Close

Logo

Det er 940 brukere på siden. 29 brukere er logget inn. Fredag 25.04.2014 kl 08:17

#FB/BB: Jeg som islandshestrytter!

Jadda! Det ble til at når jeg kom i stallen i dag hadde bestemor og bestefar møkka ettersom de skulle ta inn hestene når det hadde begynt å ri. Hadde jo sagt de kunne stå ute, men neida! Hehe, men var godt å slippe å pynte. Hestene sto inne å spiste så vidt, så kom slemme meg og stjal Ofeigur da. Pussa han godt og salte på! 


For de som ikke veit det er Ofeigur islandshestvallaken til søskenbarnet mitt, Camilla. Ofeigur er født i 1997 og kommer egentlig fra Hemsedal. 
Han har vært her siden 2002, da var han nesten ikke ridd på og en skikkelig tulling - for å si det sånn så har det endret seg! Snillere hest skal man lete lenge etter nå altså! For en forandring! 

Men over til saken!

Jeg begynte å børste han godt, koste litt og småprata med både Beauty og Ofeigur. Været i dag har vært sånn opp og ned med sol og regnvær! Heldigvis så var vi såpass heldige så det eneste dårlige været vi fikk var noen få regndråper, det var nesten ingenting faktisk så det var vi jo super glade for! 
Begynner å nærme seg klar for tur..

Så bar det ut å få noen til å holde på salen mens jeg steg opp. Hadde egentlig på følelsen av at Ofeigur skulle blånekte på å opp gårdsvegen, men neida! Gullhesten gikk fint opp han! Når vi svingte nedover hovedvegen så var det veldig sånn at han skulle snu de første meterne for å si det sånn. Framdriften var ikke akkurat bra den heller, gikk mest å daffa :p
Helt klar for tur!

Han hadde nok ikke så veldig lyst til å ut på tur, men det hadde jeg! Haha, lånte Ofeigur ettersom Camilla er på russedåp og sånn i dag så da er jeg hestepasser de dagene hun feirer russetiden! Og det sier ikke jeg nei takk til akkurat. 

Ofeigur er egentlig ganske klønete, men samtidig så god! Han er egentlig den eneste hesten jeg alltid føler meg ganske trygg på! Så vi fikk bestemt oss at vi skulle bort på ridebana for å ri litt der i dag da. 
På tur til ridebana

Når vi ankom ridebanen så var han ganske oppvarmet fra før så vi skrittet et par runder før vi satte opp i litt trav og travet noen runder. Hadde egentlig ikke noe spesielle planer i dag annet enn å bøye han litt i hjørner og sånn - lenge siden han er brukt på bane. Etter hvert så trava vi på kortsider og galopp på langsider. Egentlig var baneridninga i dag bare kos og litt jobb da, blir nok en annen dag på ridebanen også - men da blir det den som er større og ligger et annet sted! Den er litt bedre. Uansett så satte jeg opp mobilen på gjerdet så dere kan se en liten filmsnutt! Ikke gidd å klag på sitsen min og sånn da. Og om det ser ut som om jeg drar veldig i tøylen så gjør jeg altså ikke det, han var veldig stressa der etter hvert så han hever hodet sitt veldig høyt, tror egentlig de fleste islandshester gjør det - hvertfall som jeg har sett? 

Men som sagt, sitsen er sikkert ikke så bra og det var ikke noe spesiell trening det her altså :) Ville bare filme litt.. 

Etter jeg hadde sluttet å filme - selvfølgelig - så begynte han å gå skikkelig bra. Trakk beina godt under seg, heiste ryggen litt mer og begynte å gå litt på tøylen. Flinke isisen! Han er gull altså :) 


SORRY FOR AT FILMEN ER FEIL VEG! PRØV Å SE FOR DET DA!!
Så rei vi hjem igjen etter en vellykket økt på banen, så flink gutten var! Likte han skikkelig godt i dag, så håper virkelig det fortsetter å klaffe sånn framover når jeg skal bruke han :) 
Skritte på lange turer hjem igjen til stallen hvor Beauty stod alene...

Hjemme igjen fra en super tur! Ser ikke helt ut ettersom jeg ikke er i form og ikke har giddi å sminka meg, men regner med at dere tåler det ;)

Møter vi regnet? neidaa :D

0.0103
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0038
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

0.0027

 • ABY

  Yarda var utrolig flink på Akademisk ridetime i dag, hun har begynt å søke ned og bøye seg normalt <3 Endelig lønn for arbeidet :-)

 • Sata

  Vi skal ha photoshoot i morgen, så kommer en STOR bildeblogg etter den :)

 • annamyklin

  pcn er herpa, muligens mista ca. 8000 bilder så det er grunnen til lite aktivitet her :( følg oss på insta for å følge med på oss: annamyklin3 :-)

 • StallDotcom

  Nye blogger ute! :)

 • FarmenSita

  Nok en liten sprøyting på Farmen Sita, men positivt at vi gikk fra 3 ledd til 1 ledd! :) Vi er snart å se i banen igjen <3

 • Stormgutten

  I morgen reiser vi med Rognfaks til Bjerke, håper det går like bra som de 3 siste startene som har vært 1 plass til Rognfaks, ønsk oss lykke til! :D

 • BLevi

  https://www.facebook.com/pages/BLevi-p%C3%A5-hestno/181768221895836

 • R-Bellboy95

  Har du ikke sett min nyeste bildeblogg? Da anbefaler jeg at du gjør det! ;)

 • Carolinee

  Elano tok nok en 2. plass i helgen! Se blogg :)

 • domino

  Da har lille følle bøll kommet til verden!&#128515;

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • SG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Friprins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0598

0.2263

0.0195
i 0.1122
a 0.1785