Close

Logo

Det er 1380 brukere på siden. 33 brukere er logget inn. Mandag 30.11.2015 kl 19:50

Beauty and the Beast

Tale as old as time, true as it can be, barely even friends.
Than somebody bends, unexpectedly...

Oppdatering for uke: 50


Mandag

Deilig å være hjemme fra skolen noen timer tidligere enn vanlig. Rakk faktisk å kose meg litt hjemme før stallen, fikk spist middag og slappet av litt. Anna (aka. faren til Anna) hentet meg 15.30 utenfor huset - er så deilig med foreldre som kjører!

Ronja var litt gretten idag, *du har nesten ikke vært her på en uke, gidder faen ikke prate med deg... grumf*, men jeg ignorerte henne. Er bare så glad for å holde på med henne igjen og jeg vet jo at det er noe som går over etterhvert som humøret hennes forandrer seg - er tross alt dame, må forstå ;)

Det ble en liten blanding av løpe runder i snøen på jordet og jobbing barbakk på banen i sidepull. Hun var kjempe flink og gikk godt frem og bøy på seg selv hele veien. Hun fikk en skikkelig oppvarming med skritting i dypsnø før vi løp litt på jordet så det gjorde nok endel for bevegelsene hennes før jeg satte meg til for å jobbe litt. Skal nok ha en banedag i løpet av uka, for å teste litt hvor landet ligger etter de store nedturene sist baneøkter.

Når vi var ferdige var hun god å svett. Fikk på seg godt med dekken og koste seg med maten sin og ikke minst den deilige boksen som var ny flisa, myk og god - hihi, bortskjemte flekken!


Det ble en liten blanding av løpe runder i snøen på jordet og jobbing barbakk på banen i sidepull. Hun var kjempe flink og gikk godt frem og bøy på seg selv hele veien. Hun fikk en skikkelig oppvarming med skritting i dypsnø før vi løp litt på jordet så det gjorde nok endel for bevegelsene hennes før jeg satte meg til for å jobbe litt. Skal nok ha en banedag i løpet av uka, for å teste litt hvor landet ligger etter de store nedturene sist baneøkter.

Når vi var ferdige var hun god å svett. Fikk på seg godt med dekken og koste seg med maten sin og ikke minst den deilige boksen som var ny flisa, myk og god - hihi, bortskjemte flekken!

Jeg brukte resten av dagen til å rydde i sakene mine på stallen. Dro frem alt av dekken, grimer, leietau og diverse for å gå gjennom det og legge det i rekkefølge ettersom hva jeg trengte nå som vinteren har meldt sin ankomst. Jeg fikk ryddet en hel god del og var meget fornøyd med meg selv. Men jeg innser jo at jeg er litt short på vinterdekken og det står øverst på min "To buy list". Ronja skal få seg et skikkelig godt og tykt vinterdekkens om ligger bra og som varmer henne og musklene hennes godt.

Gleder meg til heste-shopping
neste uke med Therese og Anna
<3Just a little change. Small, to say the least.
Both a little scared, neither one prepared
Beauty and the Beast


Tirsdag

Hvil i fred Bjørn Lippestad
Rektoren vår døde idag 08.12.09 kl: 06.50 av strupekreften han har sloss mot i to år nå. Nå har han fått fri fra smertene og alle tanker går til familie og bekjente.

Uansett hvor trist dette er var det uansett deilig å slippe tidlig på skolen. Jeg trengte å puste litt ut før det var tut-og-kjør stressfaktor igjen. Jeg måtte være i byen ved 14-tiden og etterpå var det kjøring med flekkedyret og med Nuggi som passasjer.


Jeg og Nuggi har vært gjennom endel sammen xD

Det var døds moro. Ronja oppførte seg eksemplarisk unntatt to ganger hvor hun ville motsatt vei av meg, men alt i alt var hun kjempe flink. Naug er jo ikke så vandt med verken hest eller vogn så hun var nok litt små nervøs, men alt i alt en god opplevelse.

Hun gikk godt på hele veien, sklei litt innimellom da hun har mistet en brodd på en baksko, men ikke noe ille. Vi møtte flere biler og hun tok det helt med ro uansett. Null stress der i gården.

Mens jeg kjørte satt Naug og leste fra historie boka mi og spurte meg spørsmål så jeg skulle lære noe og vet dere hva? Jeg lærte en hel del!! *STOLT* haha!

På slutten kjørte vi litt rundt på jordet hvor hun virkelig fikk løpt fra seg. Hun så ut til å elske det og gav virkelig alt når hun løp i snøen. Digg var det <3

Hesten var god og svett etterpå, men fornøyd! Og dette skal sååå gjentas!

Takk og lov for at jeg ikke skulle ri idag, lårene
mine er kjøttkaker etter gårsdagens barbakk økt!!


Savner detta jeg jenter <3

Ever just the same, ever a surprise.
Ever as before, ever just as sure.
As the sun will ariseOnsdag

Idag holdt jeg igjen på å slå meg helseløs på jobb, heldigvis fikk en medansatt tak i meg før jeg smalt i bakken. Hadde ikke personen stått der hadde det nok gått hardt utover både rygg og hode da grillen stod rett bak meg :S One svidd Thea, coming up!

Kommentar fra medansatt: "En dag slår du deg helseløs Thea, vet du det?" "Ja, fullstendig klar over det..." Godt å vite at det ikke bare er jeg som legger merke til klumsheten min for den blir bare verre og verre for hver gang jeg jobber. Skulle tro jeg går rundt med ønske om å dø der 8)

Anyways

Stine hadde Ronja for meg!
De hadde hatt en baneøkt og Stine sine ord var som følger: Hu var litt ku i starten, men ble en gud på slutten og jobba bra!

Herlig å høre sånt, Ronja er alltid en ku i starten så det er bare å venne seg til xD haha! Digg å høre at det gikk bra da, det gleder meg. Selv om jeg så gjerne gjerne skulle vært der og sett på... Men er jo umulig når jeg jobber! Er lærerikt å se andre ri hesten sin, er så mye enklere å se hvor feilene ligger og hva man burde gjøre for å få hesten til å jobbe bedre. Men men, det får bli en annen gang.


 

Tale as old as time, tune as old as song.
Bittersweet and strange, finding you can change.
Learning you were wrong.


Foto: Gry

Torsdag

Shopping med Anna og Therese på Hest1 og kjøpte alt for mye for alt for mye penger. Vi snakker

 1. Jackson dekken 400g
 2. Underdekken 150g
 3. Easy brething (slags olje som skal hjelpe tungpustede hester)
 4. Grime og leietau i Norges farger *ELSK*
 5. Salt
 6. Apple goddis til hesten

Til sammen en fin liten sum på 2345,- , men jeg fikk litt rabatt da ^^,

Etter dette dro vi til stallen. Bane-økt stod for tur, jeg skulle egentlig på tur, men det var så glatt at jeg holdt meg på banen. Dyret jobbet rævva i starten, herlig på slutten. På slutten av økta tok hun kontakt med begge tøylene og virkelig gikk på, løftet seg og jobbet godt med bakbeina. Flinke flinke flekken <3


 

 

Certain as the sun
Rising in the east
Tale as old as time
Song as old as rhyme
Beauty and the beast

 


Fredag

Jeg har nevnt før at jeg en eller annen gang i nærmeste framtid vil slå meg helseløs, vel fredag 11.12 ble den dagen jeg har ventet skal skje xD Thea og gym går sjeldent bra sammen, Thea prøver å unngå å bli truffet av en ball, så Thea hopper, Thea unngår ballen, men når Thea lander, lander Thea på sida av beinet og ikke på foten, Thea hører det knase i ankelen, Thea får litt pusteproblemer og blir meget svimmel, Thea får litt latterkramper og gråteanfall på en og samme gang, Thea har garantert gjort det store...

Etter det gikk alt meget fort egentlig, to paracett og is ble puttet på før læreren min rushet meg og Marita (snille søte Marita som var der og hjalp meg hele veien - takk altså!!) til legekontoret i Åmot. Konkluderte med at, ja, dette gjør vondt og blir sendt til røngten på Drammen sykehus. Inger kommer å henter oss i Åmot, kjører Marita hjem og deretter drar vi til Drammen sykehus. Der sovner og våkner jeg om hverandre så tiden gikk veldig fort for meg. Og før jeg visste ordet av det hadde jeg både vært på røngten og hos legen.

Good news:
Ikke brekt, eller brudd i noen sener o.l.

Bad news:
Det kommer til å gjøre vondt leeenge, og det er veldig lett at jeg gjør det igjen og da med værre konsekvenser. Så jeg må "trene" opp beinet sakte - *gosh* - DET hakke Thea tid til xD men som legen sa; "MAKE TIME!"

Så ja, flott dag... viiiirkelig!
Jeg kom meg til Oslo til slutt og helgen er ødelagt. Planen mine gikk til H... :(

Ronja derimot hadde en fin dag hun, ble tatt godt vare på av Anna. Takk søta!!  De var på barbakk tur opp trappetrinna i hack. Hadde visst gått supert, herlig å høre!


Old times, lagde dette i 2005 ;D


Lørdag

Stine hadde Ronja som vanlig ^^, De hadde vært på en deilig tur! Heldig flekken som har en flink fòrrytter :D

søteste vinterdyret det <3

Søndag

Thea sleper beinet etter seg i stallen med en krykke... Døds kos xD

Jeg fikk ikke gjort så mye mer enn å møkke, Stine og Anna hadde fiksa fòr for meg så da var det liksom ikke noe mer å gjøre. Jeg får ikke lov til å ri ennå nemlig og det er ikke bare bare å hente hest med krykke :P Så ja, sorry Ronja, vi får ta det igjen når beinet bestemmer seg for å fungere igjen!

Ikke fikk jeg jobbet idag som planlagt heller, håpløst å løpe rundt på en Cafè med en slikt hovent bein. Funker rett og slett dårlig! Så nå sitter jeg her søndags kveld og momser julegoddis (aka trøstespiser!!) og venter på at morgendagen skal komme så jeg endelig kan gjøre noe annet enn å sitte på rævva

-__-'


Tilsammen?

Vel Ronja har jo hatt en fin uke! Variert trening og fått masse nytt utstyr! Jeg derimot fikk en litt kjip slutt på uka med ødelagt bein... Men det får gå over i løpet av morgendagen, jeg gidder ikke hoppe rundt på krykker i all evighet. Jeg håper jeg er fullt tilbake så fort som mulig... For Thea har fått litt kamera feber nå og løper rundt og tar bilder av masse rart - vil helst ta bilder av hestene, men er litt vanskelig med det kjipe været. Krysser alt jeg har for masse snø og strålende vær snart!! Så fort jeg kan gå igjen vell og merke ;)

Har dere hatt en fin uke da folkens?

Tale as old as time, true as it can be, barely even friends.
Than somebody bends, unexpectedly...

Over og ut
fra TheaOgRonja <30.0669
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0028
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • AstroBrooke

  00:23 - 16.12.09
  Hørtes J*vlig vondt ut egentlig.. Du får ha god bedring da! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • Emma-97

  15:32 - 15.12.09
  Huff da, dette hørtes ikke så bra ut! Er så dumt når man blir skadet midt i julestria også, man får jo ikke kjøpt julegaver på mindre enn 5 timer jo :(
  God bedring!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0031
 • IdaChristine

  15:14 - 15.12.09
  Huff, da... God bedring! :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Tvistjerna

  00:49 - 15.12.09
  Neimen Thea! :-O Hva har du gjort deg?! Ser for meg Thea med ikke-virkende bein liksom, haha, nei det greier jeg ikke å se for meg en gang ;P Stakkars deg altså, dette passet jo særdeles dårlig.. Men sånn ellers så virket det jo som en finfin uke da :P Hehe, huffameg.
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • IngvildogBobo

  20:40 - 14.12.09
  Uffda :-O Det var ikkje bra .. Håpar det blir bedre snart så du får ri igjen :-D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0029
 • Tinkern93

  11:15 - 14.12.09
  Å kjære vene, stakkars beinet ditt! auauaAUAUAU :S Høres ut som noe jeg kunne klart xD Håper det blir bra/bedre FORT da, slik at du kommer deg i salen igjen^^ Uka mi var stress, og to dager med hest :( Gleder meg til juleferie, hvertfall^^
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Blenda-babe

  09:19 - 14.12.09
  det var 0 stress å værra med deg til legen da lille venn=), kunne jo ikke gå fra deg...får håpe foten funker igjen snart=)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • tipsy

  09:04 - 14.12.09
  Au da.... *blåse på benet* Hehe. Pokker til sånnt da.... frustrerende å ikke funke når man vil!! Jeg er så lat om dagen at det er en skam.. men har nå fått lys på ridebanen.*lykkelig* I morgen bærer det til Bærum, og hente utstyret mitt. Rent og pent. HERLIG!!!!! God bedreing Thea! *Trøsteklem*
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Etanec

  00:48 - 14.12.09
  Auauau - stakkars deg, Thea.... :( Sender deg en god-bedring-klem ( en god lang og hjertevarm klem ) fra meg og Etanec, og så håper jeg du er på begge bena innen kort kort tid :) Du er heldig som har så gode venner som hjelper deg med Ronja !! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • BrendliBest

  22:00 - 13.12.09
  Uff.. :S Bra du ikke knakk skiten.. men forhåpentigvis får du alltids kjørt Ronja uten å belaste beinet ditt:) Fikk meg en god latter av denne bloggen da. Siterer deg: " Konkluderte med at, ja,dette gjør vondt..." og.. " Men det får gå over i løpet av morgendagen.. "
  *LEEEER* :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • CarolineKjolner

  21:17 - 13.12.09
  Auu! Uff da! God bedring :D Utrolig fine bilder!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Shmee

  20:49 - 13.12.09
  Hørtes jo egentlig ut som en bra uke da :D eller, hvertfall før fredagen, haha! :p Er så typisk at man ødelegger seg sånn, alle planer går i vasken. Huff, men bra det ikke var noe brudd eller noe! Selv skal jeg ta svinevaksina imorgen, er shit redd for at jeg skal få bivirkninger da jeg bare har en time på skola dagen etter. :p
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Fakhoor2006

  18:48 - 13.12.09
  For noen nyydelige bilder, du er skikkelig flink å redigere !!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0028
 • FrHemsedal

  18:22 - 13.12.09
  kjempe fin blogg, Ronja er bare så nydelig! :D hvilket redigerings program bruker du? kjempe fine bilder også ☺
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
0.0450

 • Tinkern93

  Æææh, forsideblogg! Kult :D

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • Powemi

  Vi flytter!! Igjen :O Nå skal vi på utegang <3

 • VillemoLady

  Vi er i full gang til 2015´s s stevnesesong! Skal prøve å få laget blogger fra hvert stevne :)

 • ceecilie

  Vi bare koser oss i skogen om dagen :)

 • Snoofte

  Uæææææ to blogger som kommer i dag. Av meget forskjellig kaliber. En materialistisk og en med et skrik om hjelp og forståelse.

 • Karolineh98

  Tusen takk for forsideblogg! :D

 • Hansta

  Tusen takk for forsideblogg med innlegget "Det organiserte kaoset" :D Super gøy!

 • Helenaaa

  Tusen takk for 40 000 visninger!

 • TurboGull

  Tusen takk for 15 000(+ litt mer) besøkende på bloggen! Har vært dårlig med blogging, men jeg SKAL skjerpe meg.

 • oyjanola

  Tarzan tar med meg opp på høyere nivåer raskere enn jeg har håpet på!<3

 • Anloo

  Tankene flyr virkelig om dagen! Sprangrytter som monterytter?

 • heg

  Takk til alle som har gitt gode råd og kommentarer! Det setter jeg stor pris på!

 • Henroo

  Sååååå mange gode og fine forandringer her inne!!

 • tryggleik

  Super ponni i dag! Nå er spanske stegene nesten helt på plass, og hansringen sitter inne nå :')

 • -Solveiig-

  Summer er nå avlivd, så kommer ikke så mange blogger fremover...

 • BrendliBest

  Stoor BB av vakreste kalde <3

 • ChristineAa87

  Stas med forsideblogg :-)

 • flyingdaisy

  Stallen i morgen, tenker å ta med kameraet og prøve å filme litt når jeg rir (om jeg gidder) :D

 • inacharlie

  Sov godt verdens fineste Loranzo <3 Savnet er allerede så altfor stort....

 • Marianne3

  SNØ, Endelig!!

 • Odalufsen

  slutter på hest.no, kan hende jeg begynner igjen til sommeren.

 • Teaa

  Skundi og Tea er på beite noen uker Tea er fortsatt til salgs !

 • Koda97

  Savner Serena mer for hver dag som går.. Vet egentlig ikke hva som skjer med bloggen fremover.

 • KMTuhus

  Sandro og Shiba har nå kommet hjem på sommerbeite! ^^

 • CJG

  Rodeo gikk i dag igjennom vet sjekk, og er dermed solgt. Litt vemodig, men da blir det nye muligheter med ny forhest!

 • Ada-Marlene

  Påmeldt til vårt første dressurstevne og blir nok noen flere distanseritt fremover! :)

 • Honey-ponni

  På utkikk etter en unik allroundponni? Fury er til salgs, gjerne ta en titt :) http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=60420531&ov=m

 • annikn

  Ossen sletter man "kladd-blogger"?

 • Carmensita

  Oppussing pågår! Ny header og forside :)

 • TeamFluffy

  Oppgradering til bloggen kommer etterhvert :) Grunnen ikke noe hest om dagen!

 • Teamtonegutten

  Om noen kan forklare hvordan jeg kan fikse profilen min blir jeg veldig glad. Den har klikket ....

 • Aramis

  Og hvis noen har lyst til å lage en header til meg - bare skrik ut!!!! Trenger virkelig ny header og blir bare supertakknemlig om noen har lyst;D

 • Adelinehh

  Nå som min nye hest Mons er på plass, og jeg har begynt å ri han blir det masse blogging fremover :-) Takk for over 3000 sidevisninger!

 • LoveMissMabel

  Nå sitter jeg å ser på overvåkingskamera.Endelig har corona fått vokspropper .så føllinga nermer seg.upraktisk med stevne hele helga. krysser fingrene

 • allroundMari

  Nå har jeg to BB og en FB som snart blir publisert!

 • -FL-

  Nytt innlegg ute nå!

 • Stinepjoos

  Nytt blogg innlegg på bloggen &#128052;

 • emiutg

  Ny Header!!<3

 • VictoriaTh

  Ny header :-) Ellers går det bedre med Pil, såret gror og formen er bra!

 • pinoccio-lover

  NY BLOGG: SHM ! :)

 • Welshine

  Noen som vet hvordan man får slettet kladdene sine? Eller om det overhodet er mulig?

 • Babuska

  Noen som skal gå på Hurdal Verk Folkehøgskole neste år på ridelinja? :-)

 • Panache

  Noen som har nr til en som transporteres hester fra Danmark til Norge?:)

 • Lavageita

  Njaaa, vet ikke helt. Liker jeg det nye utseendet til hest.no? :-/

 • -Sandra-

  Molly har mistet begge fremskoene og har rolige dager fremover siden hun er så sårbeint. Håper hovslageren kommer så fort som mulig :-)

 • mariaweidemann

  minner om spørsmålsrunde :) http://hest.no/blog/index.html?blid=1137911

 • MatildeBrandt

  MIN HESTEBLOGG: www.matildebrandt.no

 • Mearas

  Mearas betyr "hester" på gammelengelsk. Enkeltform "mearh". Så da passer det fint til Merra og meg.

 • Nina86

  Løvehjerte og Titan ble sluppet sammen på beite i går :)

 • martiinee

  Lyst til å se en muskuløs, brunhåret vinterkjekkas i stroform? Sjekk ut vår siste blogg da vel :)

 • Mallaa

  Leyla er solgt <3

 • Skogly93

  Kjørekurs med bølla igjen i april med Olav Andres Ådnegard. Gleder oss!! :-)

 • Hulda

  Jøss, jeg har skrevet blogg!

 • Samama

  Joho eg er 18 år i dag. Endelig myndig! Gøyt å ha bursdag.

 • Marie-Sofie

  Jeg skal prøve å blogge litt igjen nå! ;)

 • Phileas2001

  Jeg ser etter helfor-hest! :) Kontakt meg på facebook om du vet om en, Victoria Rødsrud.

 • MarleneTylldin

  Jeg har laget ny header! Blir snart photoshoot med Doffen, da blir det blogg :D Litt problemer med å se header hos andre? hm

 • A9ck1v

  Jeg har gjort et forsøk på å være morsom - Om jeg lykkes med det eller ikke, er opp til deg. Blogg kommer ut i kveld (:

 • andirfjell

  Jeg er helt i hundre. I dag fikk jeg min første egne hest :) Har ikke vært så glad på leenge!

 • Linhaug

  Jeg blir VELDIG glad for alle stemmer på Kenai! http://plushpuppynorge.no/butikk/arets-plush-puppy-hund-2015/. Hund nr 2, Sheltie, stem under bildet.

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • Muffins

  Instagram: lenejondahl

 • Zairit

  Ikke lenge igjen nå... :D

 • Stormgutten

  I morgen reiser vi med Rognfaks til Bjerke, håper det går like bra som de 3 siste startene som har vært 1 plass til Rognfaks, ønsk oss lykke til! :D

 • IdaC

  I dag har jeg vært på Holtan Gård i Holmestrand å prøveridd ei herlig hoppe med navnet Dokka. Om ting går smurt blir hun min nye fôrhest!

 • Elinzen

  Hvorfor kan ikke verden være slik at man kan putte den i lomma og ta den med seg til alle tider og peke på hvor man vil bo og livet man vil ha og VIPS

 • Anonyme

  Hvil i fred min skjønne Mystery (23.06.02 - 17.03.15)

 • Eeyore

  Hva er greia med at vi ikke kan bestemme farge selv på bloggteksten?

 • tom-erik

  Hest.no var litt nede. Hatt en liten hikke på SQL server. Den har gjort jobben sin uavbrutt i noen år, så den trengte bare litt TLC.

 • MorganChris

  Herlig ridetur i skogen i dag i sol &#128522;&#127774;&#128155;

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • hestejente2000

  Hei, noen som vil lage en ny header til meg?&#128151; Den jeg har er litt uoppdatert&#128513;&#10084;&#65039;

 • xxmiriam

  Har rundet 200.000 besøkende! Faktisk har jeg rundet over 201.000 besøkende! Wow! Tusen takk alle sammen :D (selv om jeg ikke er verdens mest aktive!)

 • Whisper

  Har nettopp hatt tidenes beste rideøkt med Maia i dag! Lykke. :D

 • EmilieCR

  Har ikke vært hesteeier siden januar 2012. Men rir og konkurrerer ennå. Kanskje jeg skal begynne å dele mitt hesteliv her igjen? :)

 • Mina-s

  Har det bra i Nederland :)

 • alicia95

  Gutten er fortsatt tilsalgs http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45040410&editAd=true

 • hestejenta45

  Gjett hvem som har ødelagt minnekortet sitt a?? Så nå får jeg ikke tatt nye bilder før jeg får kjøpt et nytt et :((

 • TezzJeanet

  Før var det liksom litt artig å være på Hest.no, nå er det jo bare Wannabe-Facebook...

 • LisaEmir

  Følg oss framover, kampen tilbake på topp er begynt!

 • VictoriaMP

  Fått meg forhest igjen, kommer ikke til å begynne å blogge igjen hashtagYOLO hashtagSWAG liksom

 • Sultan

  Får ikke til med denne nye blogg greierne , tror jeg gir opp :p

 • presticemeg

  Fra tirsdag til torsdag skal jeg passe en islandshest! Blir herligt å komme på hesteryggen igjen! :D

 • Mariel

  Forrige fredag hadde jeg eid Balouba i et halvt år, blogg kommer!

 • Skogstroll

  Flyttet hjem til Valdres og hadde et fantastisk herlig møte med hestene igjen <3

 • Kimay

  Finnes det noen staller i Norge som tar inn hester som er/har vært misshandlet for å så hjelpe de videre i livet? Ta gjerne kontakt på mail.

 • MinClinton

  Etter snart 5 måneder bloggpause er jeg omsider tilbake!

 • Hestevenn1

  Etter en lengre pause fra blogg og hest.no, er jeg nå i gang igjen med blogging:). Mye som har skjedd siden sist...

 • HuginnFraFlaati

  Endelig er vi hjemme i Norge igjen! Nytt blogginnlegg om tiden etter vi kom hjem er ute:-)

 • Yvonneeros

  Endelig er bloggen om officersrittet ute :)

 • rikke9191

  En blogg som omhandla to tinker gutter men som nå består av to gutter og ei real flott frøken ;)

 • Stalljenta

  Det er mye som er forandret på kort tid. Jeg har sluttet på skole å begynt å jobbe. Børre går det bare supert med :)

 • Kosebamsen

  Den store nyheten var... *trommevirvel* ...vi flytter til England! Les mer http://kosebamsen.blogg.no/1376835203_6_r_med_verdens_flott.html

 • LippestadSigrid

  Deilige høstdager på gården :) nyter livet og lek med Vilja

 • Missdevil

  Da skal jeg og Mini på kurs i helga :) vårt aller første sammen :) kommer vel blogg, i mellomtiden kan du gjerne sjekke ut min siste bildeblogg :)

 • Annfaery

  Da har jeg klart å påføre en hest gasskolikk i dag.. Og for de som lurer, en hest som sluker luft, kan faktisk få luftolikk :P

 • CM

  Da er det bare masse trening med den nye ponnien frem til St.Hans stevnet 2013. Ser vi deg der nede? Du ser oss i T7, V5 og P2 :D

 • Firefly

  Da er det bare en dag igjen til vi flytter tilbake til Melsom!!

 • SilverAnna

  Bor i Tyskland for tiden&#128151;

 • LisaGrimnes

  Bloggen har rundet 100 000 besøkende! Helt rått, tusen takk til alle som har vært innom oss. :)

 • Fiva-og-Annette

  Bloggen er under designoppdatering, derfor litt lite matchende header og forsidebilde! Snart på plass igjen :)

 • --Andrea

  Blir nok veldig stille på bloggen nå da jeg har 0 motivasjon og Bell ikke er helt bra... Men følg meg på instagram "Norbelprinsesse" oppdateringer der

 • AnnaMaria

  Bilder som ikke vil inn i blogginnlegg.....................!

 • Elise92

  Bildeblogg fra kanefartsesongen 2014 er ute :)

 • Ramira

  Bella og jeg vant Haugesund Open Storetur, med 10 000kr i premie i helgen! Se siste blogg. :D

 • ludo

  Beklager for lite oppdatering. Vært på 10 klasse tur. Men pc'en må fikses litt på. Så kan ta litt tid før blogginga er helt på plass igjen :D

 • veca

  Beiteidyll for Ev&Knock de neste månedene <3

 • AmourDeCoeur

  Begynner og kjenne gleden av hest igjen !:D

 • ceffylau

  ANBEFALES - Den forferdelige brannen! Sofie lagd en nydelig blogg om den forferdelige brannen: http://hest.no/blog/?blid=1142420 - Margrethe

 • SirRupert

  Akademisk ridekunst - tricktraining - lek - temablogger

 • -Erle-

  :)

 • SigneHestegale

  1 uke igjen til blixland !

 • ElmiraVibeke

  0m noen er vil lage header til meg, er de hjertelig velkommen til det! :-)

 • enits

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • wenduo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TeamPropell

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Fluffi-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mion

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KrissOgElin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sirikatrin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mcoogco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kafteinn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • liljaogstari

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mercedes13

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • InaH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dru

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliegr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shakaj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camillaogmarco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martinefb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • header-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnimikke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • WilmaOgWilma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marte95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kaia-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PineFoxhome

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PerlanFraFossan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariacarisma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarenKristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Backstreet-T

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea497

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cool

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mtb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • DreamFighter

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariakaogcindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lille-makk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hidden-Treasure

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CelinesCarizma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amaliiie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dubmari

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AbbedinoNordan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maiskorn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eline93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lotta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TipoDoggi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CELIAS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dreamo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ShakiraogLinnea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maisen94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnzi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hirdir

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elisabeth-L

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • astridw

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • julie95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissDaisy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -MoaBerta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall-Graver

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CecLie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liise97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lille-Maja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-RIkke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hekla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ravn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lilletrille3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmalieS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • iina94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hovstella12

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Etanec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • oisinthewarrior

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingelin96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HeleneOgGaia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 96frida

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • feliix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Limbo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kn0tten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heleneexxx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 9camilla9

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • krista

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henarn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CierasMillenniu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisaogwissy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Emilie-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariogBastian1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnaogBenjiman

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camilla_eline

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -maalin-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LilleYr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gale-Silja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bittelise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaogNikita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nataliee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ruthie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frida-Apollo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tonjejacob

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineRebekka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • strandakongen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annibehn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wendydigger

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • pettom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MalinDobby

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tiki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RappenogBelinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cessa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChristineOgLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • April

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LineogMarkus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frances

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FabioLove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineeddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marenpia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -rosalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bertamooor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CelineS99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineHornberg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MildridKikki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -boko1-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HennyogLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BodyFlame

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tuvaebra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HerosogAnnika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tornado00

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emma-Bea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • majanponnizen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Walker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LMargrete

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jota

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • OnlyYou

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Traverforever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karrohonni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ShelleyOgTara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -HeddaOgHesti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Starlight

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Blakkuur

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JMR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Nina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cuco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • noralukas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Svadi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Saram

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Volvonek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmyogEmpire

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • showtime

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TonjeogTjukken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maddie-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarteLA

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PPR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KnollogTott

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Solve

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • blesi2000

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FINO

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Stubin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Valpis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Felicia-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaChristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • azrakogthea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KristineJo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maxii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarolinaogLulu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PegasFoenix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moniqtouch

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Je-anette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • guusen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Banner-maker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Oda98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Saraaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Carina_95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenesmil

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HesteMartine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine-Martine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Slavinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cecilian94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HestenogLinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BlackSpirit

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ailopus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Camilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniHope

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnijenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gabriella-123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Expresso

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cecilie99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Twistory

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idunn94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tius

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gulliver

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • wakeup

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Philip

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bragina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SusanneGompen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Janske-Kjersti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TessaMilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helena-Y

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marte-L

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Brandal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -MarlinJasper-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ma-to

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljejones

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mi9

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sttine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Voriin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -sara-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jessy-Lady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Stjarna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martheee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andreaogleia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Toffeevennen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Krisseponny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JaneogBrona

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariaLotto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristinalland

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • chrissa123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Volano

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lago

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liinn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MalinogSynne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tvistjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ninaaslie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Iler

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Anine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • corbella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CatanosGirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TeamTarzan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suzett

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Scooter

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheDaniOne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liinnea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TonjeEB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • margrethe1980

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 123romario123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elisabethj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Murphylove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaOgLukas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • missuniq

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marianne250496

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mammuz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Yasmine-hesten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mette97-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • smokkas13

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • solrun-mathilde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Molsvik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kvinten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cherrisome

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cino

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • supercooper

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sunnivaha

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BlinkFix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Amy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • silkestjerne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Blixten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marenmyra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sigben

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lovepegasus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pegasus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gea-Christiane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneLinnea14

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JMR96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CristalNight

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • souffle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NiinaogCarl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kamille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kattie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineogPilsa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tuva-2912

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Paatricck

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aela

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HampusGoldstar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jarducogmadelen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sirkusprinsessa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bjarnizz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mayelen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RikkeKM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sprangissis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall-bergslien

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tuuuva

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Therese1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaJonette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristinaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mayaogmacho

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 1122silje

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henriettehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tipsy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ben-Gafa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponni-auro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Snorre

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HildeTrine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fee-girl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmandaCJ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Effie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine-95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnikusk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anita-Lutin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ragnhild95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SunnivaogExa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Arya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Star-Carro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maria99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anki90

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HaNa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • eilime

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarlinVikanJahn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Czekaj-Sedina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Melkerullen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xHesteelskerenx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TakeoverLad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • michelleknudsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hjerpseth

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Sofie--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shetta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emmaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Regineoghelena

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MyChessMate

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PirionStar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariGina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • victoria2001

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChingiMi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Hannah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tildus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • minfriggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RenateOgKasper

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Indie-Light

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-k97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristinn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Benedicte-97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmalieOgSjarm

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineOgRav

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ingrid1234

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Temtegutten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Falco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineNordvang

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MercanOgJulie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fancypants

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • glane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helliss

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hestekunst

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mirabell03

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TonjeM97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Amalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KVBI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Talee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dokka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Silfurtoppur

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emiliesuther

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineL'Orsa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeogMisty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TeamGrand

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • OdaaAuroraa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Nina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tajas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Supersnipp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Belissa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chevaleresse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eriika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinEmbla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -marthee-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marthe91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • irmelin321

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VeroComsi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rainbow-panic

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Idaa-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Flawless

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lamborghiini

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --NoraogRikke--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VatasTamlin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JanneBl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Johanne-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marieogrikke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camka98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GineOgJasmin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nevelobelle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieOgLynet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emma-97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zamsonogmei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lovinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Splendour-elise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Tyrone-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristine-banzai

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helene-1993

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StorleinsSola

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susijenten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • majken-sara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • remma13

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shmee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AndreaogPutten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marty-troll

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • UrsinaogTiril

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zhakir

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • theresepia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hezt

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xsabinex

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Header-maker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hedvig

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jubbisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TabithaogBolla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LiseogBrego

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marteberglie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Goliat

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RenateSchnappy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tonevimsa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • che94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • solveigzmi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elisabetdh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MajaGeorgine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galoppfrelsetdina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarianneCG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karoline92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ulanda-Gulle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vibeke94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Theeea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • christinafs

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wanton

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineOgNevy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elineogtyra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Blajenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Roma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dream

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingvild-bambi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • galsi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -snjall-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aneettee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Atoos

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tufte-prinsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • steinurbloggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • danagull1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariaVeronica

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andreab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Julie-Gangster

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sooidanny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KesariSpring

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • junee96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lone

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islandshesterr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mys

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cenja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -astrid95-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henniy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ida09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliemarr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissDixi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andrea95Von

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • memory

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Blenda-babe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eva

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marthe-97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shadowfax

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.5490

0.0732

6.7929
i 0.1257
a 0.2148