Close

Logo

Det er 543 brukere på siden. 9 brukere er logget inn. Onsdag 02.12.2015 kl 07:54

Don't quit. Don't give up.

Du kjenner på følelsen. Du vet du ikke vil gi opp. Du vil kjempe. Skal klare det. Uansett hva det krever. Men andre er ikke like optemistiske. De presser deg ned. De mener du ikke vil klare det. Det blir alt for vanskelig. Det vil kreve alt for mye. Å føle at du ikke får støtte for det du brenner for, er vanskelig. Allikevel vet man at de som sier det bare vil deg ditt beste. De sier det ikke for å være slemme. Men for de mener selv de er realistiske. Det blir ikke noe enklere. Det hjelper deg å forstå dems side. Men egentlig, egentlig vil du ikke forstå dem.


De negative ordene surrer rundt i hodet. Stemmene som forteller at du ikke klarer det. Stemmene som sier du bare kan gi opp. Du rister på hodet, men stemmene forsvinner ikke. De har vært der en stund. Jo nærmere vi kommer avgjørelsen. Dess høyere er stemmene. Du ser etter støtte. Etter noen som tror på deg. Noen som vil det samme som deg. Uten hell. I blant ser du et lysglimt i mørket. Men like fort som det kom, forsvinner det. 

De trykker deg ned. Stemmene. Gang på gang reiser du deg. For hver gang blir det litt tyngre. Men med skjelvene bein er du oppe igjen. En liten stund klarer du å nyte tiden. Men mørket lurer rundt deg. Mørket som følger stemmene. Du løper. Løper for å komme unna det. For å bli der du mener du kan klare det. Uansett hvilken vei du velger å løpe tar stemmene deg igjen. Veien du løper går først over til skog. Skogen blir tettere. Himmelen mørkner. Skogen går over til kratt. Torner stikker i deg da du løper. I det du skal ta det neste steget faller du i bakken. Stemmene er over deg igjen. Lys glimtene forsvinner. 


Det slår aldri feil. Du gjør alt du kan for å holde motet oppe. Innimellom tror du at du er på rett vei. At du endelig har funnet den rette stien. Men som et slag i magen er du nede igjen. Nede i mørket. Du famler rundt. Usikker. Med skjelvene bein reiser du deg. Igjen. Og igjen. Og igjen?
 
En liten stemme lurer seg i bakgrunnen. En forsiktig stemme. Det er denne som får deg til å reise deg igjen. Gang på gang. Men den forblir som en stille hvisking. Den er aldri høyere enn de negative stemmene. Men sammen med den følger det et lys. Et lys som viser vei. 
 
De negative stemmene prøver å slukke det. Innimellom er de nære. Det blir svakere, men aldri helt borte. Og sammen med lyset vet du at det alltid er noen som  tror på deg. Det vil alltid være noen som vil at det skal ordne seg. 

Det er en evig kamp. En kamp om hvem som er sterkest. En kamp om hvem som har mest tålmodighet. Hvem som har nok utholdenhet
Hvem vinner? Det vil tiden vise.. 
 
"Don't quit. Don't give up." 

0.0347
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0026
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Marie-95

  22:06 - 04.05.12
  Ordløs! Du.er.så.god.til.å.sette.ord.på.følelser.og.tanker. Enig med de under her altså, de negative stemmene kommer aldri til å vinne, det gjør DU! Punktum, og amen for fin blogg Stine. Du er sterk ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Torine

  13:08 - 01.05.12
  Når det gjelder negative stemmer, har jeg vel mye erfaring og jeg har tapt veldig mange ganger. Til man en dag får nok, og da blir man nesten litt likegyldig fordi de alltid har vært der! Stå på og drit i de stemmene ;-)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • G0gg0

  12:48 - 01.05.12
  Enten må man flyte med strømmen ellers må man velge å snu å svømme mot strømmen. Siste er litt vanskeligere men man kan klare det også, bare man vil :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • xislandshestx

  11:10 - 01.05.12
  Jeg satt her med åpne øyne og fulgte med mens jeg leste hele tiden, kunne godt lest dette enda en gang, kanskje tusen ganger til, fordi du er så utrolig flink til å skrive, å det mener jeg fult og helt, dette var utrolig bra skrevet! Det er faktisk helt sant det du skriver også, det er alltid noen som er ute for å ta deg på en måte, men de mener det jo heller ikke alltid negativt, men det blir jo oppfattet negativt fra din side siden at du ikke vil gi opp, man vil jo fortsette! Synes virkelig denne bloggen var helt fantastisk, mange burde lese denne, den hjelper faktisk mange vil jeg tro, jeg følte at jeg greier å reise meg litt mer etter å ha lest denne bloggen! Det er utrolig tøft når andre ikke tror, men du gjør det! Men jeg er sikker på at du vinner Stine, du vinner over den negative stemmen! Flott skrevet! Stor klem fra Iselin og Nøtti ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Jean22

  13:23 - 30.04.12
  Utrolig flott blogg som får meg til å tenke! Du må aldri la de negative stemmene vinne! Jeg tror absolutt at du vinner! :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • ACL

  23:35 - 29.04.12
  Nydelig blogg.... ;-)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • -christina89

  22:53 - 29.04.12
  Det er jo ikke andre som skal bestemme over livet ditt;) Jeg er vel over middels interessert i bøker som omhandler tankens kraft/positiv tenkning/feeling osv. I en av bøkene mine står det: "Den største årsaken til at mennesker ikke har de slik de ønsker, er fordi de tenker mer på hvordan de ikke vil ha det enn på hvordan de ikke vil ha det". Går man rundt å bekymrer seg for tid og penger, ja, da får man problemer med det. Føler selv jeg lever blant negative mennesker med et lite innholdsrikt liv, derfor gjør jeg det jeg vil når jeg føler for det, ingen andre vet hva som er rett for meg;) Tenk og lev positivt og det positive vil gro;) (jeg er flinkere til det i teorien enn i praksis jeg også)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • MarleneTylldin

  18:04 - 29.04.12
  Dette her var virkelig en godt skrevet blogg! Synes du klarer å ordlegge deg riktig så godt og du klarer å sette ordet så godt på ting :D Jeg håper og tror du fikk/får en god karakter i norsk? :D Du er veldig flink og jeg tror DU vinner!
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Dream

  22:38 - 28.04.12
  Nyydelig skrevet blogg Stine! Elsker når du skriver slike blogger, du er så flink til å sette ord på ting. Norsklærer kanskje? Hihi. Men uansett hva stemmene i hodet og alle andre ting noen gang skulle si, så gi aldri opp. Du er fantastisk og jeg har virkelig troen på dere♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Amaliiie

  08:08 - 28.04.12
  For en fin blogg, med gode tanker og kloke ord. Den fikk meg til å tenke. Kjenner meg virkelig igjen i mye du skriver her. Stemmene i hodet. Tankene som presser deg ned. Føler at hver gang jeg endelig tror det bare kan gå oppover, alt er bra og ting er på rett kjør. Så plutselig faller du ned på bånn igjen, og må jobbe den samme kampen for å oppnå noe bra. Trist, nydelig og fin blogg Stine! :')
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Glampi

  22:27 - 27.04.12
  Fin blogg, med noen kloke ord syns jeg.. Veldig enig med Marianne under her, det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere :) Og ting pleier mirakuløst alltid å ordne seg, på et eller annet vis..
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • StallSveinhaug

  21:22 - 05.08.13
  Sannheten er at den eneste som kan hjelpe deg med å karre deg opp til toppen er deg selv, de andre vil kanskje prøve å sparke stolen vekk under beina dine, men da får du bare klore deg ekstra godt fast. Det er kjipt det her med at vi alltid har disse stemmene i hodet(eller til og med menneskene rundt oss) som knapt kan vente med å gi deg et skikkelig slag i magen. Og etterhvert begynner man sakte men sikkert å miste troen, troen på seg selv og det man vil oppnå, og du tenker at de kanskje har rett. Stemmene i hodet, eller de som prøver å støtte deg, på sin måte. Men det er sånne dager man bare må dra fram alle kreftene du ikke trodde du hadde, kjempe deg på beina igjen og fortsette å sloss for det du vil. Livet er en eviglang kamp, du må kjempe for det du vil ha og for å beskytte det du allerede har, men så kommer det ene unike øyeblikket med våpenhvile hvor alt er nesten helt perfekt, og da vet du at det er verdt det. Ikke gi opp, det ligger ikke i menneskets natur å gi slipp på alt du drømmer om. Kjemp, for du er sterk nok♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
 • Kjekken

  07:05 - 27.04.12
  Jeg er totalt enig med JOhanne under her (som alltid), men vil legge til at det BLIR bedre, for det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere ♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0027
 • J0hanne

  00:18 - 27.04.12
  Vet ikke hva jeg skal si. Det er så ufattelig mye jeg kjenner meg igjen i her, at det nesten fikk tårene til å renne. Og det der med at man begynner å tro på at stemmene i hodet er realistiske, og at idet man tror man er på rett vei - så bare kommer slaget i magen igjen. Og når man har reist seg igjen, og igjen og igjen, da føles det ut som om de negativene stemmene har tatt helt overhånd, og at det er ingenting som klarer slå dem. Den lille stemmen i bakgrunnen er så utrolig viktig å ha med seg uansett hva, og putte opp volumet på når det er som verst. Det ER en evig kamp om styrke - indeed. Og hva mer vet jeg ikke hva jeg skal skrive, fordi du skriver så utrolig nydelig og vakkert på en samtidig veldig trist måte. Vet selv at det er vanskelig å sette følelser til ord, og det var så utrolig sterkt å lese den bloggen her. For, kan føle sånn på alt hva som ligger bak. Det er ikke lett, men.. If it's not okay, it's not the end ♥ Og husk at det regner mest på de som fortjener å stå i solskinn! Og det gjør du, uten tvil. Du er sterkere enn sterkest uansett hva du tror på selv :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0433

 • Contex

  Zhezel er virkelig en dans på roser. Hun har sluttet å bite i boksen og vi jobber oss oppover med nye mål <3

 • katrine89

  www.katrinefinstad.com

 • -christina89

  www.facebook.com/cgbrowbands - bli med i trekningen av et gratis blingbannebånd :)

 • karolinedesiree

  Vakker New Forest hoppe, settes ut på helfor pga studier i 2 1/2år!!! Finn Annonse!!! http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=46031366&ref=ads

 • Snoofte

  Uæææææ to blogger som kommer i dag. Av meget forskjellig kaliber. En materialistisk og en med et skrik om hjelp og forståelse.

 • HestepiaM

  Tusen takk for nominasjonen til årets blogger! Dette var virkelig en super julegave :-) God jul til alle fantastiske mennesker her inne<3

 • Linoo

  Tusen takk for noen fantastiske år! Bloggen slettes ikke, men jeg sier takk for meg :-)

 • Helenaaa

  Tusen takk for 40 000 visninger!

 • PrincessRebecca

  Tusen takk for 10 000 besøkende! Og tusen takk for alle kommentarene, er litt vanskelig å få takket for alle, men jeg setter veldig stor pris på alle!

 • SuperUne

  Tjardo er barbert og vi er i gang med trening igjen! Tamiro er med på turer løs når vi trener. Følg oss på instagram @bareune :3

 • heg

  Takk til alle som har gitt gode råd og kommentarer! Det setter jeg stor pris på!

 • Trineeee

  Søndagens hrimnircup er vel overstått! Blogg ute :)

 • Heffalompen

  Så mye mer enn bare en hest.... http://hest.no/artikkel.html?news.nid=2198&temasider.tid=#.UvDyPLT-YeU

 • tryggleik

  Super ponni i dag! Nå er spanske stegene nesten helt på plass, og hansringen sitter inne nå :')

 • Kjelis

  STAVANGER/SANDNES: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=65475326&searchclickthrough=true

 • KMTuhus

  Sandro og Shiba har nå kommet hjem på sommerbeite! ^^

 • Karoline Sveen

  Roadbroker gjør det ekstremt bra om dagen! 3. Plass forrige fredag og denne fredagen slår han til med en 2. Plass! For en hest <3

 • chanelmiin

  Qelly er til salgs! http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=51806561&searchclickthrough=true&searchQuery=qelly

 • Honey-ponni

  På utkikk etter en unik allroundponni? Fury er til salgs, gjerne ta en titt :) http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=60420531&ov=m

 • Teamtonegutten

  Om noen kan forklare hvordan jeg kan fikse profilen min blir jeg veldig glad. Den har klikket ....

 • Aramis

  Og hvis noen har lyst til å lage en header til meg - bare skrik ut!!!! Trenger virkelig ny header og blir bare supertakknemlig om noen har lyst;D

 • Vrinske

  Nå har himmelen fått en ny stjerne. Loretto har dratt fra meg, og det er vondt. Det er rart hvordan man kan gråte så mye, og være så tørr i øynene.

 • Stinepjoos

  Nytt blogg innlegg på bloggen &#128052;

 • Welshine

  Noen som vet hvordan man får slettet kladdene sine? Eller om det overhodet er mulig?

 • Lavageita

  Njaaa, vet ikke helt. Liker jeg det nye utseendet til hest.no? :-/

 • Odath

  Nedtelling til enda en sommer på Langedrag har begynt, tre dager igjen! :-D

 • -Sandra-

  Molly har mistet begge fremskoene og har rolige dager fremover siden hun er så sårbeint. Håper hovslageren kommer så fort som mulig :-)

 • cartonnier

  Miss B er tilbake i mitt eie.

 • RagnhildE

  Min første status, som en test. Den vil slettes :)

 • MeganeBirkely

  Megane sovnet stille inn 21.08-2015. Takk for alt du var, og alt du ga meg. Til vi møtes igjen &#9829;

 • Roms-Liljeros

  Me byrjar endeleg å gå ei lysare tid i møte.. Aram er på topp, og klar for sesongstart neste helg :)

 • Rebecca-Chanel

  Lenge siden jeg har vært innom nå. Chanel ble solgt for snart ett år siden, savner henne hver dag. Hvem vet, kanskje blir det ny hest snart...

 • krisme

  Joda det er da liv i oss enda, men bloggerlysten er fraværende for tiden..

 • GKR

  Jippi - etter to år uten, kan jeg endelig kalle meg hesteeier igjen! Blogg ute nå :-)

 • Ingfroy

  Jeg sliter med å få tid til alt jeg vil for tiden, men jeg må bare takke dere for alle de fantastiske kommentarene dere legger igjen i bloggen! <3

 • Torine

  Jeg har fått helt nye bilder av lille Ludvig! Veldig lenge siden jeg har sett han, og han har blitt stor - hele to år i år :-D Bildeblogg kommer!

 • malinogpus

  Jeg har faktisk hatt Texas i ett halvt år nå! Evig glad for å ha han <3

 • hestejenta45

  Jeg er så dårlig på å svare tilbake på kommentarer, jeg har desverre så liten tid at jeg ikke rekker å svare på kommentarene deres, men det blir!<3

 • Linhaug

  Jeg blir VELDIG glad for alle stemmer på Kenai! http://plushpuppynorge.no/butikk/arets-plush-puppy-hund-2015/. Hund nr 2, Sheltie, stem under bildet.

 • SynneBrynh

  Instagram: synnebrynh

 • Muffins

  Instagram: lenejondahl

 • Theaa

  I helgen startet jeg og Darius feltrittstevne. Egentlig kom vi på 2. plass, men grunnet menneskelig svikt ble vi fratatt plasseringen. Blogg er ute!

 • IdaC

  I dag har jeg vært på Holtan Gård i Holmestrand å prøveridd ei herlig hoppe med navnet Dokka. Om ting går smurt blir hun min nye fôrhest!

 • Celsius

  Høsten er på vei og jeg sitter på nettet og handler inn Høst og Vintergarderoben til hestene. Alltid gøy med nye dekken!

 • AnjaMoen

  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=52557236 Hudick Speedcart selges h.b over 1500,- ved hurtig avgjørelse og avhenting .

 • MorganChris

  Herlig ridetur i skogen i dag i sol &#128522;&#127774;&#128155;

 • bally

  Heihei :) Hest er best

 • Bamo

  Har tenkt å oppta bloggingen igjen. Muligens det kommer ut et innlegg i kveld. :)

 • MartineVH

  Har kommet hjem fra en fantastisk måned på Island!! Kommer nok en del blogge rom Island fremover. Mer bilder og oppdateringer på martinevh.blogg.no

 • Siiliia-Lissy

  Har helt glemt å oppdatere med at oppsummeringsblogg fra stevnesesongen er ute :)

 • xBorkenx

  Har endelig blogget igjen! Kommer ikke til å blogge jevnlig som jeg gjorde før, men kommer nok med et innlegg i ny og ne. Ha en fortsatt fin sommer!:)

 • katarina96

  har en litt opp og ned periode, men så hadde en super økt i går :D

 • alicia95

  Gutten er fortsatt tilsalgs http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45040410&editAd=true

 • WanPharao

  Grisen skal gå prøveløp i dag! Wooho :)

 • Pondus von Hakadal

  GLAD JUL ALLE SAMMEN! :-D

 • LisaEmir

  Følg oss framover, kampen tilbake på topp er begynt!

 • Sultan

  Får ikke til med denne nye blogg greierne , tror jeg gir opp :p

 • presticemeg

  Fra tirsdag til torsdag skal jeg passe en islandshest! Blir herligt å komme på hesteryggen igjen! :D

 • Mariel

  Forrige fredag hadde jeg eid Balouba i et halvt år, blogg kommer!

 • G0gg0

  Fineste Rosa har reist til de evige grønne enger <3

 • josefine13

  Fant endelig ut av passordet på denne bloggen igjen, etter snart et år. Bruker bloggen _Horsepower- så denne vil ikke bli brukt. VIL BLI SLETTET......

 • ACL

  Endring i livssituasjonen gjør at bloggen min legges i dvale... Kommer sterkt tilbake :-)

 • OspLeikur

  Endelig ny blogg "Leikur tilbake" :-)

 • Linkaz

  Endelig hesteeier igjen! Fineste Arwen <3

 • TeamTulla

  Endelig har bloggen om stevnesesongen kommet ut, pluss en blogg om Piia-treninga. Også er vi satt opp på ventelista for start i 5års sprang under AEG!

 • Kjekken

  Det ser ikke bra ut for Kristian, deppa om dagen:(

 • Stalljenta

  Det er mye som er forandret på kort tid. Jeg har sluttet på skole å begynt å jobbe. Børre går det bare supert med :)

 • Maggisen

  Da starter ferden mot Kongsvinger for å besøke Inca, som har kommet ned hit fra Mo i Rana, om 30 minutter! Ååå så jeg gleder meg :D

 • Annfaery

  Da har jeg klart å påføre en hest gasskolikk i dag.. Og for de som lurer, en hest som sluker luft, kan faktisk få luftolikk :P

 • Puffy

  Da har bloggen endelig fått nytt design, laget av utrolig flinke EDfoto! Tusen hjertelig takk :)

 • magedutti

  Da er vi på vei til Hønefoss for å hente kaldblodsføllet jeg har kjøpt &#128522;&#10084;

 • SirCharlie

  Charlie leker stuntmann i Mariexxd's blogg; http://www.hest.no/blog/?blid=1221867

 • LisaGrimnes

  Bloggen har rundet 100 000 besøkende! Helt rått, tusen takk til alle som har vært innom oss. :)

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • Elise92

  Bildeblogg fra kanefartsesongen 2014 er ute :)

 • Maschi

  Beklager fraværet så mye! Jobber denne uken, skal prøve å starte igjen neste uke! :-) Har 1 stk hest som koser seg på sommerbeite :-) <3

 • EmilieF

  Beiteslipp på søndag!! Ser frem til å få hesten hjem på beite i sommer :) LYKKE

 • mysann

  5 av 12 cellegiftkurer gjennomført <3 Vi nærmer oss halvveis!

 • HannahBj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stjerneborken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LittleImp

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Walker

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RebeccaB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HnK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HildeChristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ingrid90

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Traverforever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marianj93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Loniss

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • islandshesterr

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BCC

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Feike

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gunn-Irene

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tussilago

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • J0hanne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • levade

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kallnde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Une97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneLinnea14

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jubbisen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Beauty

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Naco

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • vildeogduddi-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste--inga

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hesteliv

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tetti

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChristineBerg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Upsidaisyhesten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HesteSara

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • NoraSofieMG

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • UrsinaogTiril

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hmork

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiljeAmundfoss

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnneBerit

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jeenka

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ponni12

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Octavia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IsisTign

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ikhk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • arabello1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • gimaga

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • idunn94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Benedicte-97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Amaliiie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StorleinsSola

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Anine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CeSBjo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marian-trine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • kristinaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tankekartet

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vibeke92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GineOgJasmin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • rolfnevanlinna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hattifnatt

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hermann

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Meii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RenateOgKasper

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LiineMounted

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • horse4ever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • FabioLove

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Indigo2001

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JuneogLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ontheedge

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bollamin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Wettis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Annika

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ingaas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • SiljeB

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Felicia-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • theahagg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MatildeH

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Anne1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Trollungen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Noradebbie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Iselin-93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ben-Gafa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heide

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • N1CKI

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TrolletOgBenne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nicki

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • malaysia96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sioux

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LenaMohaugen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mar95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tonevimsa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • trinethuns

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Gjaafar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jean22

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • minfriggen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Exon

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StallSveinhaug

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-Madde

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kapten

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lenech

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lone-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HelleSnelle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HarleyC

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Number

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Smarno

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karisma77

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • musa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sne

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AnjaogRodriqo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Roma

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aneettee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tam93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Forrah

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Julie97

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Elena91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AlvinRosita

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • mayelen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • myworld3

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tresselt

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tuvaogponni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • anni1

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mariiiii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lineeee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tiile

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Robbie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ninaogzahna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LavaSofie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • majanponnizen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • dyrefreak

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Filmblogg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Bittelise

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • JeanetteOlseen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • marenbd

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hetolix

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AlphaPolaris

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • misslif

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maren3milie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ejlis91

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RikkeJK

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kariannek

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Furry

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Starlight

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nora95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MicraLover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Marie92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Etanec

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -knerten-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • nick4ever

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • skyen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maritaaa94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • GinaEmilie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eline93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mai

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stall-Lorinser

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AndreaNT

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LinnMaritaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sigrid001

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sombiejenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Apache95

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lisaaa

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -MarlinJasper-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • stalljenta96

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • love

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Madonnas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Snupp1991

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marbar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tina-ponnis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Stine-og-Lucky

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Liselollipop

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • hid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Lone

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Loudina

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tiburella

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Eiken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Arabelloo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • babzn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinDunya

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • blackhorse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • KarolinaogLulu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ChristineOgLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Karriii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • tigerlilje

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • christiane

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maria-Fia

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lissie-Clover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sifri

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ismaas

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sandro

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RositaLover

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EliseMaxi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CELIAS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeneMari

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TurboR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Higgins

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PrivatePlayer

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • siljasblogg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • renatehest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MonaogPalermo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xHesteelskerenx

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ltc

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lynet-hest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • fridasi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kari-93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • feija

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • emmakristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Tutta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MinLady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Siiirii

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • PerlanFraFossan

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Caroliin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EA94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Heste-RIkke

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • paula12

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Solveig

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MiroAndrea

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mari-Horzes

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Johanne-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • IdaChristine

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Skuggi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LadyStar

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xxHestegal

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • binders

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Borkus

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mina92

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • floyyd

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • LeonoraogHrafn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Christina-99

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mimmi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmalieS

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • MegogFjaler

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sokken-Linn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Jessy-Lady

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sigridh

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CatanosGirl

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shetta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • HestenogLinda

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Linnesg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CathrineT

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • sophie00

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • solveig14

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Atoos

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Vulle

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • lille-makk

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ViJo

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • heste-bestiser

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ronja90

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • AmalieOgSjarm

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ValleyCurtis

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kristin4

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maiskorn

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Ingid

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dream

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Kulpen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • eirinvu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Dustymin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Howtodoit88

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • RauenogBorken

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.4326

0.0426

5.8705
i 0.5317
a 0.6493