Close

Logo

Det er 1018 brukere på siden. 18 brukere er logget inn. Onsdag 25.11.2015 kl 13:19

Equiterapauten på besøk

I dag var det klart for equiterapaut.

Jeg hentet Lavilla på beitet, og hadde en del sommerfugler ekstra i magen. Jeg bandt henne opp og begynte å børste. Etter litt kom equiterapauten, og hun startet med å skjenne over Lavilla. Hun fant en låsning i nakken og noen låsninger i ryggen. Hun sa at Lavilla var litt som en banan i ryggraden, stakkar liten! Først prøvde vi med at jeg rygget Lavilla mens hun gjorde ett eller annet i ryggen hennes. Det funket på noen virvler, men det var noen som satt ekstra godt, så da måtte hun klatre opp på stigen og knekke oppenifra. Lavilla syntes dette var veldig ubehagelig stakkars, så hun begynte med et par protester, men vi fortsatte og fortsatte, men når hun spratt ut på plenen, fortsatte vi inne. Hun var veldig urolig når equiterapauten skulle knekke enda mer på ryggen hennes, for det gjorde jo veldig vondt, men med litt gulrot og litt terping, fikk vi løst den opp. 

Låsningen i nakken løste seg selv når ryggen hadde blitt løst opp, så det var jo veldig fint! Når hun var ferdig med det, fant equiterapauten en låsning i kjeven, og da måtte hun jo låse opp den også da. Hun knakk og sto i noe værre, og det så jo nesten ut som om hun skulle knekke av huet til hesten, men hun fikk nå låst opp den også! Etter dette fikk hun spabehandling med akkupunktur og laser. Etter dette fikk hun komme ut til Tuva som lurte på hvor det blei av Lavilla, så fikk hun på seg dekken for natten sånn at hun skulle holde seg varm over ryggen.

Equiterapauten skal komme igjen om 14 dager for å se om det fortsatt står bra til med Lavilla og ruggen. Så da får jeg nå vente i tre dager med å ri henne, også håper og krysser jeg fingrene for at Lavilla blir bedre!

 Denne bloggen ble skrevet i hui og hast, og unten bilder nesten... Så det ble vel ikke den mest spennende bloggen akkurat ;)

 


0.0128
Du må logge inn for å like dette bloginnlegget!
0.0027
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

0.0033

0.0297

0.0386

5.8089
i 0.0303
a 0.2424