Close

Logo

Det er 649 brukere på siden. 23 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 10:12

BB: Leietur + kos i kalde blå!

I natt har jeg sovet hos Pia. Og hver eneste kveld jeg ligger der, eller hun ligger her, så måå vi absolutt komme inn på temaet spøkelser, og da blir vi jo selfølgelig livredde der vi ligger! jaja, men så kom vi over på et litt koseligere tema, hest! Vi fikk plutselig skikkelig lyst til å dra på alle mulige reideleire til sommeren, men så er det jo bare en man kan dra på, om man ikke vil bruke tusenvis av kroner da! jaja, over til dagen i dag:
Her har vi gjengen vett!

 

Dagen startet early in the morning med utslipp av hester. Med halvåpne øyne fikk vi hestene ut, og vi fikk slept oss inn og lagt oss i senga igjen. Det tok ikke lang tid før vi sovnet.

 Ringeklokken ringte sånn i halv 11 tiden... Utsett, utsett og utsett ble satt på, før vi fikk tomlet oss opp i 12 tiden. Egg ble stekt og vi lå som noen slakter på sofaen mens vi så på Pitbullterje på TVen.

Vi fikk kledd på oss nok med klær, jeg med den fantastisk knæsje, rosa joggebuksa mi, og lyseblå jakke, og pia med litt mer matchende klær, men men. Sånn kan det gå gitt!  

(Pia og Keilr på bildet)

<3 snupp

Vi gikk inn i stallen for å hente grimene, så gikk vi ut til hestene for så å slepe dem etter oss på en ganske  så forfriskende tur.

Lavilla var et lam idag!! Ikke noe tull. Søte lille lommelomsen! Bare at hun absolutt skulle gå når jeg skulle ta av dekkenet, men hvor kjedelig er vel ikke det da?

Vi gikk litt innover skogen til vi kom til en vei (ikke trafikert vei altså) Der travet vi att og fram for å ta litt bilder. Ikke at bildene ble så bra...(Gleder meg til jeg en gang i framtiden får meg et speilrefleks kamera;) )  Så var det tydeligvis noen som hadde tatt litt feil av datoen, og skøyt opp raketter nå.. Hestene skvatt, og ble litt urolige, men de roet seg etterhvert!


Bildene: 

Lavilla: ''Snøøøø<3''Jeg og Lavilla i farta! (sorry bildekvaliteten)
Pia & Keilir <3


♥ ♥ ♥


Keilir : ''Nå vil jeeeg leie Lavilla!'' hoho...Jasså, Pia! Sitter du der og slækkern? Mens jeg.....


....Tok bilder av søtmomsen Cæsar! <3


Så hadde vi det kos i ulldekkenet mens den andre møkka :D0.0114
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0029
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  00:33 - 03.01.11
  Nice pictures, og fint blogge chrestine :)) ♥ det var en herlig dag, selvom det var litt slitsomt å leeeiee og ikke ri liksom ;D hhaha!
  looking forward to have some nice trips with you in the future ;)) Love yah
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
0.0133

0.0306

0.0384

5.7746
i 0.1131
a 0.2755