Logo

Det er 549 brukere på siden. 18 brukere er logget inn. Søndag 29.11.2015 kl 13:18

Du må logge inn for å like
0.0025

Skoie selger Sulky & Sadel

Edmund Skoie har drevet butikken på Sørlandets Travpark i 15 år. Nå vil han ha mer tid til sin andre butikk i Tredal, familien, hester og nettbutikken.

Ved juletider fant Skoie ut at han hadde for mye å gjøre. To butikker som ligger en times kjøring fra hverandre, og en nettbutikk med stor aktivitet gjorde at dagene stort sett gikk i ett.

- Jeg vil ha mer tid til overs, både til familien og hestene mine. Dessuten liker jeg meg godt her ute på landet, og ønsker å bygge et kurs- og kompetansesenter, forteller han.

Stor nettbutikk

Skoies daglige base er nemlig i Tredal, bare et steinkast fra landets sørligste punkt Lindesnes. Her har han en butikk full av varer. De fleste kommer ut til kunder gjennom bestillinger på nettet. - Jeg kan fint leve av bare denne butikken, ettersom nettbutikken er så godt etablert. I tiden fremover vil jeg pusse opp butikken, og bruke mye krefter på å heve nettbutikken. Det vil blant annet bli et nytt datasystem, og vi vil lanseres i våre naboland, sier han.

Knallhardt arbeid

Det er nå 15 år siden Skoie tok over butikken på travparken, den gangen bestod butikken bare av en brakke. Nå er butikken betydelig større, og har et godt utvalg i utstyr både til ridehester, islandshest og travere. - Å bygge opp et navn krever knallhardt arbeid og god service. Kunden må få det den vil ha. Det er litt vemodig å selge Sulky & Sadel, samtidig som det føles deilig nå som det er avgjort, sier han.

- Noen liker å ha fin bil, jeg liker å ha en fin hest, smiler Skoie og klapper den drektige frieserhoppa han har importert fra Nederland. Nå vil han få mer tid til familie og egne hester.

Tre nye eiere

Skjærtorsdag overtok Jan Erik Isaksen nøkkelen til butikken. Han vil drive Sulky & Sadel videre med sin søster og kone. - Vi driver et ridesenter på Timenes, som ikke ligger så langt unna butikken. Vi har ikke drevet butikk før, og har lyst til å prøve noe nytt. Dessuten passet det veldig godt for min situasjon, ettersom jeg nettopp har sluttet min jobb i byen, forteller Isaksen.

Vil heve kvaliteten

Han har selv vært fast kunde hos Skoies, og kjenner Edmund veldig godt. I første omgang vil Isaksen overta en del av Skoies leverandører, men planlegger også noe nytt. - Vi kommer til å fortsette med å selge både travutstyr og ridehestutstyr, men vi ønsker å heve kvaliteten på utstyret noe. Vi har også planer om å selge en annen type vogner, og finne en annen hengerleverandør enn det Skoie brukte, forteller han.

Offisiell åpning 14. april

Isaksen ønsker også å være mer synlig, ved blant annet å oppsøke ridesentre. - Servicen ovenfor kundene er nøkkelen, og sørge for å ha varer på lageret som er etterspurt. Det er noe vi kommer til å jobbe med. Vi har lang erfaring med både ridehest og trav, selv har vi fire aktive løpshester, sier han. De siste dagene har de nye eierne telt varer, bestilt nye varer og satt ting på plass. Butikken kommer til å ha første åpningsdag med de nye eierne tirsdag 10. april, og lørdag 14. april vil de arrangere offisiell åpning av butikken. - Da kommer vi til å lage litt stas med gode tilbud for å markere at vi er de nye eierne, avslutter Isaksen.

Eventuelle kommentarer til artikkelen kan du lese under annonsen.
Du må være logget inn for å kommentere på hest.no

Kommentarer

 • Ferarri

  21:31 - 21.08.07
  Handler ofte på Skoies. Bra butikk;P Lykke til videre med butikken i Lindesnes.
  Du må logge inn for å like
  0.0026
 • Kristine

  20:10 - 07.04.07
  Lykke til med åpningen da. Synes Edmund Skoie har gjort en kjempe bra jobb med å markedsføre navnet sitt, og han fortjener å "få litt fri" nå:)
  Du må logge inn for å like
  0.0025