Close

Logo

Det er 1237 brukere på siden. 30 brukere er logget inn. Mandag 30.11.2015 kl 10:44

For en tur !!!

Dette blir kanskje et langt og kjedelig blogginlegg uten bilder(jeg skylder på at jeg ikke finner overføringsledningen, jeg tok nemlig masse bilder i dag. Men den skal bare leke gjemsel :(), men har du lyst på en god latter burde du lese... Jeg sitter ihvertfall her og ler av det som skjedde på turen i dag.

Så, over til turen :) Jeg gikk nå ut og beggynte å sale på Lavilla, når jeg var ferdig satte jeg meg oppå og begynte å ri (jøss) ! Først gikk vi opp bakken, der var det en traktor, men av en eller annen merkelig grunn, så syntes ikke Lavilla at den var noe skummel :D *stolt* Så vi tuslet videre, lykkelige uvitende om hva som kom til å hende.... Når vi kom et lite stykke hører vi masse høy dunking eller hvordan jeg skal forklare det. Og ganske langt borte ser jeg en sånn stor, gul ''hakkemaskin'' som hakket i bakken. Og den var litt i skumleste laget! Hun stoppet og kikket, jeg satte henne i gang og hun gikk en meter til hun stoppet igjen. Hun går nermere og nermere det lille jordet som var vedsidenav veien og plutselig fyker hun ut i en full gallop over jordet og på vei hjem. Jeg tenkte bare ''nå detter jeg av, nå detter jeg av'' men det gjorde jeg faktisk ikke :) Så jeg fikk roet henne ned og beggynte å gå den andre veien...

Så vi gikk mot skogen, eller jeg kan vel ikke kalle det skog, for det går biler der også (uheldigvis) Når vi er inne i skogen traver vi litt-mer-fort, siden hun er traver å elsker hun å trave, så når jeg ber om gallop, nei da traver vi fortere, jadda, men det er jo gøy det og :D Da vi var ferdige med travingen snudde vi.

Jo.. Vi møter en bil, bilen åpner vinduet og jeg ser at personen inni vil snakke med meg. Jeg tenker jo såklart: '' herregud, skal han fortelle at jeg ikke kan ri her nå eller''? Men han var veldig hyggelig, jeg har faktisk ikke opplevd lignende ;) hoho. Han sa at det kom en lastebil og at den sansynligvis hadde stor fart. Jeg rakk ikke å si takk til deg. Så om du ser dette (noe jeg tviler sterkt på) TUSEN TAKK :D

Men over til actionen!!! Det er her det morsomme starter!!!::::::

Lastebilen kom så klart, og jeg så ikke noen annen mulighet enn å gå i skiløypa (jeg vet du tenker: du kan jo ikke gå i den!!!!!!) Men skulle vi blitt kjørt på da ? Så jeg var så DUM at jeg styrte Lavilla inn i skiløypa, og da snublet hun selfølgelig, så jeg falt over halsen hennes, men landet på bena! (jeg er halvt katt;)) Og når lastebilen hadde kjørt forbi, måtte vi streve med å komme oss opp! Lavilla snublende i snøen, og jeg med snø opp til magen. Herregud!!  Lastebisjaføren fikk nok seg nok en god latter : hahahahaha!!!

<3

0.0214
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

  • Angel99

    22:14 - 03.03.10
    eg digger a ri når solen skiner!=)!=)!=)!
    Du må logge inn for å like denne kommentaren!
    0.0038
0.0089

0.0286

0.0366

6.2993
i 0.0494
a 0.1922