Close

Logo

Det er 919 brukere på siden. 19 brukere er logget inn. Lørdag 28.11.2015 kl 12:16

1 ÅR SIDEN!

Denne skulle vært publisert den 28/3, men jeg er litt treig ;) hoho!

I dag er det akkurat ett år siden jeg fikk min første hest.

Jeg husker det som det var i går. Pappa, Charlotte og jeg dro til monserud for å hente henger. Når hengeren vår på, var det bare å reise til fredrikstad. Der stod den nye hesten min, Toya. Når vi kom fram stod de der og venta. Toya stod inne. Og mens pappa skrev under på kontrakter, gikk jeg og Charlotte inn i stallen for å hilse på Toya. Hun stod der så nydelig, mens den forrige eieren tok på transportbeskyttere.

Nå var tiden inne til at vi skulle få henne på hengeren. Hun var litt motvillig, men etter et tau bak rompa, gikk henne inn. På veien hjem måtte jeg inn flere ganger for å bare se på henne :) Hun var så nydelig!!!

Vel hjemme leide vi henne litt og satte henne på det nye beitet, det så ut som om hun trivdes. Jeg var så utrolig glad at det kan ikke beskrives, å ha din helt egen hest hjemme!

Dagene gikk og vi red på jordet og på tur. En dag jeg og marlene galloperte på jordet, tok henne ut, bokka og jeg datt av ;) haha! Jeg beggynte da på ridetimer, og ridelæreren sa vi hadde gjort et cup! Hun kunne så masse og var kjempeflink! Men vi merket allerede at det var noe galt. Vi fikk ikke børstet henne, det var nesten umulig å få på henne salen, og når vi red på tur stoppet henne opp og nektet å gå videre. Vi kontaktet dyrlege og det viste seg at det var noe galt med benene hennes.

Vi dro til bjerke. Der skulle de bedøve forskjellige ledd osv. Det siste jeg så til Toya var at hun stod inne i en boks og gomlet på høy. Jeg sa ''hade'' Og trodde vi skulle hente henne igjen neste dag. Det ble aldri noe henting. Dagene gikk og de ble ikke ferdige med å undersøke henne.

En dag var jeg og Marlene på sandvikasenteret og ventet på pappa som skulle hente oss og kjøre oss til bjerke der vi skulle hente Toya. Men pappa kom ikke med noe hestehenger og vi fikk ikke hentet henne da heller.

 


Jeg lurte på hvor hun ble av, men jeg turte ikke spørre. Jeg tenkte mange ganger at hun hadde blitt avlivet, men jeg orket ikke tanken. Jeg hadde bare hatt henne i to måneder, men jeg hadde blitt utrolig glad i henne!

En dag var jeg og mamma på væleren å badet. Vi var på vei hjem og jeg viste henne der vi pleide å gallopere oppover. Da sa hun det. Hun spurte om jeg hadde skjønt det, og jeg hadde vel det, men det var ekstra sterkt å få høre det.

Den kvelden var utrolig vanskelig. Jeg var ute hos kaninene, og det var da jeg brøyt helt sammen! Jeg gikk inn i boksen hennes og den var tom, jeg syntes så tydeligjeg hørte henne trampe i gulvet, men det var ingen Toya der. Både jeg og mamma gråt hele kvelden, men det var godt å få det ut. Det er bare så urettfeldig! Hun var halt på tre bein og det var best å la henne få slippe.

 


Hvil i fred, vennen. Du vil alltid være husket. <3


Nå gresser hun på de grønne engene <3


Meeeen, etter en måned bestemte vi oss for å gå videre og det var da Aces La Villa dukket opp. Si satt lenge på finn.no for å frøve å finne noe, men den gang ei.. Pappa satte en annonse i avisa og samme dag, ringte en mann som hadde en traverhoppe.

Mamma, pappa, charlotte og jeg dro like så gjerne dagen etter for å se på henne. Hun var nyydelig, men stooor! De hadde ikke sal, men jeg og Charlotte prøvered hun et lite stykke. Jeg var veldig nervøs der jeg satt helt alene ;) hehe.

Vi bastemte oss for å få henne på för først og de kjørte henne hjem til oss samme dag faktisk!

Og nå sitter jeg da her, ett år etter jeg fikk min første hest :) hoho

 


Og jeg er veeeldig lykkelig :D


0.0172
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0027
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • sophie00

  13:21 - 02.04.10
  Uff, så trist med den første hesten din! :'( Men kjempebra at du fant La Villa da, hun var nydelig^^ Lykke til videre:D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Karoline Sveen

  12:51 - 02.04.10
  Kjempe fine begge to! Var utrolig synd med den første da "/ Men som sagt under her, kjempe bra det gikk videre! Lykke til videre ☺
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
0.0091

0.0547

0.0374

5.8092
i 0.0389
a 0.1862