Close

Logo

Det er 796 brukere på siden. 30 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 22:58

BB: Etterlengtet ridetur!

I går ble jeg trekt opp til prøvemuntligeksamen, det siste jeg sa før jeg kom inn på skolen var at jeg trodde jeg kom opp i tysk - og det gjorde jeg. Dagen ble derfor å reise hjem, men jeg måtte jo opp til hestene for det. Da var det å få bestefar til å kjøre seg opp dit og ut på ridetur. 

Har ikke ridd på lenge pga det har vært utrolig dårlig vær herover, men igår var det opphold og da måtte jeg ut. Bestemor sa det var ganske fint innover åsen ovenfor stallen så da bar det oppover dit. 

Først og fremst tok jeg med meg Prins inn i stallen, målet var å få ridd minst en halvtimes/trekvarters tid oppover der ettersom pappa skulle hente meg halv 5. Når klokka da var 15.30 tok jeg med Prins inn så jeg børstet fort over han og salte på! Prinsen som vanlig ble stressa alene, men igrunn var han ganske så flink igår på stallgangen. 

Når vi rei ut så ble vi for varige at det var snø der oppe. Det var ei tydelig snøgrense, er litt rart å se at det ikke er snø et sted også plutselig er det masse snø videre, hehe. Men da tenkte jo jeg at da ble det enda litt bedre trening for Prins da, var ikke mye snø på midten der men det var da litt og Prins storkoste seg oppover. 

Prins blir en helt annerledes hest når jeg tar han med ut på tur alene. Så rolig og god, HØRER på det jeg sier og alt mulig. Det er på sånne turer jeg får helt vondt av at han skal selges, men selv om vi lykkes noen ganger er det ikke gøy alle de gangene vi ikke lykkes. Dessuten tror jeg det er best for oss begge, det er jo ikke meningen vi kun skal ri opp i åsen alene for at vi skal få oss ut på tur... 


Fiiiin rumpe

BLID rytter som tok jeg pause fra tysken;p

Vi fortsatte et stykke oppover veien, trava en del og galopperte litt. Prins var kjempe flink og det virket i hvert fall som om han koste seg når han fikk løpe ut det han hadde oppover de bratteste bakkene.. 


Også plutselig var det ikke noe traktorsport oppover lenger, da måtte vi ta saken i egne hender og lage en slags sti selv. Da ble det ikke så mye lenger, men snudde der oppe sånn at vi skulle rekke ned igjen. For da var klokka nærmere halv 5. 

Fin stiiii

Da snudde vi også bar det hjem. Når vi kom ned igjen på gården hadde ikke pappa kommet, så jeg og Prins sto ute å koste litt mens jeg tok litt bilder og sånn. Etter det tok jeg med han inn, børstet over han og tok på han et lett dekken sånn at han ikke skulle bli så fæl i pelsen om han rulla seg + at da begynte det å snø/regne IGJEN...... Håper det blir litt mer stabilt vær snart... Det ser ikke ut på beitet nå etter det har kommet så mye stygt vær. Hadde faktisk tørka opp alt etter den regn perioden som var her, men nå er det jo helt forferdig! satse på mye sol igjen sånn at det tørker opp igjen - det her liker vi ikke!! så skal vell hesta snart ut på utegang sammen med kuene før de flyttes opp til sommerbeitet! :) 

0.0111
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0025
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • StallLunne

  20:27 - 19.04.12
  Kan tenke meg at det var godt med en pause fra tysken! Hørtes ut som dere hadde en veldig koselig tur sammen, er fint med noen slike også :) Koselig å ri i skogen av og til også! :) Lykke til på prøveeksamen! (Selvom det kanskje har vært nå da : p)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Sagahestene

  10:57 - 18.04.12
  Veldig tøff hest! :) Så ut som en herlig ridevei, selv om jeg vil ha vår og snøfrie veier å ri på nå hehe. Eneste minuset hos oss er at det er så mye vann som ødelegger veiene når snøen smelter..
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • Treze-I

  09:07 - 18.04.12
  Nydelig hest du hadde. Den veien så bare helt hærlig ut og ri på. Jeg elsker vinteren og savner den veldig. Her jeg bor er det helt bart nå dessverre, men det er tørt på beite så det er da godt for noe hehe:)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0025
 • GKR

  08:25 - 18.04.12
  Hehe riktig det, man må ta seg noen pauser innimellom ;-) Så koselig med tur innover åsen, der så det fint ut å ri! Bra at han er så rolig og fin å ri på alene, er det bare sammen med andre han ikke blir helt enkel? Koselig med tur, masse lykke til med eksamen :-D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0024
0.0148

 • Mariaoguno

  Tenkte å lage "bli med meg i stallen" video eller i bilder, følg med :D

 • BLevi

  SOMMER

 • FarmenSita

  Rønking av høver i dag! Super nervøs :(

 • StallDotcom

  Ny blogg ute, en bb fra føll til 2 år m godkjent mønstringsløp!

 • R-Bellboy95

  Norge i verdenstoppen i travsport! Norskfødte og norskeide Papagayo E. travet seg til VM-gull i USA, og hans reisekompis fikk 5. plass! :D

 • sergeant pepper

  Miss Rebel, Daydream Believer, Stuckinamoment, Seventyseven og Timntonic skal ut og vise seg fram på Øvrevoll 17. mai, kom og se! :D

 • cartonnier

  Miss B er tilbake i mitt eie.

 • GKR

  Jippi - etter to år uten, kan jeg endelig kalle meg hesteeier igjen! Blogg ute nå :-)

 • Stormgutten

  I morgen reiser vi med Rognfaks til Bjerke, håper det går like bra som de 3 siste startene som har vært 1 plass til Rognfaks, ønsk oss lykke til! :D

 • annamyklin

  hadebra alle sammen :-)

 • bollemalin

  Gratulerer med dagen, Arnie <3

 • Trav-jenta

  Følg oss på facebook gjennom hverdagen som lærling( Stall Engebråthen) :D

 • andreaemilie

  frøya og linnstjernen ut på Jarlsberg travbane ! Gleder meg til og se, ettersom at treningen går super bra og hestene er i god form!

 • ABY

  Er på skoletur i noen dager, stille ifra min side da :)

 • Carolinee

  Elano er hjemme igjen fra beite, og vi er igang med treningen igjen!

 • domino

  Da var ett litt mer "høstlig" design på plass på bloggen! :D

 • ojinta

  Blir vintersko over helga, endelig! :)

 • Sanne&Goddess

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • miahest

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaR

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0572

0.0501

6.9213
i 0.0380
a 0.1112