Close

Logo

Det er 1557 brukere på siden. 33 brukere er logget inn. Mandag 30.11.2015 kl 21:35

ANMELDTE BLOGGER.

Jeg vil bare si at jeg aldri har anmeldt en blogg før, så dette er ikke så imponerende altså! Bli heller ikke sur for tipsene jeg har gitt dere. Dette er bare tips som jeg vil hjelpe med, og du trenger selfølgelig ikke bry deg om hva jeg skriver ;) Jeg kommer til å oppdatere denne bloggen for hver blogg jeg anmelder, så ikke fortvil om du har kommentert på det forrige innlegget, og jeg ikke har anmeldt deg, for da har jeg bare ikke gjort det enda ;) Sier ifra i GB når jeg er ferdig :D


BLACKYKYRRE

Header/profilbilde: Flott at profilbildet og headeren matcher og at de igjen matcher med forsiden. Men bildene er veldig skurrete, og jeg ser nesten ikke hva som det er bilder av på headeren og profilbildene, spesielt på Kyrre sitt bilde. Du kunne kanskje også hatt et ''slagord'' istedefor bare Blacky og Kyrre. Men de var veldig fine, hadde det ikke vært for det jeg har pirket litt på  ;)

Karakter: 4

Forside: Kjempefin forside der du har pyntet opp med et bilde med tekst, eller hvordan jeg skal si det ;) Men her også, er bildene veldig skurrete. Kanskje du burde hatt et ''bilde med tekst'' til deg også, så blir det mer ryddig :D For å være superpirkete, ser jeg at du har glemt en siste bokstav i innledningen om deg, der det egentlig skal stå gang, men det står gan. Det er jo selvfølgelig ikke så farlig ;)

Karakter: 4-

Bloggene: Det kan nesten bli litt mye ''headerblogger'', så jeg foreslår at du lager en blogg der du putter headerene inn, så kan du oppdatere for hver gang du lager en nye headere til folk ;) Ellers er det mange andre fine blogger med lite skrivefeil. Det som trekker litt ned, er nok at kvaliteten på bildene ikke er av det beste slaget... Vil anbefale å laste opp i tinypic/photobucket :)

Karakter: 3+

Sluttkarakter: 4

Lykke til med bloggingen framover :D

 

Headeren

Profilbildet

ANNAMARIE-DAISYS

Header/Profilbilde: Veldig søtt bilde av ponnien, men du burde kanskje ha en skrift på det og kanskje ha det litt redigert. Samme tenker jeg om profilbildet:) Kanskje litt skrift og litt redigering på dem :-)

Karakter: 2

Forside: Pen og ryddig forside! Jeg liker at du har pitapataer som viser hvor lenge du har hatt hestene dine:) Likte også fargen på pita pataene. Men det som kræsjer litt der er at underoverskriftene er blåe, kanskje du kunne endret de til  rosa, så de matchet pitapataene? :)

Karakter: 4

Bloggene: Interresange overskrifter som forteller hva du har gjort den dagen. Likte at du har så god orden i bloggene dine og at det er underoverskrifter som gjør det mere ryddig =0) Det ser også ut som om du ikke har mye skrivefeil i bloggene :) Det som kanskje trekker litt ned er at bildene ikke er av best kvalitet. De er veldig fine, men kanskje du kunne lastet dem opp i Tinypic/ photobucket ? :)

Karakter: 5

Sluttkarakter: 4+  

Lykke til med bloggingen framover :D


MAJORODA

Header/profilbilde: Likte stemningen på headeren og profilbildet ditt. Det er selfølgelig en stor pluss at det matcher. Det som trekker litt ned er at man ikke ser hesten til høyre på headeren, men det er vel kanskje sånn det skal være? Uansett tror jeg det kanskje hadde vært litt finere om du hadde tatt bort bløtfokusen (om du har det da) ;)

Karakter: 4-

Forside: Veldig ryddig og fin forside med bilder på nyheter, rytteren og hesten. Men jeg syntes ikke det passet helt med fargen på rytteren og hesten (skriften). Syntes de ble litt for knæsje til resten. Informasjonen er kort og rask, noe jeg liker ;)

Karakter: 5-

Bloggene: Veldig bra blogger med masse bilder og noen er bare med tekst. Kanskje du bare kan hive inn noen bilder som absolutt ikke har noe med emnet å gjøre, bare at man får noen pauser fra lesingen og kan kose seg og se på noen bilder :) Når bildene er på bloggen, er ikke kvaliteten best her heller. Så jeg anbefaler deg, som alle andre å laste opp i tinypic/photobucket :)

Karakter: 4-

Sluttkarakter: 4

Lykke til med bloggingen framover :D


VICTORIAMP

Header/profilbilde: Fine bilder på headeren, men kanskje du kunne prøvd ut litt forskjellige effekter og gjøre headeren og skriften litt mere spennende? Profilbildet var fint, og litt spesielt. Litt utydelig.

karakter: 3

Forside: Fin og ryddig forside, men kanskje bildet du har, burde være litt større, så man ser hva det er bilde av. Og kanskje du kunne lagd pitapataen litt større. Jeg ser desverre noen skrivefeil i teksten.

Karakter: 3

Bloggene: Fine blogger, men overskriftene kan noen ganger blir litt kjedelige. Jeg finner noen skrivefeil i bloggene og kvaliteten på bildene er ikke av den beste. Men det er kjempebra at du har med bilder i de fleste bloggene :D

Karakter: 4-

Sluttkarakter: 3+

Lykke til med bloggingen framover :D

 


ANEETTEE

Header/Profilbilde: Fine bilder på headeren og profilbildet. Men kanskje du burde klippet ut huset bak osv.. Men ser jeg riktig, er det vel ikke du som har laget den? Fint bilde også på profilbildet, men her ville jeg også lagt til litt tekst og noen effekter, kanskje ;)

Karakter: 4

Forside: Likte fargen på skriften, og at det er samme skrift på overskriften på bloggene. Veldig fin og oversiktlig forside :) Men kanskje du burde ha et bilde, pitapata eller en presangtasjonsfilm på forsiden for å friske opp siden litt.

Karakter: 4+

Bloggene:  Veldig interresange overskrifter som gjør at leseren vil klikke seg inn på bloggene dine. Også veldig bra skrevet, men noen FÅ skrivefeil. Kjempebra at du har tatt deg tid til å laste opp bildene ordentillig, så kvaliteten blir best mulig :)

Karakter: 5

Sluttkarakter: 5-

Lykke til med bloggingen framover :D


0.0164
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0024
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • BlackyKyrre

  10:19 - 13.06.10
  takk for anmeldelse
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • aneettee

  15:26 - 09.06.10
  Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde min : ) Du er kjempeflink og takk for tilbakemeldinger ! :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Majroda

  20:31 - 08.06.10
  Takk for at du anmeldte meg :) Det er mye jeg må rette på, men jeg har bare aldri fått noen tilbake meldinger fra folk, og da er det ikke så lett og finne mine feil. Headeren skal være sånn. Det skal fokusere på dressur bildet. Og forsiden tok jeg farger på hest og rytter fordi det ikke skulle bli for kjedelig og bare svart hvit. Og ja du har rett jeg må ta med mer bilder når jeg skriver :P Men hvis du ser på tb`en min så har jeg gjordt det :) Gjorde det ikke da jeg datt av hesten fordi jeg lå og hadde det så vondt. Men du er flink til å anmelde :) Tusen takk :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • AnnaMarie-Daisy

  20:31 - 08.06.10
  Takk for anmeldelsen :) Ja, jeg vet det, bildene mine blir i elendig kvalitet når de havner i bloggen :( Det irriterer meg like mye hver gang! For egentlig så er de i bra kvalitet.. Hvordan er det tinypick o.l. fungerer da? Koster det noe?:)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0143

0.0319

0.0421

48.2924
i 0.0425
a 0.1302