Close

Logo

Det er 431 brukere på siden. 8 brukere er logget inn. Fredag 27.11.2015 kl 01:53

Bjørn på Tyristrand?

Endelig er vinterferien her! Og i vinterferien er jeg dyrepasser. Hehe! Eller dyrepasser og dyrepasser fru blom... Både Pia (KeilirogPia) Og Emma(emmapippi) er i syden, så da passer jeg på hesten til pia, eller det gjør jeg jo uansett da, siden han står jo her. Også passer jeg på kaninen Til Emma. Han heter da Elias og er supersøt! Kanskje kommer det noen bilder av han?

Uansett, så var jeg og min kjære søster på ridetur idag. Hun red Keilir og jeg red Lavilla.

Når vi gikk ut, snødde det vel egentlig ikke, men så begynte det å snø litt mer, men ikke noe ille. Vi begynte å børste og sale på ++ Så var vi klare for tur. Og på den turen skjedde det litt av hvert... 


En illustrasjon til gitt

Jo altså.. Vi startet da å ri, gå og gå og gå... Så møtte vi plutselig to gutter/menn/ungdommen, og de bar da på en hagle? Er ikke helt inn i denne våpen-verden, men det var nå et slags våpen. Og jeg tenke ikke noe mer over det, også går vi videre og plutselig ser vi sånn ca 5 jegere med våpen som er ute på tur.  Vi nermer oss dem og plutselig kommer det en bil. Han ene jegeren vinker på bilen, og bilen stopper. Jegeren sier til personen inni bilen '' Det er hi neddi her, det er tre stykker og de hadde tatt katten til Øystein.'' Jeg tenker med en gang: BJØRN! Og blir ganske så nervøs der jeg sitter. Bjørn på usle lille tyristrand lissom... 

Jegerne begynner da å gå under brua, som for så vidt heter bråten bru, og begynner å tusle rundt. Jeg hadde i tankene at jeg skulle spørre om åssen dyr det var de var ute etter og hva de dreiv med lissom, men kom fram til at det kanskje hadde blitt litt dumt, også hadde jeg vel ikke turt heller! hehe! Uansett så sa jeg ganske forskremt til Marlene at det kanskje kunne være bjørn da, men hun kom med alle andre eksempler som gaupe, grevling, ulv osv osv... Men er det ikke bare bjørner som sover i hi a?? Nå ble jeg litt nyskjerrig, så vet du noe? kanskje det står i avisa imorgen?

Isåfall... Hvem dyr sover i hi, dreper katter og blir jakta på? 

Illustrasjoooon... 


Vi gikk nå videre, og ganske fort var jeger-opplevelsen glemt. Vi kom til porten og jeg skulle til å løpe. Jeg og Lavilla løp først. Jeg så bak meg for å se om Marlene fortsatt satt på, og der ser jeg Keilir står på to bein gitt! Jeg har sett han steile før, men ikke sååå høyt! Men Marlene satt fortsatt på, bare litt forskremt i blikket. Det som var, var vel at Lavilla løp, og at Marlene holdt Keilir igjen, og det skulle han ikke ha noe av gitt! Men det gikk jo bra da, og vi fortsatte å løpe, Kelir først denne gangen.

NÅ var snøværet ille altså! Jeg kunne omtrent ikke se noe! Og det vil jeg si at var ganske fælt! Keilir ble ganske fort sliten, så jeg og Lavilla fikk løpe forran litt. Hun var kjempeflink idag! Fattet galopp som bare det! Det var jo en veldig herlig følelse da, hadde det ikke vært for snøen som absolutt skulle inn i annsiktet mitt! Og det må jeg si var inntenst! hoho! Forfriskende var det ihverfall da.

Så snudde vi, og gikk hjem igjen, og jeg skal si deg at snøen ikke hadde tenkt til å gi seg, den bare plaska i annsiktet; jeg fikk isklumper i hele annsiktet, hestene ble klissvåte, og smarte Marlene som hadde tatt på seg mascara ble jo helt svart i trynet.

Jaja, forfriskende og innholdsrik tur ble det ihvertfall!

Ikke at denne bloggen ble så veldig spennende og sånt, men men! Sånn kan det gå... Bye bye!


Og enda en illustrasjon! haha :-P


0.0371
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

0.0032

0.0300

0.0476

6.0175
i 0.0525
a 0.1879