Close

Logo

Det er 1389 brukere på siden. 45 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 21:19

hinder? lett!

sprang med Disha! super ponnien imponerer igjen!

Da var det mandag igjen og skolen øve slik at stallen var neste. Igjen var meg og Eline så treige at vi klarte å miste bussen slik at vi måtte gå i en halv time fra drotningsvik men det er jo bare vår feil da. Vi kom oss helskinnet fram til stallen og gjorde ponniene klare. trollene vi skulle ri, eg var så heldig å fikk lov å ri Disha denne sprangtimen mens Eline skulle ri Lobbin lusen.

Vi fikk god tid til å skritte på så Disha ble god og varm, vi prøvde oss på noen bakdelsvendinger som ikke gikk særlig bra, men vi er jo ikke akkurat det mest erfarne paret i verden. Vi varmet opp over noen opphøydebommer og et hinder på 40-50 etter det så hoppa vi en okser på 60-65, her blei det noen stopp pga eg ikke red skikkelig. Så starta vi på banen. 

Banen! lett? nope men med ponnien så går det glatt! :D

Banen var ikke særlig avansert men den brutte linja var litt vanskelig, første gang eg har hobbet dem i praksis istedenfor å øve med bommer. Eg hadde jo hat et stille håp om at det ikke gikk like ille som sist vi skulle hoppe bane (et halvt år sida), og det var et håp som blei innfridd, ponnien gikk som en kule igjennom hele banen ”bare” to fille stopp nokk en gang pga meg som ikke red skikkelig. Først over bommene gikk det fint mens så stoppa ho på grinda (eg mast utvendig støtte). Så kom vi på igjen og denne gangen kom vi oss over med god margin bare litt overhopp på feilt steg, hehe. Når vi kom mot hinderet med k ble det stopp pga dårlig ridevei, kom på igjen og resten gikk som smurt.

Eg er super stolt i skrivende stund, før jul ville eg aldri trudd at Disha skulle gå så bra på halvparade eller at vi i det heiletat skulle komme oss igjennom en bane igjen. Men ponnien fortsetter å imponere med å ha knapper som blir syneligere jo mer av vrangheten eg får vekk. Men det tar nok tid før eg syntes vi kan starte men på god veg er vi!


0.0198
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • kine17

  20:43 - 23.04.12
  høres ur som en fin måndag
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0046
0.0106

 • Honey-ponni

  På utkikk etter en unik allroundponni? Fury er til salgs, gjerne ta en titt :) http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=60420531&ov=m

 • Charliie

  Nå vet jeg på å få sko Charlie slik at vi kan trene for fullt! Ridebanen er tint, men ettersom Charlie ble så sårbent må det noen sko på :)

 • Marit-96

  Kommer en blogg med bilder fra rideleir etterhvert! (når det går an å legge inn bilder på bloggene..) hjelp? Skjønner ingeting..

 • IrishMasty

  Idag flytter Jeanné på Stend! Blogg kommer senere :-)

 • Kimay

  Finnes det noen staller i Norge som tar inn hester som er/har vært misshandlet for å så hjelpe de videre i livet? Ta gjerne kontakt på mail.

 • SiwFjellhaug

  Fikk første plass i 90cm og andre plass i 80cm med superhesten! Vårt første sprangstevne :)

 • FridaHelene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Ella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MyHeros

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0320

0.0093

7.2766
i 0.0765
a 0.2393