Close

Logo

Det er 1819 brukere på siden. 47 brukere er logget inn. Lørdag 19.04.2014 kl 16:39

Fiks og ferdig


Dato: 26.04.2012
Herlige ponnibolla (Bildet er tatt for lenge siden)

De to siste ukene har virkelig vært travle for meg, og nå er jeg egentlig bare utrolig sliten. Det er ganske lenge siden jeg oppdaterte bloggen nå. Og nedenfor vil dere høre om litt av hvert jeg har gjort i det siste!

Været har vært mildt sagt helt dritt. Det regner hele tiden, og solen har bare tittet frem i noen timer når den først har dukket opp. Dermed har jeg ikke vært så mye ute hos Børre, han har fått masse fri. Det har egentlig passet fint at været ikke har vært så bra, siden det denne helgen har vært bangstart på UKM fylkesmønstring på Bølgen Kulturhus i Larvik.

Jeg gledet meg veldig, og fikk nesten ikke sove fra Fredag kveld, til Lørdagen. Jeg stod opp klokken syv på morgenen, og allerede halv ni satt vi på toget til Larvik. Jeg, Frida og Mathilde. De skulle også være med, de hadde også kommet videre fra lokalmønstringen i Horten.

På toget utover sitter vi og koser oss. Vi lar UKM være et unntak til å spise masse godteri og bli kjent med nye folk. En time senere, ankommer vi togstasjonen i Larvik, og vi går bort til Bølgen kulturhus. Så melder vi fra til at vi har kommet, og setter oss i blårommet. (For de som ikke vet hva blårommet er, så er det øvningsrommet og der man sitter å venter før man kommer backstage.)


Det fine nøkkelknippet mitt!

Vi venter ganske lenge, men i halvelleve tiden, blir vi hentet inn backstage for å komme inn på lydprøvene som var samme dagen. Jeg var egentlig ganske nervøs til lydprøvene, for alt var så mye større enn på forrige mønstring bakkenteigen. Men når jeg først kommer på scenen, så koser jeg meg. Det er egentlig ventingen som er kjipest. Det er helt klart at musikk er noe jeg elsker å jobbe med!

Jeg kommer inn for lydprøve, og hilser på mange utrolig snille folk. Etter ti minutter (veldig tettpakket program for dagen, kort tid for lydprøver.) så gikk jeg tilbake igjen. Da var det bare å vente i fem timer, for jeg skulle ut i forestilling to. Men ventingen går utrolig fort, fem timer er ingenting. Plutselig var det inn igjen, for å vente på øvningsrommet, komme backstage og opptre på scenen. Det er så utrolig morsomt, jeg liker å kunne stå på scenen. Man ser jo ingenting når man står det, blendet i øynene, og man ser ikke lenger enn til første rad. I tilleg kan jeg dele musikken min, og det har jeg ønsket siden jeg var liten. Jeg har nesten alltid skrevet sanger, bare aldri vist de til noen.


Jeg håper ikke vi skulle inn levere inn de greiene her. For jeg tok den med hjem jeg. hahah!

Etterpå så jeg på resten av forestillingene og innslagene. Det var utrolig mye bra, tøff konkurranse. Jeg så ikke på UKM som en konkurranse, jeg ville bare dele musikken min, møte nye folk, få ny erfaring og kose meg. Det var som sagt utrolig mange flinke med, og det er mange jeg har mye til felles med, iallefall de jeg ble kjent med. Jeg trodde aldri jeg skulle stå på en scene. Men det har jeg gjort, og det er utrolig morsomt! Jeg møtte også mange mennesker som er som meg. Som ikke har delt musikken sin før nå.

Resten av dagen ble jo brukt ute på Bølgen. Jeg, Mathilde og Frida gikk rundt å så på utsillingene av bildene, de som sender inn tegninger og slikt de er utrolig flinke! Og vi tok toget hjem halv ti. På toget sov nesten alle tre litt, og alle var slitne etter musikk en hel dag. Det sliter deg ned veldig, man blir veldig sliten i kroppen. Musikk er ikke bare enkelt, og det krevet mye mot og stå på scenen. Trodde aldri musikken skulle styrke selvtilliten min. Men min utrolig dårlige selvtillit, har faktisk kommet seg tre hakk oppover. Detta er braa!=) Uansett, så kom vi hjem i halvelleve tiden. Slitne etter nesten fjorten timer med musikk. Synes vi er flinke som holdt ut!:)


Jeg ble faktisk kalt Artist! hahah!:)

På søndagen skulle ikke Frida og Mathilde utover til UKM. Men det stoppet ikke meg, jeg tok toget utover i tre-fire-fem tiden og så på forestillingene sammen med noen folk jeg ble kjent med, før mamma og pappa kom for å møte meg. Så så vi på jubileumsforestillingen og så på hvem som kom videre, før vi så dro hjem igjen. Jeg kom ikke videre, men uansett så har jeg kost meg utrolig mye. Jeg er ikke skuffet, ikke i det hele tatt faktisk. Jeg har lært så utrolig mye på kort tid, og jeg trodde aldri jeg skulle få dele en sang med noen. Men det gjorde jeg, og for første gang har jeg gjort noe jeg stolt over av meg selv. Det trodde jeg aldri at jeg skulle skrive. wæh. Men jeg er så utrolig fornøyd, og jeg har hatt det så morro. Det var fem utrolig herlige innslag som kom videre, virkelig velfortjent. Det kunne ikke blitt flinkerer personer som skal representere Vestfold i Trondheim. UKM 2012, har virkelig vært utrolig herlig. Fiks og Ferdig. Etter denne helgen, var det jo rett på skole. Det synes jeg var slitsomt, for på mandagen var jeg så sliten at jeg var helt ferdig. Jeg var skikkelig trøtt, og sånn. Men det var verdt det!:) Avisa har også skrevet masse fine ting om meg, og jeg har blitt intervjuet to ganger. Utrolig morsomt, og helga har på alle måter vært lærerikt for meg. Da har dere fått vite litt av hva jeg har gjort!:) Nå bare venter vi på bra vær, sånn at jeg kan kose meg på ridetur meg ponnien min, han har jeg savna massemasse! Nå er det snart konfirmasjon, og da kommer det masse fine konfbilder av Børre!:)

- Har du vært på UKM ?


0.0096
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0076
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • -Millie-

  21:15 - 01.05.12
  Så utrooolig spennende Maria! åhh, jeg har så lyst til å høre deg synge! Kan ikke du synge for meg a? :) Synes du er så utrolig fornuftig som tar dette som en opplevelse og ikke konkuranse! Trist at du ikke gikk videre uansett da, men jeg er sikker på at jeg hadde sendt deg videre! Bare føler at du er såå flink! :D
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0037
 • presticemeg

  18:56 - 30.04.12
  wiii,!! Dette må virkelig vært en opplevelse for livet! Helt klart!! Å UKM har jeg utrolig lyst å være med på en gang, men det kommer nok aldri til å skje. For jeg har ikke noe talent, innen noen ting. ahahahah. Men du virkelig er en artist også - du kommer til å nå kjeeeeeempe langt! Å en dag skal jeg høre deg synge, selvom du har nektet de gangene jeg har spurt deg fremtilnå ahahhaha♥3 Men jeg gleder meg kjeeempe masse til å se konfbilder med Børre. Det kommer til å bli en SUPER bildeblogg!! Klem Presticemeg^^=))♥
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0049
 • Helenesmil

  21:59 - 28.04.12
  Wow! Høres ut som om du har hatt en opplevelse for livet, UKM hørtes utrolig morsomt ut. Synd du ikke kom videre, men det er superbra at du er stolt og fornøyd med deg selv, det er kjempefint! :) Gleder meg til konfbilder med deg og Børre :)
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0040
 • R-Bellboy95

  16:42 - 26.04.12
  Endelig en oppdatering fra din side! :D Har venta lenge på det. Burde egentlig blogge litt selv, men gidder ikke ta meg tid til det om dagen. (a) Hørtes spennende og gøy ut å være på UKM. Har lenge vurdert om jeg skal melde meg på et eller annet innenfor kunst, men kommer aldri så langt. Jeg syns det er gøy at du kom et godt stykke på UKM - du er flink! Jeg skulle ønske du kom videre til Trondheim, men det er bra gjort å komme dit du kom! Og bra at du er fornøyd! :D Du må melde deg på neste år også, for kanskje greier du å komme enda lenger? :D Fortsett med musikk og lykke til videre! :) Gleder meg til å se konfbilder av deg og Børre. Syns det er litt rart å tenke på at du skal konfirmeres i år, for syns det ikke er så lenge siden jeg ble det. Føles nesten ut som at det var i går eller noe også er det to år siden alt! Tiden flyr! :o
  Du må logge inn for å like denne kommentaren!
  0.0050
0.0240

 • IdaMogMille

  Vår i Askim nå, og vi har begynt å trene på utebanen!! HERLIIIG <3

 • malinogpus

  Vi skal på rideleir på lefdals rideskole i uke 26! Dette gleder vi oss masse til!

 • minbolita

  Så har man blitt litt vandt til det nye designet til hest.no da! :) ny forside kommer fhv seinere i dag, stay tuned!

 • Naviin

  På vei tilbake tro?

 • xislandshestx

  Nøtti står på beite å koser seg, hun blir også trent, da vi rir på turer og diverse i blant, og vi koser oss mye begge to! Snart sommerferie! <3

 • A9ck1v

  Nåå er det lenge siden sist igjen...men har noen bilder på lager jeg legger ut i løpet av helgen! Skal bli flinkere:) (Iknow, dere har hørt den før)

 • Chrispo

  Nytt design på bloggen :D Tusentakk Silje <3

 • martiinee

  Lyst til å se en muskuløs, brunhåret vinterkjekkas i stroform? Sjekk ut vår siste blogg da vel :)

 • sanneSB

  jeg beklager at jeg ikke har blogget på en stun, jeg har nemerlig vært litt opptat, men jeg lover at det snart skal komme en blogg

 • SjarmPrinse

  I dag bestemte jeg meg får og bygyne på nytt og det håper jeg går fint&#9829;&#9829;

 • josefine13

  har ikke no hest å ri på, så jeg blogger heller ikke no mer før jeg få ny hest å ri på :)

 • -TB-

  Har du sett det nyeste innlegget mitt? Det var ett veldig vanskelig innlegg og skrive <3 Ta gjerne en titt, og legg gjerne igjen en kommentar <3

 • R-Bellboy95

  Har du ikke sett min nyeste bildeblogg? Da anbefaler jeg at du gjør det! ;)

 • -Tina

  Falt av i 1m på stevne idag.. Jaja, alt kan ikke gå bra- prøver oss igjen om 2 uker! :D

 • --Iselin

  Endelig har hesten min fått behandling!

 • presticemeg

  Endelig fått en ny header på bloggen!

 • Mica87

  Dokka er fantastisk om dagen! :)

 • Merethe55

  blakken <3

 • new-forest

  <3 GOLDLEAF <3

 • Iselin-93

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • -Aladin-

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • CriDe

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Sindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • shauna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Maria01

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Miriaam

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Rebecca-Brownie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ofeliajenta

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Lindy

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Marieeee

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • BodyFlame

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TravEkvipasjen

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TheaogActiv

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • EiraOgPrince

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maria-tooraj

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Mayu

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • 96frida

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • TanjaogJuni

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Carroline

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • bekka25

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • martinemg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • aladin

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • StineogVicky

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Hagalin-og-Bodi

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Helenesmil

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • annikens94

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Cino

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • maximus-carna

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • Nuggie

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • xxmiriam

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ilikehorse

  Har ikke oppdatert sin status enda..

 • ThaiogMeg

  Har ikke oppdatert sin status enda..

0.0719

0.0200

0.0116
i 0.1281
a 0.2407