Close

Logo

Det er 549 brukere på siden. 18 brukere er logget inn. Søndag 29.11.2015 kl 13:18

TB: Hvordan skrive bra kommentarer?

noen ganger når jeg har brukt lang tid på å laste inn bilder på tinypic for så å legge dem inn på her, er det da litt kjedelig å få bare '' fine bilder'' , '' bra blogg'' eller '' morsomme bilder''Som kommentar. Selfølgelig er det mange som er flinke til å kommentere lange kommentarer, men noen ganger blir kommentarene litt korte, og da har jeg tenk til å lage en liten TB om akkurat dette å kommentere bra kommentarer :)

Hvordan er kvaliteten?

Er kvaliteten hest.no kvalitet, eller har personen brukt litt tid på å laste dem opp i tinypic/ photibucket? Kanskje du kunne kommentert noe om kvaliteten.

Hvordan er sitsen? (om det er rytter da)

Ser rytteren ut som en potetsekk ? Kanskje du kunne gitt noen tips om hva rytteren kunne gjort bedre? (på en vennlig måte) Eller er sitsen fin og ordentillig? Kanskje du kunne gitt litt ros på gunn av sitsen.

Hvordan er utstyret?

Matcher kanskje sjabraken og beleggene, eller har hesten et veldig fint hodelag? Falt kanskje sjabraken i smak? Eller kanskje rytteren har en kjempefin genser?

Bruker rytteren noen hjelpemidler? Sterkt bitt? Om personen på bildet ikke bruker det, men alle hjelpemidler er jo ikke like ille som alle andre, så kommenter gjerne utstyret.

Hvordan er bakrunnen?

Er det en fin strand som bakrunn, eller er det kanskje en skog som gjør bildet litt spennende? kommenter også gjerne bakrunnen.

 


Her kunne kanskje kommentaren vært(dette er ikke for å skryte, kan jo ikke stjele bilder , så da ble det mitt eget ;))

'' Så kult at du har gjort om bildet til svarthvitt, og at du har tatt bløtfokus rundt! Det gjorde det litt mer spennende. Veldig bra kvalitet er det også:) Kanskje du burde rette deg litt mere opp i ryggen, men ellers var det en veldig nydelig hest! Det var skikkelig kult med manen! Det ble litt ''vilt'' hihi! Syntes det er bra du bruker et mildt bitt og ingen kunstige hjelpemidler, det viser at man kan få til ting uten hjelpemidler også ;-D Lykke til videre!


Og selfølgelig!

Må du jo få trøkt med hvor nydelig hesten er! hehe! Det er jo også mange mange mange mandre ting du kan ta med !

- Husk: Vær hyggelig :-D


0.0198
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0034
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  16:52 - 13.05.10
  ♥ du/dere er best
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0036
 • FreSti

  20:20 - 11.05.10
  Helt enig med deg det er utrolig irriterende når du har laget en lang blogg og brukt masse tid på den så får du en kommentar som "Bra blogg=)". Da tenker jeg bare er det noe mer likte du noen av bildene godt, hva likte du med dem? Jeg har begynt å prøve å skrive litt mer enn bare en kort kommentar. Det er mye kosligere å få en litt lang kommentar enn en liten kommentar som nesten ikke har noe å si. Hvis man kan skrive 4-5 setninger så er jo det bra=) Veldig bra blogg forresten, fin header du har=D Likte godt måten du skrev på
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0071
 • Inkipinki

  20:18 - 11.05.10
  Bra blogg! Jeg selv er vdeldig dårlig på å lage fine lange kommentarer, noe som irriterer meg! Fine tips!!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0054
 • Danica

  20:07 - 11.05.10
  hm nå er det jo litt med det at det er ikke alle man kan si foreks at de skal rette seg opp el si noe om bitte. har sett flere her ute som hisser seg opp for mindre enn det. så tror kanskje det er grunnen til at når det er en bildeblogg at det ofte blir litt sånn som du sa korte kommentarer. Og sånn som hesteverden er det det ikke lett og vite hva som er galt å si eller hva som er feil og si. Fort gjort å si noe dumt og si ting som kan virke feil på enkelte personer. Å folk blir fort sinte og irriterte. tror det er derfor folk ofte skriver kort enkelt og ting det ikke er mulig og missforstå. Min mening da. men skjønner hva du mener.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0101
 • ChristinaKicki

  20:07 - 11.05.10
  Kjempebra blogg, jeg er helt enig! Men jeg er nok dessverre ikke alltid så flink til å følge dette eksempelet selv da. ;)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0052
 • Rufus

  20:06 - 11.05.10
  Bra med tips når det gjelder å kommentere bildene, men tror bloggerne er litt redde for å kommentere sits, hjelpemiddel også videre i tilfelle det skal bli misforstått.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0037
 • LilleMinert98

  20:05 - 11.05.10
  Bra blogg!☺ Kjempe bra tema, det er noen der ute som bare skriver "bra blogg". Dette burde flere lese, så de kan skjønne hvordan ordentlige kommentarer kan være:-D Dette er en forsideblogg, absolutt!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0077
0.0539

0.0286

0.0364

5.8658
i 0.0944
a 0.9804