Close

Logo

Det er 646 brukere på siden. 30 brukere er logget inn. Tirsdag 01.12.2015 kl 13:52

BB: Første ridetur etter behandling

 I dag hadde jeg og Lavilla vår første ridetur etter equiteraputen var her. Men først kan jeg jo benytte anledningen til å fortelle om gårsdagen.

 

Casper fikk ri litt på Tuva før jeg red henne på tur. Jeg leide de litt rundt på banen, før jeg satte meg oppi salen og red henne på en klatretur. Hun var veldig ivrig, så da avsluttet jeg turen med full galopp opp en slette.  


 Litt senere ut på dagen/kvelden pusset jeg Lavilla ordentlig og gikk en liten leietur en liten runde. Det var superduperkoselig, og merker at Lavilla er mye mer positiv etter behandlingen. 

Titteei 
 Ute på leietur 


Over til dagen i dag:

Det øste ned fra himmelen, og jeg hadde egentlig bare liggi inne og sløva hele dagen, men etter middag bestemte jeg meg for å gå ut og ri. Regn eller ikke regn, jeg skulle ri.  


Beppi klar for tur (mobilkamera=super kvalitet *kremt*) 


Turen gikk veldig bra, bortsett fra at det første vi møtte var en stor bil med henger, og da måtte jo Lavilla ta en liten piruett. Ellers var alle biler som kom forfra superskumle, og en del som lå ved veien var veeldig skummelt. Ellers så merket jeg ikke så mye forskjell fra før behandlingen, men så var det liksom ikke noe galt med henne når jeg red før behandlingen, det var heller humøret. Hun var også blid og fornøyd på hele turen i dag også, og det er ikke noe som gleder meg mer!

Regn er flott... eller bare ikke. Ble litt kaldt med bare joggebukse i lengden, men det viktigste er jo at hesten ikke fryser! høhø

Også var det jo litt rart at det sluttet å regne AKKURAT når vi hadde kommet oss in.. Det har faktisk skjedd en gang før O.o Litt rart.. 


0.0328
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0034
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • KeilirogPia

  11:55 - 18.04.12
  ♥ regn ♥ gøy med regn
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0038
 • G0gg0

  22:48 - 15.04.12
  De bildene i starten her var jo bare herlig da=) Supert at humøret på Lavilla er bedre etter behandling,da har da noe funket=)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0044
0.0128

0.0378

0.0425

6.2370
i 0.0630
a 0.2111