 • anneeee

  17:25 - 22.04.11
  utrolig koselig blogg, hihi, takk for at du hilsa Mundur fra meg da ♥ ! får ikke sett videoen, står bare at det er noe med SME :(:(:( jaja, høres ut som dere har hatt det koselig da! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
0.0275

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • ElinMS

  Tuusen takk for over 30.000 visninger :D

 • ElineogHestene

  Tusentusen takk for forsideblogg! Utrolig koselig :')

 • anneeee

  Tusentakk for forsideblogg! Så moro :D

 • Equestrian

  Tusen takk for fremsideblogg for tredje gang i år! :)

 • Gunnar-og-Hanna

  skal faktisk på stevne i helgen, så skal faktisk mest sansynlig blogge! haha, så stay turned

 • krris

  Siste sjanse til å stille spm til spørsmålsrunden jeg har på bloggen! Så hvis du lurer på noe så har du mulighet nå! :D

 • Mr.Thea

  Rideleir i morgen &#128522; 2 uker igjen til Mr. Jones kommer tilbake!

 • -White

  Ny forhest! Starter med joa på fredag.

 • FilurogMarte

  Martekm - min nye bruker på hest.no, gjerne les bloggen min der :-)

 • paddaogkarine

  Jeg har fått meg ny hest!! Drømmehesten var plutselig min <3 Blogg ute!

 • Carr13

  Jari og Tucker er på plass i sitt nye hjem, og fra hva jeg hører stortrives de begge to som feltrittsponnier. Det gleder meg å høre!

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • Rebecka-95

  Har tidenes sjøhest! Haha, han er helt fantastisk :-) bildeblogg kommer i løpet av dagen!

 • Selnes

  God sommer alle! Ny intro, vil du sjekke den ut? :-)

 • SolveigE

  Følg meg også på : Intagram: solveigengedal Youtube: Solveig Engedal ;)

 • maripusen

  Flere innlegg er ute nå så bare og sjekke;)

 • -Charlottem-

  Film av den nye hesten er ute på bloggen nå :D --->

 • Malene95

  Ferie snart, kommer til å bli veldig lite blogging fortiden pga. at jeg ikke har hest. fordi den for hesten jeg egentlig ble det ikke noe av. :'(

 • Vilde-Hest

  Endelig fikset på designet, etter hest.no bytta utsendee ^w^

 • SunnivaPonni

  Det ser ut som jeg ender opp med en bloggpause fremover.. Jeg har ikke motivasjon nok til å forsette akkurat nå.

 • sophia-og-walda

  det nye desiget er kult, men er litt komplisert. jeg håper jeg skjønner det etter hvert

 • Iselin87

  Da har endelig min tid for å ha hest på helfor kommet! Luna er nå på plass i sitt nye hjem for vinteren :-) Spennende tid fremover!

 • sal

  Blogg om stevnet i går ligger ute! Ta gjerne en titt og se hvordan det gikk med Athena og meg :-)

 • tiffelif

  Blogg fra den første uken på rideleir ligger ute nå :) litt forsinket, men bedre sent enn aldri!

 • NatalieJacobsen

  Beklager litt krasjet blogg - forside, jobber med saken!

 • ceffylau

  ANBEFALES - Den forferdelige brannen! Sofie lagd en nydelig blogg om den forferdelige brannen: http://hest.no/blog/?blid=1142420 - Margrethe

 • -Stjarna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kineera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineogHesten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarianneNordlli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karina-Saffier

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste-hedda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KeilirogPia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helle1998

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Equestrian-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniTwins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galskapforhest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annikenpaulsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Else-Mosi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieFelix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frasselover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linda99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hedaaab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -enOda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karolinehoiseth

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bikiniii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hjelpannonym

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall*Pandora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljesolnes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-lene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islandshestQ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GlendaDina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kjerstii-hab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Rikke-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tetris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ayuhwa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 123romario123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sara-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PetitPommeHune

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heijorem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenaoghestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cancara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -rosalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • prikken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-stine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BiTi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horse1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Musli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tajet-MGA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nikoo43

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TanitaogStjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andreaal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pinocchio

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Irja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • binders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tina-R-A

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shotime01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • romarioogandrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristianneogco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bamisavi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -heddah-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnikenOP

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineeddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emmma97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • millstjern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.1570

0.0172

7.8419
i 0.1116
a 0.2323