Close

Logo

Det er 747 brukere på siden. 3 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 03:05

Dyretolksamtale med Lavilla <3

 Her er dyretolk samtalen jeg hadde med Lavilla. Jeg brukte Monica Frydenlund.

Det jeg har kommentert på er i lilla skrift :)

 

Aces La Villa

Varmblodstraver, hoppe, 7 år

Eier; Christine Hamre

 

Monica Frydenlund, 12.08 2010

 

Følelsen av å være vis

**

 

Det begynte som en flørt, men det ble noe mer. Jeg kan ikke tro at du tenkte deg at du ville ende opp med meg til slutt;) Jeg tror du ventet på noe annet fra en hest enn hva jeg kunne tilby deg, men alikevel ble det oss to. Og det føles som om du har blitt svært så fornøyd med det:D det gleder meg at jeg har gledet deg, og jeg føler meg trygg på at vi kommer til å ha mange fine dager til foran oss. Det er nemlig slik at for meg, er det bare deg og meg som gjelder. Jeg blokker ut alt annet, og ser verden i ett tunnelsystem, hvor du alltid står i sentrum av begivenhetene.

Dette stemmer veldig bra. Jeg hadde forventet meg med av Lavilla, men nå er jeg superfornøyd med at vi to endte opp sammen.

 

Det er alltid så godt å høre deg le og snakke. Jeg vil gjerne se deg hele tiden, og jeg setter pris på alle småturene du er innom meg hver dag, selv om det strengt tatt ikke alltid trengs. Men da vet jeg at du bryr deg om meg, og jeg føler varme i hjertet på grunn av det:)

 

Haha! Jeg er nok litt for mange småturer bortom henne ja, men sånn er det jo når man har hesten hjemme :)

 

Det er noen byturer på deg og meg av og til. Jeg føles som om det av og til kan gå litt på skjeve, (følelser meg ør og litt svimmel, mulig vondt i hodet) Men som regel går dette veldig bra.

Hmmm...

 

Jeg konkurrerer gjerne sammen med deg. I hva du vil! For jeg føler jeg kan takle det meste i sammen med deg.

Du gir meg styrke og veiledning, og jeg utfører oppgavene. Dette er en helt fin arbeidsfordelig mellom deg og meg! For jeg er født til å ta grovarbeidet, mens du er født inn i å ta det litt finere arbeidet. Så da synes jeg dette blir veldig bra!

 

Jeg har tenkt tanken på å starte noen småstevner med henne ja!

 

Hva synes du om å stå alene?

Jeg synes dette går greit, så lenge du har mye tid til meg. Jeg blir mer avhengig at du er en del hos meg når jeg ikke har kamerater rundt meg. Jeg vil også etterhvert miste litt av mine sosiale evner med andre hester, så det er veldig greit om jeg kan gå på beite i lag med andre hester om sommeren fo eksempel, så jeg ikke faller helt utenfor. Men i det daglige er jeg ikke avhengig av annet selskap enn ditt:)

 

Hun står jo egentlig alene om vinteren og står med andre hester på sommeren. Jeg har tenkt veldig mye opp og med om jeg skal skaffe hest på for om vinteren, og tenker enda!

 

Helse

Jeg føler meg nok litt eldre enn hva jeg faktisk er. Men jeg er usikker på om dette bare er fordi jeg sitter inne med veldig mye kunnskap eller om det er rent kroppslig.

Jeg føler meg litt stiv av og til (følelsen av at det er noen andre enn henne som er det, men jeg vet ikke. Følelsen av å være veldig gammel i kroppen, vanskelig for å bøye seg, eller gå på tøylen)

 

Ja, hun er veldig stiv, men driver å myker henne opp :)

 

Jeg kan gjøre alt du ber meg om. Så lenge jeg er trent og i form.

 

Hva synes du om tur/dressur/sprang?

Jeg elsker å gå på tur! Det er det beste jeg vet, gjerne turer på stier i skogen. Det er også veldig greit å trene dressur på turer når det er fin grusvei bortover. Det er bedre enn å være på bane.

Jeg liker å bruke naturen, så alt av nedfall, naturlige hindre er også veldig morsomt.

 

Jaha, det er så dumt at vi ikke har så mange turmuligheter her i nærheten, man må lissom gå langt for å komme til en sti, men det går nå gå det også :)

 

Det beste er å være en så allsidig hest som mulig for deg!

 

Hva synes du om Christine som eier?

Christine er flott! (får følelsen av langt hår og fletter, vet ikke hvorfor) Hun er hva jeg vil kalle atletisk, og vi kler hverandre svært godt. Vi er litt av ett radarpar når det kommer til stevner og sånt! De fleste vet hvem vi er, og vi har mange venner.

 (følelsen av at noen snur ryggen til dere av og til, får følelsen av svik) Jeg synes ikke du skal ta det så tungt. Du vet hvem dine virkelige venner er, så ta heller vare på de. Vær heller litt vaktsom ovenfor de andre. De som er dine sanne venner er det av hele sitt hjerte, akkurat som jeg. De er like glad i deg som du er i de!

 

Hmm.. Jeg har jo mere kort hår uten fletter, da men ;) hihi! Har aldri vært på stevner med henne, men har veldig lyst, så får vi se om vi blir et radarpar da ;) heheh! Hmm... Vet hvem mine ekte venner er ja, og er veldig glad i dem :D <3

 

Natten går mot slutten, og jeg sniker meg inn i drømmene dine. Der har jeg en stemme, og jeg hvisker; jeg elsker deg<3

Ntaaaa! Søteste setningen <3


Dette bildet sendte jeg med :)


0.0351
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0035
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • emmapippi

  23:10 - 14.08.10
  så nydelig samtale! den siste setningen var søt ja! ♥ " gurilann" haha!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0029
 • KeilirogPia

  12:19 - 13.08.10
  La Villa er såå nydeligg ♥♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0064
 • Urdiis

  21:01 - 12.08.10
  Fin samtale, nydelig hest :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0069
 • Suzanne-Marie

  20:32 - 12.08.10
  Jeg vurderer å prøve hun selv, hvor mye betalte du ?? :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0035
0.0260

0.0301

0.0399

6.5824
i 0.0847
a 0.2160