Close

Logo

Det er 615 brukere på siden. 0 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 05:13

FB: Stall-Tajet

Jeg har ikke fått lagt ut innlegge fra Stall Tajet, etter jeg hadde vært på vinter leir med Hedda, Anne(anneeee) og Emma(emmma97) jeg har rett og slett ikke fått tid pga skole, lekser, ridning osv… Har bare fått tid til å legge ut sånne små blogg innlegg om ridetimene jeg har hatt i det siste. Men nå kommer en herlig helg fra Stall Tajet!

 

FREDAG-VI ER HER IGJEN!

Vi hadde vært hos Maren(En som bor ved Stall Tajet. Vi møtte hun der på sommerleir. Og prøver nå og møte henne med jevne mellomrom i fritiden!) Vi hadde vært hos Maren(horse1) i to dager nå, og satt spente i bilen. Vi hadde gledet oss så til å komme til Stall Tajet igjen! Vi kjørte langs ”Tajet veien” som vi kaller det, og, så kom vi til skiltet der det sto –Stall Tajet. Jeg hylte inni meg, jeg hadde gleda meg så! Sist vi var der var jo på høsten, og det er kjempe lenge! I alle fall for meg. Vi hoppa ut bilen, og tok bagasjen i hendene. Litt utenfor huset til Lene(tajet-lene) Sto Eline og Martine(Noen vi møtte på jaktleir) med bagene ved siden av seg. Vi gikk bort til dem, satt fra oss koffertene, og gikk ned til hestene, med dem. Senere var alle kommet, og så gikk vi og pakket opp koffertene, og skifta. Vi var kun 10 på leieren + LeneJ. Vi hadde gymkhana med Taja, og en privat hest som heter Tuva. De var kjempe flinke begge to! Vi spiste brødmat til kvelds, og så på tv, det var herlig og komme til Tajet igjen!  

 LØRDAG-UT PÅ TUR ALDRI SUR!

Jeg våknet, og hadde sovet som en drøm! Jeg hadde vært på Tajet i en natt og litt mer! Klokken var halv ni, og jeg slang på meg ridebuksa. Vi gikk ned til stallen for og sjekke kaninen, og telle hestene, det var vist ingen som hadde kommet seg ut, og heldigvis for det! Vi gikk inn for å spise frokost, og jeg var skrubbsulten! Senere bygde vi opp banen som vi skulle ri. Vi skulle ri en liten ferdighetskonkurranse, der vi skulle ri sikksakk mellom kjegler, flytte bakpart og forpart inne i en firkant av bommer, stryke hesten på halsen med plastisk og hoppe et lite kryss. Jeg hadde fått den jeg ønsket! Det var en ny hest som het Merrie. Merrie var kjempe nydelig! Men på bane var ikke Merrie fult så ivrig. Merrie ville ikke trave en gang! Men jeg fikk jo skritta banen da

 Etter rideøkten, måtte jo de herlige ungehestene også få stell! De er så utrolig fine! Det var moro! Meg, Emma og Anne pussa Alva. Alva er bare så nydelig, og står helt stille når vi pusser hu, tror hu liker å bli pussa.

Det var ettermiddag og det var klart for tur. Merrie var litt vrang med å få inn fra jorde, for hu ville heller tilbringe dagen sin på å feite seg litt mer opp med høy, men neida her kom jeg å ødelegger alt moroa for hu! Nei, nei og nei hu ville mye heller stå og gomle i seg alt høye enn å dra på tur med en rytter som maser på at hu skal gå mer fram! Merrie er veldig glad i mat tror jeg spesielt godte saker! Jeg trodde hu ikke var ivrig på tur, siden hu ikke gikk opp i trav på banen en gang, men der dumma jeg meg skikkelig ut! Tvert imot. Når de andre trava tok hu seg heller et lite bukk og galopperte. Nappa til seg hue, og sparka ståkars Huron som ikke gjorde noe galt i det hele tatt. Men selv om hu var spretten var det kjempe moro! Men turen var ikke som forventa. Foran meg hadde jeg Taja(Emma?), og foran Taja var Curry(Maria?), og foran der igjen var Marta(Nadia?). Vi skulle fatte galopp, og Lene som var først sa at vi skulle galoppere, men en leirdeltaker ville ikke galoppere med hesten hu hadde fordi den var veldig rask. Hu som rei Huron bytta. Og  Lene fatta galopp de andre føyk av gårde i galopp, og jeg gleda meg, men Marta ville ikke følle etter. Vi fikk skritta opp til de andre også plutselig skjedde det noe med Marta, jeg husker ikke hva bare at rytteren datt av, og Marta begynte og ta noen galopp steg, og ville ikke stå stille. Etter en liten stund fikk Lene tak i Marta, og vi skritta hjemover. Vi var nærme Tajet, og bare sånn helt plutselig tok Merrie og bukka, også hoppa, på en måte et stort bukkesprang stillestående. Jeg føyk over salen, og Merrie bukka igjen, og jeg datt av. Jeg gikk opp igjen, og skritta bak Stine(tajet-stine) som rei Magnus. Vi var bak de andre, men jeg ville helst ikke trave med Merrie som var sprek resten av veien hjem. Når vi kom tilbake kunne vi galoppere på en traktorsti, eller ri barbak på bane(skritte og trave) men jeg skulle ikke fordi jeg ha å! Jeg hadde Merrie og kunne ikke galoppere. Jeg hadde lyst, men barbak er moro det å! Jeg roste Merrie, salte hu av, og slapp hu ut. Hentet Tuva, og rei noen runder barbak på hu. 

Det var kveld og vi lagde vår egen pizza, mens vi så på tv, og snakka. Det var kjempe korselig! Seinere hentet vi godteriet vi hadde tatt med og spiste det mens vi så på en film(husker ikke hva den heter). Dette var en kjempe moro dag! 

 

SØNDAG-SLUTT PÅ MOROA

Jeg våkna og tenkte meg om, NEI! idag drar vi hjem!  

Jeg slang på meg joggebuksa. Vi skulle ned og sjekke kaninen og telle hestene. Alle var der idag også, heldigvis! Vi gikk inn, og fikk oss litt brødmat. Vi hadde galopp løp, og snøhopping idag. Jeg hadde beauty på galopp løp, og jeg vant første runda, men ikke andre. Hu var kjempe flink! Vi tok inn hestene, og jeg slapp ut Beauty. Vi gikk for å bygge snø hinder. Meg og Maren henta en halm ball, for vi skulle ha et slags halmhinder. Taja(Anne)rei foran meg og Curry(Martine) rei bak meg. Taja var vanskelig den dagen så Anne måtte ta det med rolig. Men her kom jeg og ødelegger for hu! Jeg smatter på Timon fordi han går nesten ned i trav, jeg er i rompa på Taja, og får Taja til å gå utafor halmhindret, og får Taja til å øke farten! Her tenkte jeg bare på meg selv! Men heldigvis lærer man av sine feil, og jeg har lært mye for å si det sånn! 

 Etter at vi hadde sluppet ut hestene gikk vi ut, og grilla pølser. Det var kjempe korselig! Etter en korselig middag/kveldsmat med pølse, lompe og ketchup gikk vi opp, og pakket. Jeg hadde med 15 epler som jeg ikke fikk gitt! Men jeg ga de til Maren, sånn at hu kunne gi de til hestene. Lene var kjempe grei som kjørte oss til togstasjonen, og derfra tok vi to fullbokka tog, og en full buss. 

Takker Stall Tajet for noen herlige minner jeg får der! Skulle ønske jeg bodde der, og fikk sett hestene hver dag! 

 

Ble et langt innlegg! Sorry, men det var så utrolig mye å skrive om! Gleder meg til påskeleieren! Hvis noen gidder å lese dette så sier jeg takk! For det er ganske mye å lese for å si det sånn, så takk :)! Lagde en liten video å;)


0.0385
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0030
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • tajet-lene

  18:39 - 27.03.11
  kjempebra blogg og film Ingrid!! dere var en super gjeng :) (som skulle bodd mye nærmere)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0002
 • Frasselover

  12:37 - 19.03.11
  Det var en kjempekoselig helg! savner det skikkelig ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0064
 • emmma97

  22:46 - 15.03.11
  det var meg,nadia,maria :))♥ fin video
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
0.0162

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • ElinMS

  Tuusen takk for over 30.000 visninger :D

 • ElineogHestene

  Tusentusen takk for forsideblogg! Utrolig koselig :')

 • anneeee

  Tusentakk for forsideblogg! Så moro :D

 • Equestrian

  Tusen takk for fremsideblogg for tredje gang i år! :)

 • Gunnar-og-Hanna

  skal faktisk på stevne i helgen, så skal faktisk mest sansynlig blogge! haha, så stay turned

 • krris

  Siste sjanse til å stille spm til spørsmålsrunden jeg har på bloggen! Så hvis du lurer på noe så har du mulighet nå! :D

 • Mr.Thea

  Rideleir i morgen 😊 2 uker igjen til Mr. Jones kommer tilbake!

 • -White

  Ny forhest! Starter med joa på fredag.

 • FilurogMarte

  Martekm - min nye bruker på hest.no, gjerne les bloggen min der :-)

 • paddaogkarine

  Jeg har fått meg ny hest!! Drømmehesten var plutselig min <3 Blogg ute!

 • Carr13

  Jari og Tucker er på plass i sitt nye hjem, og fra hva jeg hører stortrives de begge to som feltrittsponnier. Det gleder meg å høre!

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • Rebecka-95

  Har tidenes sjøhest! Haha, han er helt fantastisk :-) bildeblogg kommer i løpet av dagen!

 • Selnes

  God sommer alle! Ny intro, vil du sjekke den ut? :-)

 • SolveigE

  Følg meg også på : Intagram: solveigengedal Youtube: Solveig Engedal ;)

 • maripusen

  Flere innlegg er ute nå så bare og sjekke;)

 • -Charlottem-

  Film av den nye hesten er ute på bloggen nå :D --->

 • Malene95

  Ferie snart, kommer til å bli veldig lite blogging fortiden pga. at jeg ikke har hest. fordi den for hesten jeg egentlig ble det ikke noe av. :'(

 • Vilde-Hest

  Endelig fikset på designet, etter hest.no bytta utsendee ^w^

 • SunnivaPonni

  Det ser ut som jeg ender opp med en bloggpause fremover.. Jeg har ikke motivasjon nok til å forsette akkurat nå.

 • sophia-og-walda

  det nye desiget er kult, men er litt komplisert. jeg håper jeg skjønner det etter hvert

 • Iselin87

  Da har endelig min tid for å ha hest på helfor kommet! Luna er nå på plass i sitt nye hjem for vinteren :-) Spennende tid fremover!

 • sal

  Blogg om stevnet i går ligger ute! Ta gjerne en titt og se hvordan det gikk med Athena og meg :-)

 • tiffelif

  Blogg fra den første uken på rideleir ligger ute nå :) litt forsinket, men bedre sent enn aldri!

 • NatalieJacobsen

  Beklager litt krasjet blogg - forside, jobber med saken!

 • ceffylau

  ANBEFALES - Den forferdelige brannen! Sofie lagd en nydelig blogg om den forferdelige brannen: http://hest.no/blog/?blid=1142420 - Margrethe

 • -Stjarna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kineera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineogHesten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarianneNordlli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karina-Saffier

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste-hedda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KeilirogPia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helle1998

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Equestrian-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniTwins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galskapforhest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annikenpaulsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Else-Mosi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieFelix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frasselover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linda99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hedaaab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -enOda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karolinehoiseth

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bikiniii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hjelpannonym

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall*Pandora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljesolnes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-lene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islandshestQ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GlendaDina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kjerstii-hab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Rikke-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tetris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ayuhwa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 123romario123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sara-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PetitPommeHune

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heijorem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenaoghestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cancara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -rosalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • prikken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tajet-stine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BiTi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horse1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Musli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tajet-MGA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nikoo43

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TanitaogStjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andreaal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pinocchio

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Irja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • binders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tina-R-A

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shotime01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • romarioogandrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristianneogco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bamisavi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -heddah-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnikenOP

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineeddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emmma97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • millstjern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.1697

0.0266

6.0751
i 0.0699
a 0.1853