Close

Logo

Det er 738 brukere på siden. 5 brukere er logget inn. Lørdag 28.11.2015 kl 08:36

Spysjuka på ridetur!

Jeg sitter nå i sofaen, kvalm med pledd pakket rundt meg mens jeg ser på Hannah Montana.

Det startet i dag tidelig. Pia sov hos meg, og ringeklokka ringte sånn i halv ni tiden da vi måtte ta ut hestene. Jeg kjente ganske fort at jeg var ganske så kvalm. Vi lå litt i senga og dro oss før vi gikk ut til hestene. Gradene viste - 27,8 grader! Global oppvarming sa du? 

Jeg kjente jeg ble mer og mer dårlig idet jeg var ute. Jeg fikk tatt på Lavilla et dekken og gått ut. Jeg kjente jeg måtte spy, og plutselig kom det opp. Jeg stod da der og spøy med Lavilla på slep. Men hun hadde jo ikke tid til å vente på meg, så hun begynte jo å gå hun, men jeg var jo sånn ca ferdig jeg... trodde jeg... Vi kom inn på beitet og det kom bare mer. Pia trodde jeg ikke fant håndtaket til ''porten'' der jeg stod og bøyde meg, så skulle hun hjelpe meg med å finne den, for hun måtte jo tro jeg var blind som stod og så ned i bakken en helt annen retning enn der håndtaket var, men neida, jeg leita ikke, jeg spøy heller *æsj*


Vi fikk nå lukt igjen porten og gått inn. Jeg følte meg litt bedre. Men så skulle vi spise da. Mamma var så snill og lagde karbonader til oss, men jeg orket bare halve. Og jeg ble vel egentlig bare kvalmere. 

Siden jeg og Pia har hestene hos hverandre to uker hver, var det idag hestene skulle flyttes til Pia. Vi gikk fra å ri-ikke ri-kanskje ri- ri-ikke ri- ri- ikke ri, og til slutt fikk vi tomlet oss ut. Jeg var enda kvalm, men dette skulle jeg klare! Det gikk faktisk bedre når jeg kom meg ut. Jeg salet på raskt og fikk satt meg opp på gampen min. Det gikk faktisk bedre når jeg satt. Og når det er nesten 30- gjør ikke det akkurat det saken bedre! 


Sånn ca med en gang ble jeg iskald på tærne. Kvalmen ble bedre, nå var det kulden som var problemet! Og all den snøen a gitt! Keilir var litt brøytebil først, men så tok Lavilla over brøyte oppgaven etterhvert. Snøen var sånn ca oooover knærne på Lavilla, og nesten opp til magen på Keilir! Jaja, endelig kom vi oss over snøen og kom til veien. Det ble jo bare skritting siden det var så kaldt. Så vi skrittet og skrittet til vi kom til en liten bakke der vi skulle trave liitt, men jeg klarte ikke så mange travstegene før jeg ble kvalm, også var det jo så kaldt. 

Så ENDELIG da, kom vi oss til Pia. Vi gikk inn, salte av, slang på et ulldekken og slapp hestene inn på beitet.

Så ble jeg hentet og jeg hadde en herlig aften med oppkast og soving på sofaen! Jeg la meg sånn ca kl 4 ellernoe! Fantastisk søndag! juhu!

 


PS: Denne bloggen skulle vel egentlig blitt publisert igår, men jeg fikk bare skrevet halve, siden jeg ikke orket mer. Så da fortsatte jeg idag. Jeg er hjemme fra skolen idag da, også på selve valentinsdagen da gitt! Føler meg ikke helt bra idag, men mye bedre enn igår!

Huff, dette ble vel nesten en liten syteblogg, så jeg forventer ikke akkurat at så mange skal lese den... men men ... Sånn går det når man er syk ;P

Bye bye! 


0.0798
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Theeea

  14:42 - 14.02.11
  Så kjipt -,-
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Suzanne-Marie

  11:04 - 14.02.11
  Uff, har hvert med på det før og det er ikke no artig i det hele tatt! Jeg ønsker deg god bedring :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Moniica

  10:51 - 14.02.11
  Uff, god bedring! Ikke noe særlig å stelle med hesta og ri når man er dårlig altså! Og heller ikke ut i kulda... Og fy søren å kaldt dere hadde det og!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • lisava

  10:37 - 14.02.11
  off, det er hvertfall ikke kjekt å være syk. :(
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
0.0252

0.0292

0.0387

6.1230
i 0.1260
a 0.3019