Close

Logo

Det er 640 brukere på siden. 28 brukere er logget inn. Fredag 27.03.2015 kl 16:26

#FB/BB: Jeg som islandshestrytter!

Jadda! Det ble til at når jeg kom i stallen i dag hadde bestemor og bestefar møkka ettersom de skulle ta inn hestene når det hadde begynt å ri. Hadde jo sagt de kunne stå ute, men neida! Hehe, men var godt å slippe å pynte. Hestene sto inne å spiste så vidt, så kom slemme meg og stjal Ofeigur da. Pussa han godt og salte på! 


For de som ikke veit det er Ofeigur islandshestvallaken til søskenbarnet mitt, Camilla. Ofeigur er født i 1997 og kommer egentlig fra Hemsedal. 
Han har vært her siden 2002, da var han nesten ikke ridd på og en skikkelig tulling - for å si det sånn så har det endret seg! Snillere hest skal man lete lenge etter nå altså! For en forandring! 

Men over til saken!

Jeg begynte å børste han godt, koste litt og småprata med både Beauty og Ofeigur. Været i dag har vært sånn opp og ned med sol og regnvær! Heldigvis så var vi såpass heldige så det eneste dårlige været vi fikk var noen få regndråper, det var nesten ingenting faktisk så det var vi jo super glade for! 
Begynner å nærme seg klar for tur..

Så bar det ut å få noen til å holde på salen mens jeg steg opp. Hadde egentlig på følelsen av at Ofeigur skulle blånekte på å opp gårdsvegen, men neida! Gullhesten gikk fint opp han! Når vi svingte nedover hovedvegen så var det veldig sånn at han skulle snu de første meterne for å si det sånn. Framdriften var ikke akkurat bra den heller, gikk mest å daffa :p
Helt klar for tur!

Han hadde nok ikke så veldig lyst til å ut på tur, men det hadde jeg! Haha, lånte Ofeigur ettersom Camilla er på russedåp og sånn i dag så da er jeg hestepasser de dagene hun feirer russetiden! Og det sier ikke jeg nei takk til akkurat. 

Ofeigur er egentlig ganske klønete, men samtidig så god! Han er egentlig den eneste hesten jeg alltid føler meg ganske trygg på! Så vi fikk bestemt oss at vi skulle bort på ridebana for å ri litt der i dag da. 
På tur til ridebana

Når vi ankom ridebanen så var han ganske oppvarmet fra før så vi skrittet et par runder før vi satte opp i litt trav og travet noen runder. Hadde egentlig ikke noe spesielle planer i dag annet enn å bøye han litt i hjørner og sånn - lenge siden han er brukt på bane. Etter hvert så trava vi på kortsider og galopp på langsider. Egentlig var baneridninga i dag bare kos og litt jobb da, blir nok en annen dag på ridebanen også - men da blir det den som er større og ligger et annet sted! Den er litt bedre. Uansett så satte jeg opp mobilen på gjerdet så dere kan se en liten filmsnutt! Ikke gidd å klag på sitsen min og sånn da. Og om det ser ut som om jeg drar veldig i tøylen så gjør jeg altså ikke det, han var veldig stressa der etter hvert så han hever hodet sitt veldig høyt, tror egentlig de fleste islandshester gjør det - hvertfall som jeg har sett? 

Men som sagt, sitsen er sikkert ikke så bra og det var ikke noe spesiell trening det her altså :) Ville bare filme litt.. 

Etter jeg hadde sluttet å filme - selvfølgelig - så begynte han å gå skikkelig bra. Trakk beina godt under seg, heiste ryggen litt mer og begynte å gå litt på tøylen. Flinke isisen! Han er gull altså :) 


SORRY FOR AT FILMEN ER FEIL VEG! PRØV Å SE FOR DET DA!!
Så rei vi hjem igjen etter en vellykket økt på banen, så flink gutten var! Likte han skikkelig godt i dag, så håper virkelig det fortsetter å klaffe sånn framover når jeg skal bruke han :) 
Skritte på lange turer hjem igjen til stallen hvor Beauty stod alene...

Hjemme igjen fra en super tur! Ser ikke helt ut ettersom jeg ikke er i form og ikke har giddi å sminka meg, men regner med at dere tåler det ;)

Møter vi regnet? neidaa :D

0.0261
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

0.0030

 • annamyklin

  Tusen takk for alle de koselige kommentarene <3 Holder forresten på med "en dag i stallen"-film, men tar nok noen dager før den er ferdigredigert Ö

 • Mariaoguno

  Tenkte å lage "bli med meg i stallen" video eller i bilder, følg med :D

 • BLevi

  Tenker jeg skal begynne å legge ut link til hvert innlegg på hjemmesiden min her inne på :) Følg med :D

 • FarmenSita

  Rønking av høver i dag! Super nervøs :(

 • StallDotcom

  Ny blogg ute, en bb fra føll til 2 år m godkjent mønstringsløp!

 • R-Bellboy95

  Ny bildeblogg ute, ta en titt og se på de flotte ponnitrav-ekvipasjene som lekte seg i løpsbanen i 2014! :)

 • Stormgutten

  I morgen reiser vi med Rognfaks til Bjerke, håper det går like bra som de 3 siste startene som har vært 1 plass til Rognfaks, ønsk oss lykke til! :D

 • Trav-jenta

  I dag er kameraet med i stallen, og det er klart for lunsjtrav på Jarlsberg med Talk That Talk og rutineløp på kvelden!

 • sergeant pepper

  Her skjer det lite, gitt...

 • bollemalin

  Gratulerer med dagen, Arnie <3

 • domino

  Godt nyttår alle sammen! :D

 • andreaemilie

  frøya og linnstjernen ut på Jarlsberg travbane ! Gleder meg til og se, ettersom at treningen går super bra og hestene er i god form!

 • GKR

  Et år har gått siden jeg tok farvel med verdens beste Mai. Stort savn <3

 • ABY

  Er på skoletur i noen dager, stille ifra min side da :)

 • Carolinee

  Elano er hjemme igjen fra beite, og vi er igang med treningen igjen!

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • cartonnier

  1 år uten Keres :'(

 • Sanne&Goddess

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0504

0.0455

5.7938
i 0.0416
a 0.1459