Close

Logo

Det er 829 brukere på siden. 30 brukere er logget inn. Tirsdag 24.11.2015 kl 23:08

''Nå faller jeg av''.....

..... Var det første som slo med da Lavilla klikket helt og bukka sånn ca 6 ganger etter hverandre på jordet idag...

(fra en annen dag hun oppførte seg litt mer eksemplarisk...)

Jeg og Pia hadde gledet oss lenge til å løpe på jordet, la hesteme strekke på bena, og bare nyte den herlige galoppen. Men ble det sånn?

Ehh.. nei! Jeg merket ganske fort når vi kom på jordet at Lavilla var i det festlige hjørnet, følelsen var ikke særlig god kan man si. Men er det en måte å få ut energien på, så er det å frese rundt på jordet......

Vi startet med å varme opp. Lavilla ristet litt på hodet idet vi travet mot den stode bakken vi pleier å løpe opp. Jeg tok en volte og fortsatte å varme opp.

Så endelig var hestene ferdig varmet opp, og det var klart for litt action! Keilir og Pia løp først og jeg merket ganske så fort at det begynte å gå litt galt. Bukkene kom som flere bølger i havet. Jeg begynte å få mindre og mindre kontroll.

 ''Nå faller jeg av''

 var det første som slo meg. Men jeg skulle prøve å holde meg på. Jeg fikk omsider stoppet henne (i to sek) og satt benene inn i stigbøylene før hun for avgårde igjen. Gjør hva du vil, det eneste jeg tenkte på var å holde meg på, og prøve å stoppe henne, noe som viste seg å være ganske vanskelig. Jeg fikk ropt til Pia at hun skulle stoppe, så jeg og fikk stoppet,... og sånn endte det. En stykk gaaal hest, og et nervevrak av en rytter.... *kremt*

(også fra en annen gang)

 Jeg har opplevd det en gang før på henne, men det var på langt nær så ille som dette, hun vrei seg i lufta, desperat etter å få meg av kjentes det ut som. Men dette skjer jo bare på jordene, ingen andre steder, så jeg tror jorder er litt vel *løpe løpe, hoppe og sprette* for Lavilla! haha! Klister i rompa får man ihvertfal av å ha en sånn hest! ahha.

Jaja! Jeg gir meg ikke, og finner en litt brattere bakke å galoppere opp. Denne gangen ble det bare ett bukk!! Wow!! haha! Jaja, og resten trav, da jeg holdt henne ganske så godt igjen.

Neste bakke var enda litt brattere, nå var det bare ett bukk igjen, og resten galopp. Da denne bakken var ganske bratt, måtte hun vel heller konsentrere seg om å løpe.

Neste bakke gikk i trav, så det var jo grett! hehe!

Vi bestemte oss for å ta en siste bakke før vi ga oss. Det er lissom favorittbakken! Passe bratt. Jeg fattet galopp, og det gikk som smurt oppover bakken. 0 bukk, og bare en herlig galopp. Jeg var glad Lavilla endelig hadde skjerpet seg. Og* BANG* Jeg skjenner jeg blir løftet opp i luften og kastet litt framover. Skikkelig ekkel følelse, men jeg satt fortsatt i salen!

Nå var det nok, jeg ba om trav, og det var som en bil med tjaa... Sånn følelse når man kvæler bilen eller hva man skal si... (jeg er god til å forklare) Hun føk bort, men jeg fikk holdt henne igjen, så så lenge varte den lykken! Jaja! Skritteturen ble lang, og Lavilla fikk på seg ulldekken!

Væste jordeløpinga jeg har vært med på ihertfall, men vi skylder på energiinnholdet.

Såå.. Har egentlig en anelse om at det er 0 personer som har lest denne bloggen, men hade sier jeg nå ihvertfall ;D bye bye!!

Jeg er jo glad i deg forde da, vennen <3


0.0256
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0130
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  22:19 - 04.12.10
  detta husker jeg! haha, stakkar deg.. jeg hadde ikke klart å sitte på Lavilla når hun gjør sånn her hvertfall! :P Du er flink! Du skriver braa da, så det blir jo ikke kjedelig å lese ! :))
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • felicialinnea

  23:07 - 08.11.10
  Fin hest! Bare å skritte masse på jordene til du har kontroll i skritt og så gå over til trav og deretter galopp ☺ du er utrolig god til å skrive! :-D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0090

0.0287

0.0383

6.3843
i 0.0624
a 0.4909