Close

Logo

Det er 291 brukere på siden. 24 brukere er logget inn. Søndag 29.11.2015 kl 11:32

FB: På vei tilbake!

Nå er det ingen tvil lengre - vi er på god vei tilbake!!


Lonsjering, bakkearbeid, skritteturer, leieturer og bomtrening. Nå kan vi også sette sprangtreninger på planen for fullt igjen!!

Jeg har kunnet begynne å hoppe Caramelle for en stund siden, men i og med at ridebanen ikke har vært brukbar før for noen uker siden, begynte jeg hoppingen forrige uke. Allerede på små kryss og bommer tente hun som en plugg, og bykset mot hindrene! I dag skulle vi hoppe litt mer banehinder, bare for å komme så smått igang, og sjekke hvordan vi lå an etter ulykken og alt som har skjedd.

Jeg var spent, litt nervøs og en smule ivrig! Sloddet banen så den var fin og god, satte opp en helt enkel "bane", med en kombinasjon, et hinder på den ene diagonalen, oxer på den andre langsiden, og et hinder på midtlinja ca. Ingenting krevende, og ikke noe som var høyt. Ville gjøre det enkelt for henne, sånn at det ble rettferdig og ikke minst en rolig start for begge to.


Siden hun hadde vært litt stiv i går, etter mandagens bom- og bakkeøkt, var jeg spent på om hun var det i dag også. Heldigvis var hun normal og fin, og ikke minst klar som et egg når hun så hindrene! Red på trinse med løse ringer, siden jeg vil ha litt ekstra kontroll nå som hun er så sprek - og ikke minst, jeg er ikke 110% trygg etter ulykken enda. Sikkerhetsvesten, pelhambittet og sporene lå i sanden ved ridebanen, i ubruk... både positivt og negativt - vesten skulle jo egentlig vært på min kropp, men siden jeg må overvinne den lille klumpen i magen, og vi ikke skulle hoppe så høyt(det spiller jo egentlig ingen rolle, ulykker skjer uansett...), så valgte jeg å ha den på sidelinjen denne gang. Sporene og pelhambittet var der bare som et tilfelle hvis hun ble for sprek for meg. Men de tingene trengte jeg ikke tenke på utover økten!

Hun var fin under oppvarmingen, litt fortung i galoppen, men det er ikek så rart siden vi ikke har hatt bane til å trene den opp like mye som traven! Hun var seig og fin, men våken for signaler jeg bad om. Fine galoppbytter og en positiv hest!


 

Med en gang hun fant ut at vi skulle hoppe hinder i dag, begynte halen å gå i hundre, og hele hesten ble gira! Det er så merkelig med den dama, halen kan gå til værs når hun er både sprek og irritert, MEN, jeg ser og vet forskjellen på den irriterte halen og den spreke, og heldigvis er hun ikke irritert på meg!

Jeg har ikke tenkt å skrive så veldig detaljert om selve økten, jeg introduserte henne hinder for hinder, og satte sammen en bane til slutt. Haha, på det blå, lille plankehinderet på midtlinjen, ser dere første spranget hennes - hun tittet på det, men alt jeg trengte var å gi henne en oppmuntrende klem med sjenklene, sitte tilbake og vips - så spratt hun søtt over!

Hun tok alle hindrene kjempefint, og hoppet supert! Hun blir litt flat når hun løper seg på hindrene, hun tar litt for mye tak noen ganger og da blir hun gjerne litt flat i sprangene. Men dette er tross alt første banehopping ute dette året - og andre/tredje banehopping i hele år! Vi har ikke hoppet skikkelig siden januar/februar, og med tanke på hvor hardt den ulykken gikk inn på meg psykisk, så vil jeg si at denne første sprangøkten var en stor opptur for oss.


Jeg er også fornøyd med min egen innsats, fordi jeg hadde is i magen på 99% av hindrene, og den eneste gangen jeg sabba det til - var også eneste gang Cari rev! Jeg skal si dere hva som skjedde... vi kom mot kombinasjonen for andre eller tredje gang, og jeg fikk totalt black out.. jeg aner ikke hva som skjedde, men plutselig begynte jeg å bremse og prøvde å stoppe henne for å svinge unna hinderet. Caramelle tok på supermann kappa si, og tok intiativ selv - tok tak og hoppet seg gjennom kombinasjonen som en helt!! Jeg hang utrolig nok med, selv om det så litt komisk ut på filmen - hun hoppa drit bra over b! A rev vi selvfølgelig, når jeg satt oppå der og prøvde å stoppe - men det var utrolig nok et filleriv o.O Hva har skjedd med Cari'a? Ingen tvil om at hun ønsker å gjøre sitt beste, redde og hjelpe meg, og VIL over på andre siden. Dette kaller jeg en god samarbeidspartner <3 Jeg føler meg så heldig som har henne, hun er jo fantastisk!


Det vi må jobbe med fremover nå, er rytme og å sette sammen galoppen! Dette er hva som har tapt seg i vinter, hun har blitt litt lang og tung, og siden det utover økten blir slitsom å hoppe nå, så tar hun heller hindrene med fart enn power i galoppen, og det skal vi jobbe masse med! Det som forbedret seg utover økten, var hvordan jeg påvirket henne med sitsen. Nå rir jeg jo Maylinn hver dag også, og på henne bruker jeg setet, noe jeg ikke bør gjøre på Cari - hun senker da ryggen, tar hodet opp og løper litt på. Da får vi ikke utnyttet sprangene optimalt! Men, dette bedret seg utover økten, siden jeg fikk godfølelsen og litt mer selvtillit enn da vi startet!

Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg er så usikker på meg selv akkurat nå, fordi hesten min, eller begge hestene, gjør sitt beste for meg - og viser gang på gang at jeg bare må stole på meg selv og dem. Jeg kan vel for eksempel nevne at fallet fra Maylinn sist lørdag, gjorde at jeg nå sitter mye mer tilbake og venter. Man får øynene åpnet selv om man innerst inne vet hvordan man skal ri! Herlig!


 

Så nå skal vi altså trene masse fremover, kose oss og bygge enda mer muskler. Meeeen, det er ingen tvil om at vi er på riktig vei og at jeg gjør noe riktig - hun har jo fått former igjen!! Nå gleder jeg meg til tiden fremover, for hun jobber så utrolig bra. Hun er brunstig og da, haha, så hun vil kose litt ekstra når vi saler opp og står i stallen. Håper ikke brunsten forstyrrer henne på stevnet i helga x'D Det har heldigvis ikke gjort det før...

Legg merke til henne på slutten av filmen, hun former seg mye finere enn før, og det er ingen tvang fra hjelpetøyler og tull lengre. GODT! Endelig, Cari. Du skal bli fin, vennen.

I morgen skritter vi en tur, og bare koser oss. Fredag skal hun få gå lett i lonsjelinen i trav m/goguen, og løpe litt fritt etterpå - så blir det siste finish på utstyr, henger osv, før jeg tilbringer siste del av dagen på jobben! Lørdag og søndag svipper vi til koselige Bruråk og forhåpentligvis får noen fine stevneerfaringer! Det fortjener vi nå...


Planen videre er å starte denne helgen og neste(Reppe ridesenter), og i mellomtiden både trene og slappe av slik at musklene får satt seg og at motivasjonen holdes oppe. Vi reiser til Ingrid H Løes og trener i nærmeste framtid, når ting roer seg. Hun er nå i Drammen og rir Springtour! Heia Ingrid!!!!!!

Hva jeg rir på stevnene fremover, er jo ingen hemmelighet det heller. Det kommer til å gå masse i meterklasser frem til JEG har fått tryggheten tilbake. Caramelle er tøff, hun virker ikke skremt eller noe, så henne er jeg ikke bekymret for. Men jeg skal jo gjøre mye av jobben oppå der, haha, så det må stemme bra før vi presser oss noe videre :-) 1m og 110 frem til jeg er helt sikker på at vi skal ta det neste steget.

Så skal jeg jobbe masse med sitsen min, på begge hestene. Synes ikke den er noe fin nå, har liksom ikke den samme sitsen som jeg hadde etter året på Melsom. Men så har jeg aldri hatt en så lang pause som jeg har hatt nå, og det er mye som har gjort meg usikker på hvilken rytter jeg er og vil være. Det er det slutt på nå!

Så kan jeg vel minne om at Flyinges frist gikk ut i dag... UÆH!!!!

Hva synes dere om den spreke og freshe rakettrumpa til Cari?


0.0477
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0024
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • MarleneTylldin

  17:48 - 29.04.12
  Dette så riktig godt ut og jeg ser tydelig at hun koser seg på sprangbanen igjen! :D Hun viser det så tydelig med halen sin xD hahaha, skulle tro hun var rå irritert (sånn som enkelte hester er når de vifter med halen), men det ser ut til at Caramelle bare konsentrere seg :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0029
 • Joohanne

  10:00 - 28.04.12
  Så morsomt:-D Fine dere er!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0026
 • IsisTign

  23:34 - 27.04.12
  det hær så jo skikkelig bra ut da Tone :) bra alt e på rett vei og caramelle e blitt fin igjæn! stå på...
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • EmilieHasfjord

  23:15 - 27.04.12
  Hærlig å se deg og Cari hoppe igjen Tone!! Håper virkelig nedturene er over for din del, og at du kommer inn på Flyinge! Og masse lykke til på stevne! Stå på Tone ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • eeirinn

  23:29 - 26.04.12
  Dere ser Flotte ut, skulel ikke tro hun hadde stått i nesten 3 mnd. Fy dere er best, eg mangler egentlig ord eg.. Gleder meg sånn til å følge dere videre. lykke til på stevne i helgen og krysser fingrene for Flyinge :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Gunn-Irene

  19:26 - 26.04.12
  Jeg smilte gjennom hele filmen, for dere er definitivt tilbake! Det ser ut som både du og Caramelle finner glede i hoppingen igjen :) Masse lykke til på stevnet til helgen, bare kos dere gjennom banen(e)! Og veldig spennende at fristen har gått ut på Flyinge! Krysser armer og bein for deg!!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Vinna

  16:52 - 26.04.12
  Så utrolig flott hun er Tone! Så skikkelig fin og rund ut, og man kan se godt på videoen at hun stor trives med å hoppe igjen! :-D Ønsker dere masse lykke til i helga! Hadde egentlig tenkt meg ivei for å se på dere, men det kom dessverre noe annet ivei..:/ Men det kommer da flere stevner vel?! ;-D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0044
 • Henroo

  14:15 - 26.04.12
  Skjønner ikke hva du prater om med den sitsen din altså! Synes det ser bra ut jeg! Dere eeer så flinke, og det er bra dere har kommet i gang nå. Caramelle ser jo kjempegira ut, og da kan det ikke bli noe annet enn party! Woop!!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Blixten

  12:46 - 26.04.12
  Så flinke dere er! :) Caramelle er så fin :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • helene-1993

  11:18 - 26.04.12
  Dere to er utrolige! Får til alt dere ♥ Flinkingene :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • South-Gentelman

  09:16 - 26.04.12
  så deilig at det går fremover, ikke noe er bedre enn det;)
  stå på
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Vibeke

  22:49 - 25.04.12
  Supert at det går fremover igjen. Det viktigste er å komme seg ut av dårlige tider, selv om det kan kreve mye for å få det til :) Lykke til videre!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • -Sandra-

  22:19 - 25.04.12
  Bra dere er igang igjen med hindere! Er viktig å hoppe smått for hver gang hvis hesten har hatt ulykke osv, syns det er modig gjort av deg! Syns du er kjempetøff, og dumt du ikke er helt tilbake enda, men du blir nok tilbake så snart som mulig! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0429

 • Tinkern93

  Æææh, forsideblogg! Kult :D

 • WilmaMii

  Wow, lenge siden jeg var her.. Skrevet en liten oppdatering fra 2014!

 • maljan

  Wow, lenge siden jeg har vært her inne. Tiden flyr fra da man var 14 og hest.no var verdens beste nettsted! :-)

 • Riverina

  Vi venter og venter og venter på føllet. 12 dager over termin nå.. Nå kan det ikke være lenge igjen!

 • --Marthe--

  Vi har vært borte en stund, skal begynne på en comeback blogg, med alt som har skjedd, stay updated!

 • Henriette96

  Vi har endelig vært på stevne igjen! :D Blogg kommer imorgen!

 • eeirinn

  Vel.. Ikke noe stor bedring på Akon, han er haltfri i skritt - men ikke i trav. Gir han noen mnd med fri, og evt inn på rønken. Følg oss på face! :D

 • FreiaBelieber

  Var på HÖÖKS I dag :D Var kjempegøy, var med mange venner :)

 • VEMarshan

  Var på Dressur stevne med Fineste ponnien, Tamsin I dag, blogg om det kommer innen I morgen kveld! I tillegg sprangstevne med Shakira I morgen:)

 • ElisePonni

  Tuusen takk for 1000 besøk på bloggen min! Betyr mye! &#10084;

 • -Nadine-

  Tusen, tusen takk for alle kommentarene jeg har fått i det siste!! :)

 • teamssy

  tusen takk for over 10.000 tusen besøk!

 • HestepiaM

  Tusen takk for nominasjonen til årets blogger! Dette var virkelig en super julegave :-) God jul til alle fantastiske mennesker her inne<3

 • Linoo

  Tusen takk for noen fantastiske år! Bloggen slettes ikke, men jeg sier takk for meg :-)

 • Helenaaa

  Tusen takk for 40 000 visninger!

 • hesteline

  Tulla jeg da.Vandaal ville ikke være hamaring,så han kommer tilbake til meg. og denne gangen for å bli, da linehjerte ikke tåler å sende hn bort igjen

 • Kosen

  Treninga til Rørosmartnan 2014 har begynt for fult!

 • Helga-ox

  To nye stevneblogger ute :-)

 • LiveB

  Tilbake på KOHS. Kommer til å ta turen innom de neste dagene også. Luksus å få den Spanske rideskolen levert på døren og slippe å ta turen til Wien...

 • oyjanola

  Tarzan tar med meg opp på høyere nivåer raskere enn jeg har håpet på!<3

 • iris22

  Tannlegetime på ponniene idag. Nå går det endelig framover &#10084;

 • sprangjente-20

  Takk for nesten 10 000 besøkede, jeg sletter denne brukeren og lager en ny.

 • Boggen

  Takk for forside bloggen "Ordenes makt" :-)

 • Henroo

  Sååååå mange gode og fine forandringer her inne!!

 • HesteBloggeren

  Sykt! Tusen takk for enormt gode tilbakemeldinger, og ikke minst forsideblogg! Det betyr veldig mye!

 • Michelina

  Syk hest! Blir derfor dårlig med treninger og stevner i sommer...&#9829;

 • tryggleik

  Super ponni i dag! Nå er spanske stegene nesten helt på plass, og hansringen sitter inne nå :')

 • Geiridh

  Sultan har det helt supert, kommer vel masse blogger frammover :D

 • BSogKaisa

  Storm og jeg er kjempe lei ridebanen. Så fremover blir det masse lange turer og litt sprang. Turen på lørdag var hele 5 km.

 • IdaFredrikke

  Stevneblogg ute:)

 • maritpia

  Stevne på lørdagen igjen etter en lang ferie, håper han er like fin da som på treningen i dag!

 • NanineHS

  Sov godt min kjære, beste Valle!

 • -Getaway-

  Smashi er på vei til å få lymfangitt, men holder på å pleie det, så blir sprangtrening både på tirsdag og torsdag!:D

 • -TB-

  Skal prøve å få tatt litt bilder av meg og Tingeling i dag, så da kommer det snart en blogg, så stay tuned!! :D

 • Gimle

  Sjekk ut den nye bloggen da vel ! Sleng gjerne igjen en liten kommentar også :* :D <3

 • UniqueGirl

  Sjekk ut de to siste innleggene. Gjerne legg igjen en liten kommentar! Kommenterer gjerne tilbake :p

 • DelantraSunniva

  Selger salen min! http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=57872352 ta kontakt om du er interessert! :-)

 • tinaoglively

  Se min nyeste blogg, og abboner på EquestrianGirls, videobloggkanalen til meg og Andrine på youtube! http://www.youtube.com/channel/UCVLXJOPOTcgNJWCJYjjBcCw?feature=watch

 • Twix

  Savner Amber!

 • KMTuhus

  Sandro og Shiba har nå kommet hjem på sommerbeite! ^^

 • FarmenSita

  Rønking av høver i dag! Super nervøs :(

 • CJG

  Rodeo gikk i dag igjennom vet sjekk, og er dermed solgt. Litt vemodig, men da blir det nye muligheter med ny forhest!

 • Honey-ponni

  På utkikk etter en unik allroundponni? Fury er til salgs, gjerne ta en titt :) http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=60420531&ov=m

 • Elise62

  På mandag ble vesla sluppet på sommerbeite Nr 2 ved Lillian Richstad, der vi har Lille My og Vesla. Bloggen kommer :D

 • Saprangjenta

  Prøve hest i morgen (i dag). Gleder meg!! <3

 • MA95

  Photoshooten med Blesa kommer ut straks! :)

 • --Katrine-

  Passer en 6 åring som kan like mye som en 4 åring. Moro :)

 • Marie

  Over 90 000 har nå vært inne på bloggen min om hest i trafikken. Håper mange har fått med seg budskapet! Og takk for at dere har delt:)

 • annikn

  Ossen sletter man "kladd-blogger"?

 • CarolineG

  Oppdatert bloggen min med en ny blogg.

 • iingrid99

  Om noen uker begynner vi på oppussingen av stallen. Gleder meg og stallen blir nok kjempe fin.

 • AstridMarie

  Om 1 1/2 uke stikker jeg og Mali til Eid for å begynne på ett nytt kapittel i livet vårt. Vi skal begynne på Fjordane Folkehøgskule!

 • LoveMissMabel

  Nå sitter jeg å ser på overvåkingskamera.Endelig har corona fått vokspropper .så føllinga nermer seg.upraktisk med stevne hele helga. krysser fingrene

 • Zaraa

  Nå er planen å få kjøpt Tempis til neste år, eier har i hvertfall planen om å selge han, til meg!

 • Ponyta

  Nye utfordringer hver eneste dag. Er det ikke derfor vi driver med denne sporten? :)

 • Teia

  Nye bilder fra andre ridetur på over 4 år er ute!!! Se og le ;)

 • Julie&Leda

  NY FÔRPONNI!! skal blogge om det når jeg får tid! starter med herligste Sarina etter ferien<3<3

 • Milkyway

  ny filmblogg ute:)

 • pinoccio-lover

  NY BLOGG: SHM ! :)

 • Nordset

  Ny blogg ute! En stor bildeblogg fra en liten sprangøkt på utebanen - våre første sprang ute i år faktisk. I tillegg er det bilder fra løshopping ;)

 • Anne-Lise

  Ny bildeblogg ute - VinterGnist - 10.08.13 :)

 • Welshine

  Noen som vet hvordan man får slettet kladdene sine? Eller om det overhodet er mulig?

 • AnnaMjonerud

  Noen som tok bilder i unghestklassene på AEG? :D

 • Cee88

  Noen som har lyst på en super haflinger på helfor? Les det siste blogginnlegget! ;)

 • schiffi

  Noen flinke folk der ute, som har veldig lyst å lage en header til meg?:s

 • indianaogurta11

  Next level kurs med Stian Pedersen i helga! Kommer blogg på søndag:D

 • Odath

  Nedtelling til enda en sommer på Langedrag har begynt, tre dager igjen! :-D

 • -helenefoss99

  MrsBeauty1999 på youtube :-)

 • KristineM

  Motivasjons boost til tusen! Et år bloggfri, og snart tilbake! Må bare gjøre siste finpussen her inne først :D dette blir saker!!

 • -Sandra-

  Molly har mistet begge fremskoene og har rolige dager fremover siden hun er så sårbeint. Håper hovslageren kommer så fort som mulig :-)

 • Horsewomenship

  long time no see - kommet tilbake.. for å bli <3

 • TeamTrulson

  Lite bloggging for tiden desverre, men det skal bedre seg!

 • KristineogMaja

  Linnea spiste sin første gulerot i går! 4 måneder gammel. NomNom, falt i smak virket det som ;)

 • Friduz

  Ligger på sykehuset for tiden, da jeg var uheldig å ble sparket av en hest. Ser dårlig ut for sesongen, da ankelen er brekt, og ene nyren sprukket..

 • Mallaa

  Leyla er solgt <3

 • Rebecca-Chanel

  Lenge siden jeg har vært innom nå. Chanel ble solgt for snart ett år siden, savner henne hver dag. Hvem vet, kanskje blir det ny hest snart...

 • stintre

  Laget film fra stevne

 • Skogly93

  Kjørekurs med bølla igjen i april med Olav Andres Ådnegard. Gleder oss!! :-)

 • MariaLotta

  Kjenner det blir godt å få hjem hestene igjen. Savner de utrolig mye! <3

 • -Varmblodsen-

  King står nå på beite og koser seg masse med de andre hestene fra stallen :D Lite med oppdateringer her inne nå for tiden!

 • Hulda

  Jøss, jeg har skrevet blogg!

 • Samama

  Joho eg er 18 år i dag. Endelig myndig! Gøyt å ha bursdag.

 • GKR

  Jippi - etter to år uten, kan jeg endelig kalle meg hesteeier igjen! Blogg ute nå :-)

 • snutta91

  jeg har ridd på time for Jonas Elvebakk i helgen! http://www.hest.no/blog/?blid=1163828

 • Astrid-Romancy

  Jeg har litt problemer med bloggen, men oppdateringer kommer så fort det løser seg :)

 • MarleneTylldin

  Jeg har laget ny header! Blir snart photoshoot med Doffen, da blir det blogg :D Litt problemer med å se header hos andre? hm

 • annikkenthk

  Jeg har kjøpt meg ny hest. Blogg kommer når hesten er hentet <3

 • Synne97

  Jeg har endelig fikset meg nytt design - i samme stil som mitt forrige. Går aldri lei gråtoner og hvite roser. Sjekk det ut! :)

 • AstroBrooke

  Jeg blogger nå nesten utelukkende på blogg.no, også om hest så klart, men også hverdag, tanker etc. truthisjustareality.blogg.no

 • LoBa-98

  Jason er en stjerne for tiden, endelig fungerer galoppen! selv med sommerens 6 sko av..han har ivertfall skjønt hvordan han får pauser fra treninga :P

 • xWilisiax

  Ja, jeg lever. oppdatert bloggen. Hest.no er.. rart nå.

 • Muffins

  Instagram: lenejondahl

 • Ninsy

  Ikke mere Sandy og Nina, Sandy bor nå hos en flott jente i Wales. Vil nok få det topp. Men vil savne den beste! <'3

 • -Eirinpija-

  Igår va jeg med Amalie på trening i hallen på Øya. Bilder fra treninga kommer etterhvert!

 • Maren&Cedrik

  Igår hadde jeg en fin økt med Cedrik for Maria! Man merker at enkelte ting er verdt og kjempe ekstra for etter slike økter! :)

 • Henriette-Lego

  Idag flytter vi! gleder oss :)

 • Marte-PitStop

  I morgen drar jeg til Pit den tur. gleder meg

 • Andrea95

  I full gang med blogging! Det er mye spennende blogger i vente, så følg med :)

 • IdaC

  I dag har jeg vært på Holtan Gård i Holmestrand å prøveridd ei herlig hoppe med navnet Dokka. Om ting går smurt blir hun min nye fôrhest!

 • Livee

  I dag er det presist ett år siden jeg startet å ri Longshot og ett år siden jeg sluttet med Jacky :')

 • dressurberta

  Hvil i fred kjære Felix, verden blir aldri den samme igjen </3

 • South-Gentelman

  Hmm, her var det mange forandringer.. Men kommer blogg ifra vår første uoffisielle utstilling

 • MorganChris

  Herlig ridetur i skogen i dag i sol &#128522;&#127774;&#128155;

 • fay

  Hei sjelden innom her nå men rir en hest for ei venninne på tur en 5 år gammel vallak nwb som heter sagatuns cartwright :) stor gutt men fin type

 • Belpi

  Hatt Dimple i 1mnd i dag :)

 • Sunnivabks

  Hatt Bob i 2 år idag :)

 • Abbeymin

  Har verdens galeste og beste lille hest!

 • Rebecka-95

  Har tidenes sjøhest! Haha, han er helt fantastisk :-) bildeblogg kommer i løpet av dagen!

 • MaiBrit

  Har startet litt opp igjen på bloggen :)

 • MinWilliam

  Har omsider blogget om Jack! :)

 • MartineVH

  Har kommet hjem fra en fantastisk måned på Island!! Kommer nok en del blogge rom Island fremover. Mer bilder og oppdateringer på martinevh.blogg.no

 • EmilieCR

  Har ikke vært hesteeier siden januar 2012. Men rir og konkurrerer ennå. Kanskje jeg skal begynne å dele mitt hesteliv her igjen? :)

 • Siiliia-Lissy

  Har helt glemt å oppdatere med at oppsummeringsblogg fra stevnesesongen er ute :)

 • rosekiss

  Har fått hest! Pharao, westfaler, 1.72m , født 2001 <3

 • Kiera-

  Har eid Vamråks Kiera i 2 år i dag :)

 • Mina-s

  Har det bra i Nederland :)

 • alicia95

  Gutten er fortsatt tilsalgs http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45040410&editAd=true

 • Hestebloggen123

  Gratulerer med dagen alle sammen!!!!!!<3

 • Islandshesten

  Glede me sånn

 • Sultan

  Får ikke til med denne nye blogg greierne , tror jeg gir opp :p

 • Torson

  Flytting på søndag til Stall Trotter :-)

 • G0gg0

  Fineste Rosa har reist til de evige grønne enger <3

 • Horse-CHI

  FFHS- Kulde pluss energi ponni = Ponniturbo <3

 • Hestevenn1

  Etter en lengre pause fra blogg og hest.no, er jeg nå i gang igjen med blogging:). Mye som har skjedd siden sist...

 • ourlife

  Er ikke stort som skjer for tiden, så lite med blogging fra denne siden. Har noe STORT og komme med så snart det blir bestemt, så stay tuned!

 • *Marii*

  Er igang med Flakki, nyehesten. <3 Alt går så bra nå:)

 • NinaogRecco

  Er det noen som har lyst til å lage header til oss? :) Bruk bildene fra de tre siste bloggene :)

 • -Jennyy

  Endelig ny header... Det var på tide :)

 • TeamTulla

  Endelig har bloggen om stevnesesongen kommet ut, pluss en blogg om Piia-treninga. Også er vi satt opp på ventelista for start i 5års sprang under AEG!

 • Rodeo

  En rytter uten hest, som savner både hest, treninger og stevnelivet veldig!

 • Elina-Spirit

  En drøm har gått i oppfyllelse! 4.plass under Innendørs Norges Mesteskapet 2013! Tusentakk, verdens beste Tarusa <3

 • Carolinee

  Elano er hjemme igjen fra beite, og vi er igang med treningen igjen!

 • Madeleineskrift

  Det er liten tid til blogging om dagen, og det er lenge siden dere har hørt fra oss! Alt går veldig bra, og Fredrica er verdens beste&#10084;&#65039;Konge hest!!

 • Roxira

  Dare2Be, har auksjoner gående inne på facebook siden sin nå. løp og by!

 • Celin98

  Da var vi hjemme etter en FANTASTISK helg på AEG! Comedy var perfekt! <3 Tok med oss hjem to 2.plasser og en 1.plass! Comedy<3

 • kajalangdahl

  Da tar jeg turen i stallen hvor Aeroline skal få behandling av holistisk hesteterapaut :-) kommer blogg!

 • -maylen-

  Da stikker jeg til Barcelona i dag og blir der en uke! :D

 • CorFriTess

  Da har jeg trent galopp med Frimann igjen og vi fortsetter framover med treningen mot shettisgaloppen på Kingsland Oslo Horse Show! Ønsk oss lykke til

 • Cecaly

  Da har hestene kommet på beitet :)

 • magedutti

  Da er vi på vei til Hønefoss for å hente kaldblodsføllet jeg har kjøpt &#128522;&#10084;

 • lisabeth

  Da er nærvene på plass til stevne. økta i dag kan beskrives med et ord:Bæsj. Kom inn i ridehuset og allt var skummelt. Snøfta og holdt pusten.Bare dri

 • MinDrifandi

  Da er jeg og Drifandi hjemme igjen fra helgekurs! Vi har hatt det kjempe fint! Bildeblogg kommer snart!

 • -Tina

  Da er jeg igang igjen med bloggingen! Eller ikke helt, mangler en hest! Så følg med :D

 • SiwogSpirit

  Cæsar &#10084;

 • ThoFemti

  Blogges blir dessverre lite brukt for tiden da jeg ikke rir så mye mer..

 • KlaraKu

  Bloggen legges ned for godt i løpet av noen uker!

 • LisaGrimnes

  Bloggen har rundet 100 000 besøkende! Helt rått, tusen takk til alle som har vært innom oss. :)

 • mariannen

  Blogg fra helgas stevne er ute. Film kommer når jeg får satt meg ned med redigering! :)

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • Linhaug

  Blir veldig glad dersom DU kunne stemme på oss! http://plushpuppynorge.no/butikk/arets-plush-puppy-hund-2015/. Kenai er hund nr 2, Shetland Sheepdog.

 • StinexxD

  Blir ikke noe oppdateringer her på en stund, da jeg for tiden bor i Mexico :-)

 • Nathalieogalex

  Besøk min nye blogg! http://martineognathalie.com/

 • xas

  Benny var.. artig i går. Håper ikke han har like mye fluer i huet i dag :)

 • NatalieJacobsen

  Beklager litt krasjet blogg - forside, jobber med saken!

 • Sussam

  Beklager for lite blogging i det siste. Har ikke så mye tid som jeg hadde før. Men skal prøve å få ut en blogg i løpet av uken :)

 • -FWD-

  begynner å nærme meg slutten på design! Vurderer å gi det bort når det er ferdig, om du er intr klikk deg inn på seneste blogg å kommenter :D

 • AmourDeCoeur

  Begynner og kjenne gleden av hest igjen !:D

 • -Jenny-

  Astrix har kommet hjem til meg! Nå skal jeg ha han på prøve i en mnd! Er såå spent! Blogg med bilder og litt tekst ute! :D Starter på med blogging nå!

 • Cestlavie

  Anbefaler alle å skrive treningsdagbok! :-)

 • rakel-

  Alt går fremover for tiden!! :D <3

 • Knottet

  <3 Gráni <3 Nå har du det mye bedre <3 Og du vil for alltid være med meg <3

 • lotuselise

  3 nye blogger ute :)

 • Nottisblokka

  3 dager til flytting :O

 • Mixit

  15 000 besøkende, tusen takk! <3 har en masse blogger som kommer fremover :-)

 • kvix

  12 år med vennskap, er nå over. Min vakre og aller kjæreste edelsten er borte. Vil savne deg for alltid, prinsen min. Du var alt. Hvil i fred <3<3<3<3

 • Ingrid-beste

  11, 12, 14 og 15 desember er det juleshow på stend vgs, masse gøy med hest! 11 og 12 er det fra 1800 og utover, 14 og 15 er det 1700 og utover! <3

 • Vjbl

  10 000 besøk!! TI TUSEN hæ

 • Marte92

  1 skritt frem og 5 tilbake!

 • tomteboadora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LaginaogKatrine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Catharinaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jessy-Lady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maximus-carna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • piakatinka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • N1CKI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PowerThePro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ingrid94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bowglie93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marlene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lena97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Laukixx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MayBritt

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • znipp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • showtime

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieHeimen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tonjjee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sandrra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • myworld3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiriEmilie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jasmine95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CriDe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • copilot

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarteSpirit

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Idahest11

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hanneprada

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eirink95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • amaron

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • oda-wille

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FriDamascus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AinaL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hesta-jento

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • trineaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LiseIsabell

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hestepijja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Haannahpedersen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anne91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Fair

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jennyogpinto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Noblesse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine-Martine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cookie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • pippilee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sifri

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Julie97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • matilde-james

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LineogMarkus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wholly-Star

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -LoneFannar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • borghild95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ulliogkalle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ceciliee95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cester

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linnrenee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CierasMillenniu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karoline15

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Tyrone-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-hviskeren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KineOGMolly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shadowfax

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maud

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Helena

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -GineJenta-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sara1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Apache95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ida-justkidding

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tiki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tello

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MMM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JuBa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Sweetheart

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moije

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TarasTaiga

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rebecca

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Coene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Klippe88

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CSogK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linitalitago

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • augustasu99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rocco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linneagau

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sooidanny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sofieng

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RandiB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lina98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tina-R-A

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariogMax

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Silje7

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnCathrinogUno

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrines

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TuvaJ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BjargMyLove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieNygaard

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Royal-Cash

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kajasponnier

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Smarno

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-RIkke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilAS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -LovE-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CeVa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MildridKikki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Olea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HeleneogU

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Barrosogjulie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Molita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kineogsilence

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Copiading

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andraaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • chralx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • knasd

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elliss9

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • krierd

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • noreen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hannini

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linns96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -nadja-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ailopus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SkogliElsker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StidsbjergsLoke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rexx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • chenok

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stineeddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Min-Apollo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Joohanne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Skytsengel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GlendaDina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marionw

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • wuschel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Line-Gaus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • rebecca81

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anor

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TrudeogLagini

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vinna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • synne123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LulihBrunen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tiile

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • linnys

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Roma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • syrdals-troll

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • showane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Aneeede

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hege93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingelin96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idahjertetaiga

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NiinaogCarl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heartsBreaker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IngridS92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elinekh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • djervajinta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Amanda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sunniva-hest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Besten-ox

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • gullethamlet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ranneiii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroL

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bonette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kendall

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --PepsiTenkTenk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vicek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cha-Cha

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChristineOgLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sluagh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Sanne-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cieras-Siri

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mallne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Etanec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KnollogTott

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marinaogtoffen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HCYvonne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Immii95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hesteliv

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liinn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • fridasi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -TinaSorum-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LMB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LilleMinert98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KiwiogMalle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MathildeAmalie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maritk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PeaceOgFido

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Flicka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • krista

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Julie1994

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tsiljes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eline93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ThereseGro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnnKB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LLP

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PonniAnette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • L-Beck

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FINO

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Veslefrikken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • reebee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Equi-lifestyle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hest-er-best-89

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pathfinder

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ahm94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HestejentaSofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ben-Gafa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • juliemarr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henniy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieogKompis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • odasivertsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horseludde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maritbzz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Camilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • penky

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CatanosGirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maritaaa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IngridR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinnMarlenee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amigo96Marte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -henriette97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stuvill92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tiburella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -snjall-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeoMin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • majanponnizen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aneettee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aragonS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marti95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • wimsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SandraLinnea93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariapedersen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Effi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BCC

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maria-Fia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CELIAS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Super-Dolly96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zitrus94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NinaogBror

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChristinaF

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmmaogSota

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Benedicte-97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Aladin-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dina-Charlotte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Katinka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ola-sin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StallFuruly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Benedicte12-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kerry

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nadja95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sabine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • amyy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Malene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • blesen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • finniz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • rebecka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TeamSilli

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • falcolove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emmaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siiciliaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dropilo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fnuggi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariaVeronica

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LiineMounted

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • littlemistery

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elisabeth3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Juliiet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineLarsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • veronika-toyboy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • saig

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • helene-1993

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linepine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tvilingen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lonemarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineeJolys

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Viking

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Matchkick

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ValleyCurtis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lenulf

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieOgSuper

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lille-surre

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elinejenta-indy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Iselin-93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RR-Ramioso

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Robin-Love

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • victorialykseth

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ThaiogMeg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marenogbirdie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gleden

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -KristinaV

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • irinajasmine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Tonje

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mastermind

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KeibaDicenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annbam

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FridaOgVictory

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annesar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • noralukas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maaritgj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • foreverhorse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Maria-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Maren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islanshest-meg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tinapijah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • julieb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BolmsetAsk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • blackhorse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MadeleineBB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • D`Niclo Sølyst

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Poney

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • karinah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieogNicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mhh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Aleksandra-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camillamonsholm

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Team-Fjording

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ternaogac

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elizeeb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Parsonn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • OneGirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • andreastjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Therese-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mathi-lde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charles

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Brage4Ever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Benedickteeee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • julieknudsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nevada

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MWD

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ramipz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Winny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -MRR-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Camilla-Jenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Juvel-dilla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AlyziaBW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • wulverdreve

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cherrybaby1993

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • smeaglebee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Alexandra-W

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • litamora84

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • deryck41

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Masterpiece

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LivMarit

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinDunya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Almaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fancypants

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Isabeel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SandraOgZita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TinaogBigBen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fokus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sixx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • DonkeyKong

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HildeTrine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LineogFa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AstriJ

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamryFTW

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiljeH97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sooffe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camillaogviktro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • acacia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sanndra

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • waldine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponni-auro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ma-to

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • yvva

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -astrid95-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • okopaddy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mariahm

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineNjustar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Synnove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rakkiz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeKristin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henrieka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Quicken-sano

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henriis94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mr-Hovde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vibeke94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mari-Horzes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kokkos

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Therese98-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maddie-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miamissy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingerid95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Guro-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Brunoo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Falco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BettyKnutsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IrmelinogDoffen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Turrican--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 007

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • saaraah96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --kristiane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wolfi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HildeChristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariaWB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anne-Karin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • felicialinnea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • amigo-elsker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • OdaMarie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emiloo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmberCecilie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henriette98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AneFreyja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Handsome

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emma99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Riikay

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stolt-Rigel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EmilieYoung

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Synneee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NoraV96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljeel

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • newbochco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Castellany

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • OshaugensPeik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Filmblogg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heera

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aela

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • jmr-photo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • skarvang

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dollar-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • krisseponnien97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • noraoghest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneogNevada

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Malin-Dalen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KaFe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sprangfreak

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cino

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camkahom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisa-bluemist

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fossar01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Naco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dressurrytteren

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rytter83

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karoline97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lise-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Andreab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SigridogUffrei

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VildeMaria

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hmork

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • UnicornsEloise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mahaja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hanne131

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cammomillaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Frida-Apollo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Herdisa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RexVII

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Martine-95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heddak

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • blakkengul

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siiirii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xxfrida

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissDaisy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • topin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kiingofhearts

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nikoo43

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GinaNordvik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hesteiselin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lone

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Regiment

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Olly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • chrisjamse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineogTingo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Henriette1996

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NLaika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marenik

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Farahegnii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristine09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Loord

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Miss96s

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nevadaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Meg-og-hestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pandora99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lunsepuns

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RedBull

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Belle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • fridalotus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EA94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissKimberly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Snippami

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wanton

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sondrels

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PicassoFreya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -MalinRevheim

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LindaPahn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bito96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • superfrukten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Howtodoit88

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Emma-Bea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SpeedGirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Blixten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eriika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ingvildeo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • noraestorksen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mar95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marita89

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaWeranjaLina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lollipop

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Verenaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-Madde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tjosefsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CecilieSolhaug

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JuliKristin2002

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mammuz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ETamina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maria&Bello

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • flikkflakken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annikenwh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Ida--

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Will

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ShakiraogLinnea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chalaisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Goodis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helene1994

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EddaPedda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marii93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karina-Hestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • chessogjolie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kubarn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lunnergrom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CatrineG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tomali

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siriii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shiela

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karoline92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lille-Maja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maxii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnneOgRuna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Susijenten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maggi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elgene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drello

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SaraHusom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • damokka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elmalibo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sprangryttern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Minnioska

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Texas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • pyseponni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponniryttare

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rakelen93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heelga-og-Tuuny

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lillka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • UrsinaogTiril

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lisasj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Penelene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nittja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tiitti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CoverPower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -maiken-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ResaPonni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rytterlinja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Viljaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Helle-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EllaH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lovehorse97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnzi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ShereKhan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Shansi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lakritz

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anita2Rasken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sprangjentaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anake

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tamarahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mari90

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ida09

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IngridogAnette

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • henriettefrosta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • H

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hestliv

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amigoo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -mona

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ksc

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinCora

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaOgMr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anette86

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sokken-Linn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JaneOgHester

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Miriam-Nigard

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Marte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • theahagg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaChristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • minacecilia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mathildesv

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Samson4ever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Oyjanjinta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LODI2001

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mareen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amaliesb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AceAClassic

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • renatehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChicoSuperstar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elin-Marie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anneleneermeg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wonder

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ninaogzahna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mona-Larris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annelimalene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ekscon

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EldridogLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KristineSofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildeogbella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elena91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • martehetty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HaNa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • piarly

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • teamjohansen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Qhow

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BudalsFrigg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gautin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sandeman

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Loudina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ThaiPhoenix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Joopern

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ConanogKaroline

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vivi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • elikvi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Itsaf

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MariogDon

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Loniss

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stens

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MartineH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NickO

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sofie96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HestenogLinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shm95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponnitusken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsabelleKasper

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Chivas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaogQuinta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaogKing

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Traverforever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Suprise96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NovaPower

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KriOih

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • iris92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Bettina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TOTO

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • akhal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Agganetej

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MaritaArntsen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RebeccaOgStar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RakelogMartine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FrHemsedal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • minfriggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste-hedda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NinaOgU2

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • danagull1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AstridKM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Piilde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RonjaV

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KristinaVindurs

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Zontana

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BiTi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MissyMissy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • frida-tb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dreamo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Idaaaa96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hestetanten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stiine93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tomboy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mich

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HannaogVictory

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fridaaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cjustars

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xxHestegal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siljus94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charlotte94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaogFab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 2nErro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • theajah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Citruspastill

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • InWa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • julie95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Charlottexxx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • VieKongen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mona-fh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Malin.sj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HanneBeate

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -saraabl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponni-Martine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Voltige97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -kengala11

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Living

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Teletubbi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • coolimiin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • camka98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Thea-k97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarianneCG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingvild-bambi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • cillem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Atoos

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Saraaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • alhh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emiliehusmo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cavalier

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ceccilie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bjorge-stjerna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinnMaritaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amigo-Henry

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marthe11

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Norris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • linaoghestene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • fostraogina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BacheOgRikke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • DeeZee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • runafossum

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • McBalder

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horsemeup

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lefstad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Annaa97-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ann96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Leneab

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Camillamolden

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tkhag14

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • blue-is-perfect

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • XxMariaXx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helen-Kristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mai

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gladstone

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xhestjentex

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Margrethenk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FrkFjellestad

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • moffan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Modesty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Trollungen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristine-banzai

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Caliine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NathaliHeggem

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Fossilinee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ims

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siri92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • DreaamTeaam

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helene94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Forrah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • julie96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SunnivaogPrins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maria1994

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • theresepia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marsipan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dormonto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mirthe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ragnhild-Njaal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Blakka98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Magni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Drifandi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jubbisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GrandGalla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HesteJenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JulieOgMina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RelliogGullet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • esperanto

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • remma13

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TomR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinneaT

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • venezia-lise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • katriiine93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SaijaSkoglund

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MarteCe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sjokoladekake

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroEnlid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • missuniq

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mathildehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hesteejenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sprangjinta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • halkatla

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sebastian-Mimmi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CamillaogLotus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Moooni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • madda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Junimin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Lene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AinaEsp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hannee96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bamsi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nightwish

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • frkvicky

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maca

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Godjenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • --Anna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jadoree

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siri-Eminent

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • benedikte

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinLat

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TonjeM

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ceciliehest98

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingrid123

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mickey-jenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mortis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ragnhild95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vulle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Neiko-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LivHelen95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SingerogFreja

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ElinG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MathildeTom

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TRIXI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mercury

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Trineb

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liinis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • karrojenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • line88

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Anine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Carina_95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GuroWiekina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anette95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AbbedinoNordan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emily22

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Edition

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • wildeht

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ponnijenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Pilenda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

1.0286

0.0762

5.8466
i 1.1910
a 1.3495